Bildirim
Yeter vallahi yeter
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz kendinizi yıpratıyorsunuz kimse bayramda açıklanacak demedi ki?Ortada bir sorumsuzluk falan yok. -
Kardes sorumsuzluk nasil yok.2 hafta oldu.1 eylulde aciklansa 3 eylulde kayitlar basliyor.Burdaki herkes farkli illerde kazaniyor.3 hafta sonra okul acilcak.Kayittan 2 hafta sonra.Ben 2 haftada ev mi bakayim ? Esya mi bakayim ? Kurulayim mi alisayim mi ? Daha kimse hangi ile gitcegini bilmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: uchihagaeshi
Siz kendinizi yıpratıyorsunuz kimse bayramda açıklanacak demedi ki?Ortada bir sorumsuzluk falan yok. -
Bugüne kadar gördüğüm en haklı isyan -
Yahu adamlar 31 ağustos demiş her gün açıklanacak açıklanacak diye bekleyip hayal kırıklığına uğrayan sizlersiniz? Ben mezun arkadaşımla her gün oyunlar oynuyorum adam 31 ağustosu bekliyor kafası rahat -
Her kafadan farklı ses ösym kendi sitesinde tarih vermemiş, belirsizlik yüzünden bu haldeyiz zaten -
Burada bir hocam bu başına buyruk kuruma bir el atılmalı demişti ve bence gayet haklı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X