Şimdi Ara

Yetişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • problemlere kadar olan konular tekrar olmalı
    pkob duruyoe problem sayı kesir, yaş hariç duruyor
    türkçe bitti
    coğrafya tarih bitti
    fen duruyor
    edebiyat cumhuriyet roman ve sf duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyat hakkinda yorum yapamam alanim degil ama fen hakkinda konusabilirim .
    Calisma saatlerini arttirarak fizikle aran nasil bilmiyorum kolayina gelen konulara , kimya bilesikler , periyodik sistem , atom ve yapisi vs konularini iyi ogren cok cikan konular . Biyoloji hucre , canlilarin temel bilesenleri , ekoloji konularini iyi ogren . Ezberin iyiye isin daha kolay olur biyoloji icin . Bence biraz hizli olursan fen yetisir . Problemler zaten hayli hayli yetisir max 1 haftani alir o kalan problemler . Pkob 2 gunluk konu cok oyalamaz seni .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Edebiyat hakkinda yorum yapamam alanim degil ama fen hakkinda konusabilirim .
    Calisma saatlerini arttirarak fizikle aran nasil bilmiyorum kolayina gelen konulara , kimya bilesikler , periyodik sistem , atom ve yapisi vs konularini iyi ogren cok cikan konular . Biyoloji hucre , canlilarin temel bilesenleri , ekoloji konularini iyi ogren . Ezberin iyiye isin daha kolay olur biyoloji icin . Bence biraz hizli olursan fen yetisir . Problemler zaten hayli hayli yetisir max 1 haftani alir o kalan problemler . Pkob 2 gunluk konu cok oyalamaz seni .
    sayısal çıkışlıyım hocam biyo, kimya biliyorum bi tekrar lazım. Fizik hiç sevmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Edebiyat hakkinda yorum yapamam alanim degil ama fen hakkinda konusabilirim .
    40 günde lys mat günde min5 e nereye gelinir sizce temelim iyi

• benim tr bitmek üzere sos duruyor edebiyat dönemlerdeyim yetişir inş

• Trogonometrin iyiyse limit ve turev biter . Integralden supheliyim 🙄 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.