Senenin başından beri kafamda sınavda başka hiçbir şey yok
sürekli derslerle uğraşıyorum fenerbahçenin maçını izlemediğim zaman bile oldu
ama YETİŞMİYOR
dergiler bitmedi,ödev ekleri bitmedi daha çembere başlamadım
planımda diğer dersler için 1 er soru bankası bitirmek vardı hep eksik kalıyor hep eksik
şu kitapları nasıl bitiriyorsunuz?
Kitapları bitirmek önemli bi şey değil ya da ödevleri yapmak. Yani mesela ustlu köklü sayilardan hiç soru kacirmiyorsan dershanenin bu konudan verdiği ödevleri yapmak zaman kaybı olur. Kitap bitirmeye uğraşma, eksiğin olduğunu düşündüğün konuları coz yeter. Zaten 20 gün kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen ya ben de hiç bir dersten kitap bitirmedim.Netlerim iyi ama ucu ucuna yetiştiriyorum.20 gün kaldı.Sadece coğrafya ve tarihten bir kitap bitirip bölüm denemelerine başlayacam.Sayısallardan da denemede yanlış yaptığım ya da zorlandığım yerlerden test çözecem.Hiç bilmediğim bir konu yok ama unuttuğum yerleri tekrar etmem lazım.Sana tavsiyem sakın oturup da konu testi çözme.Hız kazanmak için bölüm denemeleri çöz diyorlar.Ben öyle yapıcam.
Bu saatten sonra tüm konuları öğrenmemk boşa vakit kaybı olur. Belli başlı konuları öğrenin bari onlardan soru kaçırmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme