Şimdi Ara

Yeterli Sanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Andımız kaldırıldı diye 'vatan elden gidiyor', 'ülke bölünüyor' edebiyatını yapanlar, İstiklal Marşını bilmeyen bir zatı Cumhurbaşkanı aday gösteriyor?

    Bu kadar tutarsızlık yormuyor mu sizi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 31 Temmuz 2014; 14:36:19 >



  • Bu olayın milliyetçilikle unutma ile hatırlamama ile karıştırma ile alakası yok.Hatta 70 yaşında bir adam temmuz sıcağında oruçlu oruçlu unutmuştur da diyebiliriz.Ama durum o kadar basit değil.

    Az çok hepimiz aynı yollardan geçtik aynı sıralarda okuduk.İstiklal marşının on kıtasını yazdıran ezberlettiren okutturan öğretmenlerimiz olmuştur.Bunların dışında her gün oturduğumuz sıranın karşısındaki duvarda 12 sene boyunca bu marşa bakmışızdır.Belki de uzaktan okuyorum bak deyip hava atmışızdır vs vs.

    Demem o ki bu marş bizden biri için unutulacak bir şey değil.Ekmel beyin Türklüğüne lafım yok zaten böyle bir takıntım da yok.Ama adam bizim çektiğimiz cefayı çekmemiş bizim sürdüğümüz sefayı sürmemiştir.Okuduğu okul örnek aldığı kişiler sevdiği şeyler her şeyi bizden farklı.Kısaca Türk olabilir ama Türkiyeli değil.
  • Adam çanakkele şiiryle istiklal marşını karıştıyor bu cumhurbaşkanı adayı için kenara atılacka bir konu degil. İstiklal marşını sorsan herkes bilmez ezbere ama cok rahat eşlik ederler. kaldı ki mısırda doğmuş orada yaşamış bir insan. sırf dindar, islami diye adamı cıkardılar. halbuki unuttuları birşey var halk bunların farkında. daha düne kadar sorsan o kim deyip 2 dakika sonra ismini unutacakları biri. sadece muhaletin daha fazla oy alıp belki yıkarız tayyibi hesabları.

    MHP'nin sözde milletyetçi bekçileri cıkaracak bir adayları yokmuydu ? Başbuğ boşunamı kurdu Mhp'yi ? " CHP Atatürk'ün izinden gitseydi MHP'yi kurmazdım" sözünü hiçe saydılar. Parti, milletyetçi ruhlarını kenara atmak bu kadar basit bu adamlardan cacık olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.