Şimdi Ara

YGS BİYOLOJİ KAYNAK TAVSİYELERİ (ANAKONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana yaz tatilinde çalışıp özet çıkararak ilerleyebileceğim ayrıntılı bir biyoloji konu anlatım kitabı lazım. Palme biyoloji veya Final Ygs/Lys biyoloji konu anlatım kitapları arasında kararsızım. Ama farklı kaynaklar deneyenler ve başarı elde edebilenler varsa önerilerine açığım.

Bu arada hedef ilk 1000..

NOT: Piyasada biyoloji kaynakları genelde YGS-LYS olarak satılıyor. Tercih edeceğim meslek tıp olacağı için, biyolojinin önemi çok büyük. Bu yüzden bunuda göz önünde bulundurup, YGS-LYS'den bütün olarak full çıkarmayı sağlayacak konu anlatım kitabı olursa çok iyi olur.

Teşekküre ederim.

Benim gibi hedefi olan arkadaşlar içinde yararlı bir konu olması için lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi bizimle paylaşın.

EDİT: Yukarıda hep konu anlatım kitabı istedim, fakat aynı kalitede bir soru bankası önerebilirseniz harika olur.

----------BİYOLOJİ KONU ANLATIM KİTAPLARI---------- (En popüler yayınlar)

FİNAL YGS/LYS BİYOLOJİ KONU ANLATIM (VESİM GÜNEŞ) ------> 35.5 TL
    FİNAL YGS/LYS BİYOLOJİ KONU ANLATIM (ASLAN AYDIN) -------> 36.5 TL

NOT:Finale ait biyoloji kitapları-yazarları ve fiyatları bunlar. Eğer kullanan var ise hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir mi?

PALME YGS/LYS BİYOLOJİ KONU ANLATIMLI- A (BİLGEHAN PERİ) ------> 31.2 TL

-----------BİYOLOJİ SORU BANKALARI----------- (En popüler yayınlar)
    EKLENECEK

-----------BİYOLOJİ DENEME-YAPRAK TEST------------ (En popüler yayınlar)
    EKLENECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warner Bross -- 22 Haziran 2014; 3:52:53 >

• Herkes palme diyo genelde ama fem simetri ygs biyolojiyi önerende olmuştu bana ben simetri ygs biyoloji almayı düşünüyorum.

NOT:Bende genel olarak fizik-kimya-biyoloji-geometri için tavsiye istiyorum ayrıca fem simetri ygs kitapları nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeyknk -- 22 Haziran 2014; 3:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prophecyy

Herkes palme diyo genelde ama fem simetri ygs biyolojiyi önerende olmuştu bana ben simetri ygs biyoloji almayı düşünüyorum.

NOT:Bende genel olarak fizik-kimya-biyoloji-geometri için tavsiye istiyorum ayrıca fem simetri ygs kitapları nasıldır?

Hocam biyolojiyi kararlaştırdıktan sonra diğer dersler içinde kaynak önerileri istediğimiz ''Ana konular'' açıcaz. Böylece herkes aradığı kaynağa kolayca tek konu üzerinden ulaşabilecek.

Fem simetri biyoloji için fazla ayrıntı olmayan bir kitap gibi görünüyor, ben çok sıcak bakmıyorum simetri serisine.

KONUDAN ALAKASIZ :Fem simetri YGS matematiği kullanmıştım fakat 3 kitap olduğu için bitmek bilmedi. Açıkçası önermediğim gereksiz ayrıntılarla dolu bir kaynaktı. Onun yerine Nejdet Kirpi hocanın derslerini dinlemen daha yararlı olur.

• Fem simetri lys kalin bie biyo kitabi al onun ustune meb kitaplarina calis yeter bence ben oyle yapicam . simetri iyidir ama karar seni. palmeyede bir bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıp

• ben aslan aydınin kitabını önerini cok duymuştum ara sınıflarda palmenin konu anlatımınin femden farkı yoktu kendi soru bankasında istediği ayrıntıları anlatmiyodu bu arada okyanus yayınlarının ygs lys konu anlatimi var faruk gündoğduya ait ona da bi bakin benim öğretmenim 25 yıl emek vererek hazırladı baya görsel bi kitap ayrica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivalaluna -- 22 Haziran 2014; 9:34:07 >
  • simetri piyasadaki biyolojilere fark atar. palme final hepsinden aldım ama simetri en iyisiydi. soru bankası olarak palmenin serisini al ama. bütün soru tipleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palma A B al kardesim sonra da odtu lys biyoloji soru bankasi al

• Yukarıdaki 3 mesajdada başka bişey önerilmiş.

Biri palma a-b biri simetri biri final önermiş :S Çok sağlam bir şekilde önerebileceğiniz yok mu? Ben bunu kullandım şunu başardım gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.