Şimdi Ara

Yetkili servis mi sanayi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duruma göre değişir. Geçen sene volvo aracım vardı. Sadece volvoya bakan gerçek bi volvo sevdalısı ustam vardı ona götürüyordum. Orda da arabayı götürür götürmez direksiyonu koltuğu vites topuzunu poşetle kaplıyolar, yetkili servis gibi davranıyorlardı. Fiyatları neredeyse yarı yarıya gibi bişeydi. Aynı zamanda ödeme konusunda yardımcı oluyordu.

Bu sene Renault aldım. Yetkili serviste eski araç indirimi Vs ile birlikte 440 liraya bakım yaptırdım ve 6 taksit şeklinde ödeme yaptım. Aynı zamanda aracın tüm kontrolleri ve iç dış yıkaması yapıldı. Özel servis 350 liraya yapacaktı bunu ve muhtemelen peşin ödeme isteyecekti. Bir dahaki bakımda yine yetkili servise götürecem aracımı

Yani kısaca duruma göre değişiyor. Arada uçurum yoksa yetkili servise götürürüm bütün işlemler kayda alınır gerektiğinde iyi niyet garantisi kullanırım, ama arada uçurum varsa götürür özelde yaptırırım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aracın garantisi bitti, tüm bakım kitaplarını indirdim periyodik bakımını kendim yapmaya başladım. Gerçi mesleğim de uçak teknisyenliği olduğu için bu işlere yabancı değilim. En iyisi kendi yaptığınız bakım. Biraz eliniz yatkınsa meraklıysanız periyodik bakımları kendiniz yapabilirsiniz.

• Yetkili servis, sanayiden özel servisten yemediğim kazık kalmadı, en azından çözüm bulunuyor yetkili serviste

• Garanti varken kesinlikle yetkili servis ama özellikle Sanayi bölgesi içindeki veya civarindaki yetkili servisleri öneririm, genelde ustalar daha iyi ve fiyatlar daha uygun oluyor.

• Sanayi içerisinde kurumsallaşmış yerler her türlü ekipmanları olan disiplinli çalışan iş yerleri var mesela izmir ata sanayide hakan oto klinik var adamların dükkanı belki küçük bir yer ancak yetkili servis gibi çalışıyorlar yaptıkları iş temiz.
  • Kesinlikle Yetkili Servis.

Allah sanayiden korusun bizleri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.