Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Türk Bayrağı SANSÜRÜ !! [SS] +[ Video Eklendi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
10.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık bu ülkede bu tarz şeylerin olmasına şaşırmıyorum..
  • Şuraya bikinili bir kız gifi koysak yüzlerce cevap gelirdi aslında o Türk Bayrağının sansürlenmesine neden kimsenin ses çıkarmadığı forumun şu halinden bile az çok anlaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Çocuğun üstünde başka forma vardı çekince çıkıyor, kesilip bantla yapıştırılmış şekilde. Çocugun hatasıdır millete saydırmanın anlamı yok.

Geçen haftalarda Türkiye yazısı sansürlendi. bu da mı yarışmacının suçu ? üstelik performanstan önce ki kişiyle yapılan kısa röportaj da açıktı.
  • Bayrağı kullanarak oy toplamasın diye sansürlemiş olabilirler tam bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Bayrağı kullanarak oy toplamasın diye sansürlemiş olabilirler tam bilemiyorum.

Türk Bayrağını kullanmaya girmez bu bence, daha çok adam Beşiktaşlılığını kullanıyor aslında ama nedense orada Türk Bayrağı sansürleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Bayrağı kullanarak oy toplamasın diye sansürlemiş olabilirler tam bilemiyorum.

Türk Bayrağını kullanmaya girmez bu bence, daha çok adam Beşiktaşlılığını kullanıyor aslında ama nedense orada Türk Bayrağı sansürleniyor..

Belki açıklama yaparlar.
  • kendisi baya bi şehit verdiğimiz gece eğlencesine devam edip, bi devlet böyüğümüz annesi vefat edince pogram yapmayacak kadarda duyarlı bi abimiz.
  • Acun'un yaptiracagina sanmiyorum belki tasiyan sahis kendi bantlamistir Türk düsmani diyecegim o zaman onu evde söküp öyle gelirdi yarismaya ama dün fark ettiyseniz soldaki büyük ekranin arkasinda büyük bir Türk bayragi mevcuttu yanilmiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıklar olsun başka bişey demiyorum , birde bişey dikkatimi çekti adam milyonların izlediği bi yayında barcelona formasını yırtarak çıkarıyor bu nasıl saygısızlık aynısını gs,fb,bjk herhangi bi formaya yapsalar kızmazmıyız zaten adı yetenek sizsiniz Türkiye ama ne hikmetse adam geliyo yabancı şarkıyla yarı final e adar gidiyo gerçek yetenekli adamlar eleniyo şarkı söylemek ne zaman yetenek olmuş allah aşkına Türkçe de söylese aynı , ilk 2 sezon izledim başkada izlemedim bu rezil programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Türk Bayrağı SANSÜRÜ !! [SS] +[ Video Eklendi ]

Arkadaşlar bu nasıl birşeydir? Türk Bayrağını kapatmak doğru mu? amaç sizce nedir?

ACUN MEDYA BASIN AÇIKLAMASI

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı final ve finalinde SMS ile halk oylaması yapılacaktır. Yarışmadaki eşitlik ilkesi gereği milli değer kullanan yarışmacılar avantaj sağlayabilecekleri için, yarışmacılardan bu konuda hassas davranmaları istenmektedir. Eğer yarışmacılar aksi bir hareket yaparlarsa program yayına hazırlanırken içerikten çıkartılmaktadır.

Açıklama bu yönde ama yine de böyle bir konu açtığın için eline sağlık, yüreğine sağlık. Tepkimizi hemen koymalıyızki akıllı olsunlar.

• Yarismada kendisine sen diye hitap eden kiza ahlak dersi verenlerin vatani duygularini naftalinlediklerinin resmidir. Cok sevdigim birisiydin. Bugun bende ve bir cok Türk'te hayatini kaybettin Acun ILICALI. Topragin bol olsun

• Zaten izlemiyordum artık hepten bitti benim için saçmalığa bak
  • Forma uzerindeki kucuk bayrakla mi insanlarin duygusuyla oynayip oy kazancaklar. Boyle bir mantik var mi Allah askina.
    Buyuk ihtimal kamera arkasinda calisan birinin is guzarligina geldi , dikkat edilmesi gerek.

• benim anlamadıgım bu yarışma türkiyede yapılıyor ve türk bayrağı seyircileri etkiler diye kapatlıyor.
    çok enterasan bir paradoks.hani yarışma yeteneksizsiniz almanya olsa yarışmaya katılan bir alman tişörtünün bir tarafında türk bayrağı ile sahaneye cıksa oradaki gurbetçilerden oy alacagı için bu olur da bunların yaptıgı acıklama sıçıp sıvamak af edersiniz
  • Belkı adıdas logosu vardır gosterdıgın formayla aynı olmayabılır aynı sezon forma olsa bıle orj ıle cakması farklı olabılıyor

• Bune yobazlık la
  • Beşiktaş forması Beşiktaşlılar için sempati olacak ve oy alacak
  • BJK formasıyla katılmak avantaj sağlamıyor Türk Bayraklı forma avantaj sağlıyor da haksızlık oluyor ha?
    Allah cezanızı versin.

Acun benim için bitmiştir.
  • Acun Medya'nın açıklaması bir formanın üzerindeki Türk Bayrağı arması için çok saçma kalıyor, hadi bayrak falan açsa anlarım da bir formanın küçük bir parçasını sansürlemek çok çok saçma!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.