Şimdi Ara

Ygs biyoloji soru bankası önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bireyin ygs biyoloji soru bankası var ama çok ince bir kitap yeterli olur mu ygs için.? soru bankası önerilerinizi bekliyorum

• Ygs' + Lys'nin en zor dersi.

Mf'ci isen ygs-lys ayrma. yamulursun.

Önce Körfez - Final, en sonunda da Palme çöz.

Bunların hepsi Ygs sonuna kadar bitmeli ama. Ygs sonrası adına tekrar + deneme kalmalı. Deneme işini sonra konuşuruz.

Mf'3'ten hazırlanıyor isen bu dediklerimi kesin yap derim. Seni rakiplerinden birkaç adım öne atacaktır yapacakların.
  • Fizik ve kimya açısından da m biyoloji için söyledikleriniz geçerli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Ygs' + Lys'nin en zor dersi.

Mf'ci isen ygs-lys ayrma. yamulursun.

Önce Körfez - Final, en sonunda da Palme çöz.

Bunların hepsi Ygs sonuna kadar bitmeli ama. Ygs sonrası adına tekrar + deneme kalmalı. Deneme işini sonra konuşuruz.

Mf'3'ten hazırlanıyor isen bu dediklerimi kesin yap derim. Seni rakiplerinden birkaç adım öne atacaktır yapacakların.

mf 4 hazırlanıyorum. ygs de 8+ , lysde ise 10-15 civarı nete ihtiyacım var. pm atarsan bu konu hakkında konusursak sevinirim ve senden bilgi almak isterim.
  • Ygsde lysde kolay biyolojinin konuyu oku ezberle test coz bu kadar basit ygsde 11in altina lysde 25 in altina dusmedim daha fullemek istiyosan palme fdd final yok 8 ygs 15 20 lys yeter diyosan fdd ve final oneririm finalin yazari aslan cingiz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica6606

Ygsde lysde kolay biyolojinin konuyu oku ezberle test coz bu kadar basit ygsde 11in altina lysde 25 in altina dusmedim daha fullemek istiyosan palme fdd final yok 8 ygs 15 20 lys yeter diyosan fdd ve final oneririm finalin yazari aslan cingiz olacak

Soru bankası olarak mı konu anlatım kitabları olarak mı. Ve birde bitirmemi önerdiğin kitap sayısı 1 mi yoksa bahsettiğin net civarlarındaki her kitap mı mesela fdd ve palmeyimi bitireyim kitap olarak yoksa tek 1imi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chevy Woods

quote:

Orijinalden alıntı: Metallica6606

Ygsde lysde kolay biyolojinin konuyu oku ezberle test coz bu kadar basit ygsde 11in altina lysde 25 in altina dusmedim daha fullemek istiyosan palme fdd final yok 8 ygs 15 20 lys yeter diyosan fdd ve final oneririm finalin yazari aslan cingiz olacak

Soru bankası olarak mı konu anlatım kitabları olarak mı. Ve birde bitirmemi önerdiğin kitap sayısı 1 mi yoksa bahsettiğin net civarlarındaki her kitap mı mesela fdd ve palmeyimi bitireyim kitap olarak yoksa tek 1imi

Lysde fullemek istiyosan kanimca fdd final ve ygsden sonra palmeyi bitirmeni oneririm palme biraz agir bi kitap soru bankasi bunlar konu anlatimli istiyosan hocalarin cikarttiklari not tarzi seylerden bulursan daha iyi olur ince ayrintilara dokunuyolar onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.