Bildirim
Yeterli Depolama Alanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterli depolama alanı deyince ne anlıyorsun?
Uygulama sil,boş yer aç.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim zaten telefonde facebook,whatsapp,4square,instagram var,4 tane uygulama ile hafıza nasıl doluyor,bizde biliyoz herhalde uygulama silipğ yer açmasını... -
Güncel !! -
hocam sony ericsson xperia serisinde ( sony ve ericsson ayrılmadan önce ) çıkan ger telefonda dahili hafıza sorunu vardı.
bende de xperia neo vardı. dahili hafızası 370 mb mıydı neydi.
yaklaşık yarısını telefon sisteme ayırıyor.
geriye 3-5 uygulamalaık yer kalır.
root tavsiye etmem ama çözüm yoldu roottur. uygulamaları sd karta taşırsın sorun çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tamelma
hocam sony ericsson xperia serisinde ( sony ve ericsson ayrılmadan önce ) çıkan ger telefonda dahili hafıza sorunu vardı.
bende de xperia neo vardı. dahili hafızası 370 mb mıydı neydi.
yaklaşık yarısını telefon sisteme ayırıyor.
geriye 3-5 uygulamalaık yer kalır.
root tavsiye etmem ama çözüm yoldu roottur. uygulamaları sd karta taşırsın sorun çözülür.
hocam adam akıllı bilgi verdiğin için çok sağol root atmadan bir program yardımı ile sd karta taşıma şansım yok mu uygulamları ? sadece facebook bile 50 küsür mb görünüyor,vede sd karta taşı seçeneği seçilmiyor
-
hocam app2sd diye uygulama vardı. fakat bu uygulama tek tek karta taşımaktan kurtarmaktan başka bir işe yaramıyor sanırım.
ben facebook için ise güncelleştirmeleri kaldır demiştim (ayarlar/uygulamalar bölümünden). bana "uygulama kaldırılacak fabrika sürümünü kullanabilirsiniz" gibisinden bir seçenek sunmuştu.
bu da iyi bir yer açmıştı bana.
ama her telefonda aynı mı bilmiyorum.
bir de birkaç haftada bir e-mail, g-mail, face, twitter, tarayıcı ... gibi internet erisimli uygulamaların verilerini temizlerdim. (ayarlat/uygulamalardan yine ).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım root atmak en kolayı olcak fakat nasıl atarım root telefona hiç bir bilgim yok? -
root'tan bende anlamıyorum. pek destekleyen biri de değilim ama çözüm buysa yapılabilir. forumda araştırabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X