Bildirim
Yettiiii !! Artık Rp Oyunları Bölümü İstiyoruz !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Daha sırada hattrick var. -
kusura bakma rp oyuncularu 5000 geçer -
oha nettin forumda bile okadar kullanici yok
ya herkes rp rp die cildiriyo nasil rp yapalio banada anlatirmisiniz -
konuyu bulcan açcan siteyi ayarlıycan alsana rp -
bunun aciklamasinin yapildigi bi yer bulabilirmiyim acaba -
hiç uğraşma ben de çok denedim yapmıyolar -
Bana Kimse Öğretmedi İlk Önce Oynıycan Sora Yapcan -
Bak Rp çok basit RPG diye geçer bide alt bölüm olarak FRP vardır.
RPG / Role Play Game bir senaryo üzerinde rol yapma oyunu karakter yönetme
FRP / Forum Role Play oda oyununforum üzerinden yazı yoluyla karakter yönetilmesi
Örneğin bir karakteri yönetmek Lotr olsun, Knight Online olsun hepsi RPG ye girer bizim bu FRP olarak oynadığımızda profesyonel oyun yapımcısı olmadığımız için kendi aramızda forumlar açarak örneğin yapacağımız şeyleri yazıyla anlatarak yaptığımız bir oyundur başta saçma gelebilir ama Rp yaptıkça insan o karakteri kendiyle özleştiriyor onu yaşıyor. -
frp fantastic role playing olmasın. -
sen de fantastic role playing in ne demek olduğunu bilmiyo olmayasın
ukela -
kulağımçokarıyonun ayzdığı ve yalanları
Bak Rp çok basit RPG diye geçer bide alt bölüm olarak FRP vardır. --> FRP ile RP neredeyse aynıdır alt bölümü die bişi olamaz frpde ayrı bi konu...
RPG / Role Play Game bir senaryo üzerinde rol yapma oyunu karakter yönetme- tek doğrusu
FRP / Forum Role Play oda oyununforum üzerinden yazı yoluyla karakter yönetilmesi - oha forum dio fantastic o fantastic role play
Örneğin bir karakteri yönetmek Lotr olsun, Knight Online olsun hepsi RPG ye girer bizim bu FRP olarak oynadığımızda profesyonel oyun yapımcısı olmadığımız için kendi aramızda forumlar açarak örneğin yapacağımız şeyleri yazıyla anlatarak yaptığımız bir oyundur başta saçma gelebilir ama Rp yaptıkça insan o karakteri kendiyle özleştiriyor onu yaşıyor. -> eh işte biraz saçma ama
-
Aah aah.. -
Oha artık frp fantastic role playing demektir.Fryo ( frp.net ) 'in koyduğu isimle forum rol yapma oyunu demektir.İngilizcesi frpg oluyor yani...
Rp yi kısaca şoyle acıklıyabilirsin
Bir hikayeye gore bir karakter yaratırsın ve yarattığın karakterle ozleşirsin.Tamamiyle o karakteri yaşarsın sanki orda yaşıyor bulunuyormuş gibi.Herşey senin hayal gücüne ve aldığın zevke bağlı.Forum seni acıktın veya susadın diye uyarmaz veya adminler sen gidersin bir han'a orada yemeğini yer suyunu içer ve kafanda hikaye tasarlıyarak orada herşeyi yapabilirsin.
Cok kotü bir ornek ile acıklıyalım
Bir hana gittin.
Dm ( bunu türetebilirsin gm rm vs vs ) oyunu yoneten kişi oluyor.
Dm sana etraf hakkında bilgi verir.Bu dm'in başarısına ve hayal gücüne bağlıdır.
İçeri girdin etraf cam kırıklarıyla dolu ve içki ve ter kokan ayyaşlarla doluydu.Kalabalık arasında ilerledin ve bir masa buldun.
Falan filan işte gece vakti bu kadar anlatabiliyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Wung Punchanko
sen de fantastic role playing in ne demek olduğunu bilmiyo olmayasın
ukela
yok senden iyi biliyorum da
-
quote:
Orjinalden alıntı: NoN3
kulağımçokarıyonun ayzdığı ve yalanları
Bak Rp çok basit RPG diye geçer bide alt bölüm olarak FRP vardır. --> FRP ile RP neredeyse aynıdır alt bölümü die bişi olamaz frpde ayrı bi konu...
RPG / Role Play Game bir senaryo üzerinde rol yapma oyunu karakter yönetme- tek doğrusu
FRP / Forum Role Play oda oyununforum üzerinden yazı yoluyla karakter yönetilmesi - oha forum dio fantastic o fantastic role play
Örneğin bir karakteri yönetmek Lotr olsun, Knight Online olsun hepsi RPG ye girer bizim bu FRP olarak oynadığımızda profesyonel oyun yapımcısı olmadığımız için kendi aramızda forumlar açarak örneğin yapacağımız şeyleri yazıyla anlatarak yaptığımız bir oyundur başta saçma gelebilir ama Rp yaptıkça insan o karakteri kendiyle özleştiriyor onu yaşıyor. -> eh işte biraz saçma ama
Forum Role Play diye birşey yoktur Fantastic Role Playing vardır ki Rp nin esas kaynadığıdır. Frp zaten özel frp zarları ve birkaç arkadaşla bile oynanabilen bir oyundur. Eğer arkadaşlarınız ukela yada dm niz kötüyse hiç oynamayın, geçen gün 2 arkla denedim gülüp duruyolardı atmosferi bozuyolar...
-
Sonuçta tüm online Web tabanlı ,pc ye yüklenen türlüler RPG!! ney miş ?? R,P,G !! heh...
Bizim yarattığımı Mini RP ler!dir.. -
role to do
aha bende yeni ismini koydum:D -
ARTIK RTD DİCEZ RPG TARİH OLDU! -
lütfen bi gizli mod şu konuyu editlesin kavga cıkıyor
Benzer içerikler
- steam cüzdan kodu bedava
- haxball mobil
- ticarium taktikleri
- telegram para kazanma
- para kazandiran oyunlar ziraat bankası
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X