Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz kart oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu şampiyon olan adamların yaptığı kart oyununun açıklaması nedir, bilen var mı?

• Kimse bilmedigi icin o kadar unluler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorumda bu ilizyon işi zeki insanların işidir bana göre . programdan sonra mallar nasıl kandı hahaha diye kendi aralarında dalga geçmiyorlarsa birşey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bilmiyorumda bu ilizyon işi zeki insanların işidir bana göre . programdan sonra mallar nasıl kandı hahaha diye kendi aralarında dalga geçmiyorlarsa birşey bilmiyorum

Bence pek zeka ile alakası yok eğitimini alan herkes yapabilir, hatta kart oyunları sıfır zeka gerektiriyor diyebilirim. O oyunu kendilerinin bulduğuna bile inanmıyorum nasıl yapılacağını birinden öğrendiler ve gelip orada uyguladılar olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bilmiyorumda bu ilizyon işi zeki insanların işidir bana göre . programdan sonra mallar nasıl kandı hahaha diye kendi aralarında dalga geçmiyorlarsa birşey bilmiyorum

Bence pek zeka ile alakası yok eğitimini alan herkes yapabilir, hatta kart oyunları sıfır zeka gerektiriyor diyebilirim. O oyunu kendilerinin bulduğuna bile inanmıyorum nasıl yapılacağını birinden öğrendiler ve gelip orada uyguladılar olay bu.

zeka işi olan gösteriyi yapmak değil

gösteride yapacağı oyunu bulmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.