Şimdi Ara

YGS Açıklanırken ne yapıyordunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben okulda siniftaydim bütün sınıf şoka girdik önce gülmeye başladık sonra çoğu kişi ağlamaya başladı ama daha kimse bakmamisti teker teker bakmaya başladı herkes. Bir yanda sonuca sevinçten ağlayanlar bir yanda daha bakmadan korkudan aglayanlar diğer yanda arkadaşları ağlıyor diye aglayanlar herkesin elinde telefon birilerini arıyor herkes koridorlarda çok ilginç bir gündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19goddessofsleep07 -- 26 Haziran 2015; 22:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıftaydık sonra biri telefondan actı ygs 2015 sayfası çocuğa hiç kimse güvenmez troll sandık inanmadık. Sonra akıllı tahtadan bakın acıyorum deyip acmıstı . Sonra herkes bir çığlık bağırış derken beklemediğim cocuklardan 6 k ve 12 k görünce gaza gelip actım. 55 k geldi ben dahil kimse inanmamıstı sonra okuldan kaçıp eve gitmiştim.

• okuldaydık puslu bir hava vardı sınıfın trolleri bir kaç gündür kekliyordu bizi sonra açıklandı dediler bu sefer kimse inanmadı tabi sonra sınıfa hoca geldi açıklanmış diye ordan birileri bakmaya başladı kızın biri oleeey diye çığlık atmaya başladı sonra öğretmenler odasına gittim tabi fakirim ben nerde telefon sonra baktım sonra döndüm herkes ağlıyodu işte ben de bayağı bir kendime gelemedim millet okuldan kaçmaya başladı sonra ben devamsızlık yazılmasın diye bekledim bekledim..
  • tren bekliyodum telefonum çaldı ve o an :/
  • Din dersindeydik sonuç kötü gelince hocanın karşısında bağıra bağıra kufur etmiştim

• Uyuyordum lan. Hiç beklemediğim anda geldi .

• Cacık kaşıklıyordum.

• okulda biyoloji dersindeydim.öğrenince hissizleştim birden kötü oldum :D
  • Öğlen yemeğe gitmişim... Okula girdiğimde bizim koridor ana baba günüydü. Yaklaştım ve sesleri algılamaya çalıştım. Bir tarafta hüngür hüngür göz yaşı dökenler diğer tarafta başarılı olanlar... Ben hangi gruptandım tam nitelendiremiyorum galiba sallamayanlardandım

• quote:

Orijinalden alıntı: anakin_skyrunner

Ben arkadasla fifaya gitmistim macın ilk dakikalarında cocuga telefon geldi acıklandı diye dershaneyle aradaki 2 dklik yolu depar atarak gecmistik

Gözümden yaş geldi.

• dersanedeydim forumdan linkin aktif olduğunu takip ediyodum hoca en erken yarın diyodu bende hocam bence bugün gelir diyodum 5 dk sonra açıklanmıştı derside kaynatmıştım hoca bana kızmıştı sonra izin alıp çıktım dersanede ağlayanlar vs takip ettim zevkliydi
  • Yemek yiyorduk arkadaslarla, yan sira aciklanmis deyince ilk troll sandik ama daha sonra ekrani gosterdi ve heyecandan ellerim titreye titreye baktim

• -Kesha- kullanıcısına yanıt
    En sacma olan benimkiydi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: yarildim

En sacma olan benimkiydi ama

Ruhun saçma senin djdndbdn

• Sınıfta herkese 2'de açıklanıyormuş diyordum. İnanmayan bir arkadaşa duyuruyu göstermek için ösym sitesine girdim 2015 YGS sonuçları yazıyordu.

• Bilgisayardaydım muhtemelen dh-face-youtube falan takılıyordum orasını net hatırlayamadım
  • "Hoca gelmedi yeeaaaa ders boş" diye sevinirken biri geldi açıklanmış dedi. Açıklandığını duyanların bazıları evlerine gitti hemen. Okul felç, şoka girdi okul resmen...
  • Ben otobüsteyken açıklandı. Takoz telefonumdan internete girip sisteme giriş yapamamistim çok iğrenç bir yolculuktu

• Evdeydim sürekli bakıyordum açıklanacak mı diye bi baktım link aktif.
    O ana kadar heyecanlı değildim sonra elim ayağıma dolaştı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.