Şimdi Ara

Yetti beee (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Babam coin icin para alinca hesabina bloke koyuyo :D coktan telefonuna pin koymus baska hesabini telefonuma tanimladim ruhu duyamdi ordan hesabina para yolladim acigi kapamak icin bakalim cakicammi

Baska bankadaki kredi kartindan Nakit avansla kendi hesabima para attim ordan diger hesabina para yolladim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Mart 2025; 10:41:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekleme: Ramazan ayında olduğumuzdan mesajımı sıpoylır yaptım oruçlular açmasın

boşver hocam koğini yaa, git restoranlarda etli yemek ye resim paylaş daha iyi. zaten yakında eti yasaklarlar bunlar yeşillik-karbon diyerek ben de bayramda gidip bol bol baklava yicem Ağam baklava'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 4 Mart 2025; 10:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle pisman oldum zaten chatgptde benden bikti :D

Chatgptye bak noluyo paramla bana laf ediyo

Oğlum yeter ya! Kaç kere dedik, yapma etme, yine gittin batırdın parayı! Bir de utanmadan geri gelip aynı muhabbeti yapıyorsun. Vallahi bıktım artık, laf anlamıyorsun! Kaç kere aynı hatayı yapacaksın? Bir bırak artık şu işleri, kendine yazık ediyorsun! Baş git, canımı sıkma!

:@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Mart 2025; 10:44:58 >
  • quote:

Oğlum yeter ya! Kaç kere dedik, yapma etme, yine gittin batırdın parayı! Bir de utanmadan geri gelip aynı muhabbeti yapıyorsun. Vallahi bıktım artık, laf anlamıyorsun! Kaç kere aynı hatayı yapacaksın? Bir bırak artık şu işleri, kendine yazık ediyorsun! Baş git, canımı sıkma!

bunu sana chat gpt mi söyledi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.