Şimdi Ara

yetti artık oyunu bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu tr serveri akıllarına estiğinde banlıyolar her yerde noob her yerde velet yetti artık riot tr ninde o veletlerinde allah belasını varsin girdiğim her oyunda afk feeder

yatırdığım paralar haram olsun allah belalarını versin

• Sakin ol.
  • Fazla kşn tuttmuşsun galiba Bu sadece bir oyun sanal dünya
  • Haramın ne demek oldugunu öğren sonra haram et
  • Bune ya saat başı her gün birisi oyunu bırakıyor buraya konu açıyor. Tamam baybay Ne diyelim yani siz bunu yazınca biz ne yapalım ? Gel kral oyuna geri mi dön diyelim. Bıraktıysanız bıraktınız ne bu konular anlamıyorumki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir bardak ayran iç ve rahatla
  • Adamın forum nicki Worrior

• bb
  • tamam
    edit : oyuna para yatırmışın hiçmi aklın yoktuda 30 lira verip weste geçmedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 4 Ağustos 2013; 21:33:02 >
  • Gece gir oyuna :D en güzeli ve bizede geliyor afk feeder ama biz böyle isyan etmiyoruz
  • En iyisi
  • Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindWorrior

nedir bu tr serveri akıllarına estiğinde banlıyolar her yerde noob her yerde velet yetti artık riot tr ninde o veletlerinde allah belasını varsin girdiğim her oyunda afk feeder

Hocam tr nin supportu sv sinden 999999999999kat daha berbat 5 gün cevap yok 2 hafta oldu çalınan hesabımı alamadım
  • quote:

nedir bu tr serveri akıllarına estiğinde banlıyolar her yerde noob her yerde velet yetti artık riot tr ninde o veletlerinde allah belasını varsin girdiğim her oyunda afk feeder

Şuan bende bu durumdayım.

• adamlar serverı açmış gitmiş sanki dükkan boş
  • Leave den dolayi mi ban yedin?

• quote:

TR de oynamıyorum ama sana hak veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

tamam
    edit : oyuna para yatırmışın hiçmi aklın yoktuda 30 lira verip weste geçmedin

West sunucusunda oynuyorum. Silver 1 oyuncusuyum. Promote serisinde adc olarak gittiğimde Master Yi support geliyor. Neyden bahsediyorsun? :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.