Şimdi Ara

Yetkili Servis Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Yaklaşık bir buçuk ay öncesinde sıfır km olarak almış olduğum aracın arka amortisörlerinden ses gelmesi nedeniyle aracı yetkili servise götürdüm. Araç henüz 1300 km de. Servis şefi aracın 1-2 gün kalması gerektiğini, işlemlerin uzun sürebileceğini söyledi bunun üzerine aracı bırakmam gerekti. Aracı bırakıp servisten ayrıldıktan 15 dk. sonra telefon geldi servise tekrar gelin diye. Gittiğimde aracın test sürüşü esnasında kaza yaptığını öğrendim. Başka bir araç benim araca ön çamurluktan çarpmış. Kusur %100 karşı tarafın tutanak falan tutulmuş. Hasar olarak çamurluğun ve tamponun boyanması gerekiyor.

    Şimdi daha sıfır km sayılabilecek bu aracı servise emanet edip bırakmamız sonucunda yaşanan bu olayda servisin sorumluluğu nedir? Servis tamamen karşı tarafın hatası deyip olaydan sıyrılmak istiyor, bizim bir suçumuz yok diyor. O zaman ben suçluyum servise götürdüğüm için. Aracımı boya/değişim yaptırıp böylece almak istemiyorum çünkü ben o şekilde bırakmadım aracı. Şu an için henüz hiç bir işlem yaptırmadım serviste bekliyor araç yarın gidip servis yetkilisi ile tekrar görüşcem. Tüketici olarak ne yapmam gerekir, tüketici mahkemesine olayı taşımalı mıyım? Benzer şeyler başına gelmiş olanlar veya konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.







  • siz bir avukatla görüşün.geçmiş olsun.buradan çok profesyonel yorum alabileceğinizi düşünmüyorum.
  • Teşekkürler. Haklısınız, en doğrusu avukatla görüşmek olacak.
    @Spirited
  • Gördüğüm 10 olayın 9'unda sigorta şirketleri evrak ve prosedürlerle yıldırmaya yada hukuki zorbalıklarla korkutmaya çalışıyor insanları! Rahmetli dedem kombassanın battık diyerek mudilerine soğuk su ikram ettiği dönemde pasif direnişe geçerek parasını alabilen örnek bir şahsiyettir Acentem dışında kimseye güvenmiyorum okuduklarımdan sonra exper dahil.

    Bugün aracı cam tavanın sinekliği için servise götürdük, klasik 2 gün burada kalacak dedi usta daha ilk cümlede ama 10dakika sonra yaptırıp çıkmıştık, her denileni kabul etmeyin kafanıza yatmayan şeylerde tavrınızı net olarak koyun.

    Büyük geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 9 Temmuz 2015; 0:20:29 >
  • Hasta olunca doktora, ilaç almaya da eczaneye gidiyorsak bu iş için de tek gidilecek yer avukattır. Hiç kafanızı yormayın, iyi bir avukat sizi mağdur etmeden işinizi çözecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.