Şimdi Ara

Ygs çalışmaya başladım ama hala kaynak eksiğim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometri için bu kaynağı öneren hocam oldu sizce zorluk seviyesi nasıl ?http://www.nt.com.tr/fem-ygs-lys-geometri-konu-anlatimli.html

Mat için zaten klasiklerden biri olan 3 kitap fem simetri

Fizik-kimya-biyoloji hiçbir fikrim yok ne yapacam bikmiyorum allah aşkına kaynak önerin.Şunu da söyleyeyim zamanında derslerime yeterince çalışan bir öğrenciyim.11.sınıfı iyi öğren dediler öğrendim ama ygs çalışma vakti gelince ne yapacam lan ben dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• yukarı

• https://www.youtube.com/watch?v=jZ2OQQ5GR6w işin uzmanları kaynak tavsiyesi yapıyor yeni açılmış bi kanal devamı gelicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kako95

https://www.youtube.com/watch?v=jZ2OQQ5GR6w işin uzmanları kaynak tavsiyesi yapıyor yeni açılmış bi kanal devamı gelicekmiş

Kanalın hayırlı olsun ama bursa sadece matematik var

• yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizik kimya biyoloji için simetrileri kullanabilirsin.derslerine zamanında çalışan birisi bunları bitirebilir rahatlıkla.sonra lysye başla hemen
  • Takip
  • Osym piyasadaki hic bir kaynaga yakin sorular sormuyor ama bence en yakin fem o yuzden femin simetri ve soru bankalarini kullan derim fen icin de palme iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: sadclown

Osym piyasadaki hic bir kaynaga yakin sorular sormuyor ama bence en yakin fem o yuzden femin simetri ve soru bankalarini kullan derim fen icin de palme iyidir

Bende palme fizik var ama içinde örneklerin cevaplarını yazmamış (soruyu bizim yapmamızı istemiş ama cevap yok  Ygs çalışmaya başladım ama hala kaynak eksiğim var) başka bir kaynak var mı fizik için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

quote:

Osym piyasadaki hic bir kaynaga yakin sorular sormuyor ama bence en yakin fem o yuzden femin simetri ve soru bankalarini kullan derim fen icin de palme iyidir

Bende palme fizik var ama içinde örneklerin cevaplarını yazmamış (soruyu bizim yapmamızı istemiş ama cevap yok  Ygs çalışmaya başladım ama hala kaynak eksiğim var) başka bir kaynak var mı fizik için ?

Fizik icin fen bilimleri veya fem kimya biyoloji icin palme soru bankasi konu anlatimli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

fizik kimya biyoloji için simetrileri kullanabilirsin.derslerine zamanında çalışan birisi bunları bitirebilir rahatlıkla.sonra lysye başla hemen

Bunların simetrilerini alan arkadaşlarım vardı.Çözerken sıkılıyorlarmış.Fazla ayrıntıya girdiği için mi başka bir sebebi var mı bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Fizik icin fen bilimleri veya fem kimya biyoloji icin palme soru bankasi konu anlatimli degil

Soru bankaları aklımda bulunsun fakat konuları unuttum o yüzden konu anlatımlı lazım bana.

• quote:

quote:

fizik kimya biyoloji için simetrileri kullanabilirsin.derslerine zamanında çalışan birisi bunları bitirebilir rahatlıkla.sonra lysye başla hemen

Bunların simetrilerini alan arkadaşlarım vardı.Çözerken sıkılıyorlarmış.Fazla ayrıntıya girdiği için mi başka bir sebebi var mı bilmiyorum.

2 gün önce lys ye girdim.ösym artık işleme dayalı çok soru sormuyor..kitap bence ayrıntılara çok girmiyor.biliyorum biraz sıkıcı ama o bilgilerin öğrenilmesi gerek.sıkıcı diye okumadığın yer sınavda karşına çıkabililir
  • quote:

quote:

quote:

2 gün önce lys ye girdim.ösym artık işleme dayalı çok soru sormuyor..kitap bence ayrıntılara çok girmiyor.biliyorum biraz sıkıcı ama o bilgilerin öğrenilmesi gerek.sıkıcı diye okumadığın yer sınavda karşına çıkabililir

Tamam sağolun ben araştırmaya devam edeyim.Olmadı simetri alırım.

• Yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.