Şimdi Ara

Ygs başvuru ÖĞRENİM BİLGİLERİM yanlış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene mezun olarak ygsye gireceğim fakat aday işlerimden bakıyorum diploma notum 2 puan eksik yazılmış ve bulunduğum alan yanlış yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba sonra sorun çıkmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barn -- 4 Ocak 2013; 16:39:16 >

• diplomanla bir başvuru merkezine git durumu anlat.
  • Lise 4 ün diploma notu nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Lise 4 ün diploma notu nasıl olacak

2012-2013 öðretim yýlýnda mezun olabilecek durumda olan adaylar, okul
    adý, okul türü, alan adý ve kodlarý ile okul numarasý bilgilerini yazacak;
    bitirme yýlý, not sistemi ve diploma notu alanlarýný boþ býrakacaklardýr.
    Mezun durumda olan adaylar ise bu alanlarýn tümünü dolduracaklardýr.

Mezun durumda olan adaylardan ilk defa ÖSYSHye baþvuranlar veya
    son baþvurusuna göre mezuniyet bilgilerinde deðiþiklik bulunanlar,
    diplomalarýnýn onaylý bir örneðine (noter onaylý veya mezun olduðu
    okul müdürlüðünden ön ve arka yüzü onaylý) T.C. Kimlik Numaralarýný
    yazacaklar ve 2013-ÖSYS Aday Baþvuru Formuna ekleyerek Baþvuru
    Merkezi görevlisine teslim edeceklerdir.

• ben şimdi geçen yıl tercih yapmadım bu yıl mezuna kaldım yani geçen yıl liseden mezun oldum.4 - BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM. şıkkını işaretledim doğru değil mi birde ben başvuruyu internetten yaptım.geçen yıl ki fotoğrafta gözüktü.herhangi bir sorun yoktur umarım.diplomayla filan başvurmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

ben şimdi geçen yıl tercih yapmadım bu yıl mezuna kaldım yani geçen yıl liseden mezun oldum.4 - BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM. şıkkını işaretledim doğru değil mi birde ben başvuruyu internetten yaptım.geçen yıl ki fotoğrafta gözüktü.herhangi bir sorun yoktur umarım.diplomayla filan başvurmam gerekiyor mu?

dediklerinin aynini bende yaptim bir sorun yok mezuniyet notun falan dogruysa sorun yok sende .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

ben şimdi geçen yıl tercih yapmadım bu yıl mezuna kaldım yani geçen yıl liseden mezun oldum.4 - BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM. şıkkını işaretledim doğru değil mi birde ben başvuruyu internetten yaptım.geçen yıl ki fotoğrafta gözüktü.herhangi bir sorun yoktur umarım.diplomayla filan başvurmam gerekiyor mu?

dediklerinin aynini bende yaptim bir sorun yok mezuniyet notun falan dogruysa sorun yok sende .

bütün bilgilerim doğru sanırım yinede diploma notuna bir daha bi bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 puan fazla öenmli değil dostum ne okuyacaksın ki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

bütün bilgilerim doğru sanırım yinede diploma notuna bir daha bi bakayım.

evet bundan başka birşey yok bende yaptım aynı şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: β

diplomanla bir başvuru merkezine git durumu anlat.

herhangi bir ösym başvuru merkezi olur mu mesela benim bulunduğum yerde üniversite olarak gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barn

quote:

Orijinalden alıntı: β

diplomanla bir başvuru merkezine git durumu anlat.

herhangi bir ösym başvuru merkezi olur mu mesela benim bulunduğum yerde üniversite olarak gözüküyor?

başvuru merkezleri farketmez ama üniversite haricinde bütün liseler başvuru merkezi olarak görev yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 6 Ocak 2013; 22:51:05 >
  • ben şimdi üniversite kazandım ama ygs de ösym tarafından herhangi bir yere yerleştirlmdimi işaretledim onu nasıl düzeltcem ben?acil yardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.