Şimdi Ara

Yeter Artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

Yani bir şampiyon olduk ve resmen burnumuzdan geldi.Özellikle Trabzonspor camiası tebrik etmek yerine çamur atma,ağlama derdinde.Tebrik etmek bu kadar mı zor?Tebrik edince ölüm falan mı oluyor?Ne bu kazananı takdir etmeme,kabullenmeme?Sonuçta futbol bu bir oyun.Kazanmakta var kaybetmekte.Ortada kazanan varsa onu tebrik etmeliyiz.Ortamı germenin,birbirimizi kırmanın amacı nedir?Tebrik etsek,alkışlasak hak edene hakkını versek hiçbir gerginlik falan da olmayacak.
    Trabzonsporlu taraftarlar yanlış anlamasın ama biraz yönetimin oyununa geliyor.Böyle gereksiz iddalarla,ağlayarak falan suçu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.Suçu başkalarına atıp sizin onlara tepki göstermemenizi istiyorlar.Biliyorlar tabi başarısızlıklarını,yaptıkları hataları.Ama gündemi değiştirip,transfer yapıp hatalarının üstünü kapatmaya çalışıyor.
    Ve Trabzonspor yönetimi böyle davranarak bence çok antipati topluyor.Ülkemizin en büyük 4 büyük klübünden birinin böyle davranması çok üzücü gerçekten

Kirli şampiyonlar sizi

Evet okadar şike yaptık hakemleri satın aldık anca gücümüz ikili averajla şampiyon olabilmeye yetti.Paramız daha çok olsaydı 10 puan fark atabilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Maç bitti şampiyon olduk ne bir heyecan ne bir mutluluk var...

Ama buradaki ağlak tipleri görünce içimin yağları eriyor. Hepsi de bir kulp takmaya çalışıyor çok eğleniyorum

Penaltı sayıları ile ligin şaibeli olduğunu iddia edebilecek kadar futbol profesörleri var aramızda

penaltı ile ilgili incelenmesi gerekli diyen kimdi acaba

Her hafta çıkıp kendi maçından çok Fenerbahçe maçları hakkında yorumlar yapan ve iftiralar üretenler kimlerdi acaba?

Bu ligde başka takımlara hakemlere aziz yıldırımdan daha çok laf söyleyen birisi varmı acaba.

• İlk defa ben Trabzon taraftarında görüyorum şikeyi siyasete kadar götürebilen. vallahi sizin bu hayal gücünüze hayran kaldım. Film falan çevirmeyi düşünüyor musunuz? Steven Speilberg den iyisiniz maşallah.
  • @Bu güçsüz dediğiniz ligdeki yeriniz durumunuz nedir?

Gücsüs iste...Gecen sene haric Sampiyonlar ( 25 sene ) hangi takimlardan cikti ,pardon sehirden CIKTI ?
    Gücsüs ligin takimlari Avrupada bir halt edemiyor...Fener ( Bern,aris ) GS ( karkow), BJK ( kiew 8 Gol!! )Bursa
    ( atilan gol 2, yenilen 18 ) .............
    vs vs...

Trabzon bu sezon disini tirnagina takarak geldi ama bir diger önemli avanataji kartal ve aslanin
    erken havlu atmasi idi...

iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.