Şimdi Ara

yetersiz disk alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hdd em C ve D diye 2 ayrık. C de 35 Gb boş yer varken akşam açtığımda boş alan 0 kb yazıyor sanırım bir virüs girdi. trend micro pro kullnaıyorum...virüs taraması yaptırdım bir şey çıkmadı . CCleaner ile tarattım birşeyleri buldu ve sildi.bu işlemlerden sonra 120 mb a çıktı fakat sonra 0 a indi. En sonda ne sistem geri yükleme ne de virüs taraması yapabildim.. scandisk yaptım ama yine bir şey yok ...bu virüsten nasıl kurtulabilirim. Bu durum başına gelen arkadaşlar çözümü nasıl yaptınız .

• format en sağlam çözüm
  • ya lamer olduğun cevabından belli . format atmak elbetteki çözüm fakat yapabiliyorsan format atmadan çözmek problemi......
  • combofix kullan bir istersen...
  • Başlat > Çalıştır > cleanmgr (yazacaksın) enter... veya Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Temizleme ilgili bölüm için çalıştır, gerekli kutuları işaretle bu geçici dosyaları silecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSHrAbA

ya lamer olduğun cevabından belli . format atmak elbetteki çözüm fakat yapabiliyorsan format atmadan çözmek problemi......

beni eleştirmek yerine sen bi çözüm yapıpta yardım istemeseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 15 Mart 2009; 13:53:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandex Disk depolama alanı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.