Şimdi Ara

Yeter Be Biktim Bu Evden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hicbir zaman yemek pismez yeter artik ya. Evde niye yok dedigimde calisiyoruz derler bunu bahane ederler. Hem calisip hem ev islerine bakanlar nasil yapiyor? Arada bi yemek yaparlar o da poh gibi olur yenmez. Param oldugunda disardan soylerim o da pek doyurmaz midem kuculdu artik yeter ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açlık grevine git..ciddiye aldır kendini.
  • Becer onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

açlık grevine git..ciddiye aldır kendini.

Dun sutu disarda unutmusum dolaba koymadim onun dirdirini edip uyandirdilar beni mallar. Yemek var mi diyince kiziyolar. Ev ev degil ozurluhane anasini satiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Hicbir zaman yemek pismez yeter artik ya. Evde niye yok dedigimde calisiyoruz derler bunu bahane ederler. Hem calisip hem ev islerine bakanlar nasil yapiyor? Arada bi yemek yaparlar o da poh gibi olur yenmez. Param oldugunda disardan soylerim o da pek doyurmaz midem kuculdu artik yeter ya

Bizim evde öle napcas ?
  • ''hepinizin canı cehenneme''de ve evi terket yada dışkını yiyerek eylem yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuf189 -- 26 Ağustos 2012; 14:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Hicbir zaman yemek pismez yeter artik ya. Evde niye yok dedigimde calisiyoruz derler bunu bahane ederler. Hem calisip hem ev islerine bakanlar nasil yapiyor? Arada bi yemek yaparlar o da poh gibi olur yenmez. Param oldugunda disardan soylerim o da pek doyurmaz midem kuculdu artik yeter ya

ayni durum bizim evde bizde biktik elden bir sey gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum karı dediğin evde işlere bakacak. Benim annem bazen 5 saat çalışıyo evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Olum karı dediğin evde işlere bakacak. Benim annem bazen 5 saat çalışıyo evde.

Al iste

• Benim annem full evde olduğu halde yemek yapmıyor seninkinin bi bahanesi var enazından..
  • yemeksepetine verdiğim paralarla ciddi söylüyorum yeni pc toplardım one x s3 alırdım.
  • Ablam da yeni doğurdu ama çalışacak. Halbuki bebeğin her 2 saatte bi emmesi gerekiyor+yemek+ütü+temizlik.. Yazık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.