Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz- Adam bildiginiz merdivene girip gitti:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hulya ya ilk defa katiliyorum. Nie Merdiven o kadar agir degilki ici tam dolumu ki o kadar zor ittiler, ayirca niye perdeye kadar dayadilar ?

• Hülyanın yaptığı tam bir mallık . Hayatında ilk defa bir şeyi anlamaya yetmiş zekası garibimin sevindi bi tek takla atıp kendini alkışlamadığı kaldı . Ayrıca adama büyük ayıp etti.
  • Şu dandik yarışmayı inziliyonuz bide buraya konu açıyonuz ya türkiye yeteneksiz yada yarışmaya yeteneksizler katılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Şu dandik yarışmayı inziliyonuz bide buraya konu açıyonuz ya türkiye yeteneksiz yada yarışmaya yeteneksizler katılıyor.

Haksızlık etmeyin.

Bu yarışma sayesinde kaç tane yetenekli insanın önü açıldı.Yeni Yeni yetenekler ortaya kondu.Ve Acun unda söylediği gibi İngilteredeki yarışmaya katılanlardan kat kat daha iyi performanslar gözüktü.Bu dönemlerde Çeşitli dallara Türk insanlarının girmesi mutlu edici birşey.
  • Da Freaky Boyz'u seçmediler bidaha hayatta izlemem bu yarışmayı onlar gitsin bilali seçsinler aferin onlara.
  • acıtasyon ile kazanılan yarışmalara oldum olası bir kin beslerim. yetenek dediğiniz bir ressamlıktır, zeka oyunlarıdır, şarkıcılıktır, iyi rol yapmadır, zor bir dansı yapmaktır. bu tür yarışmalarda acıtasyon ile oy toplamaya çalışırlar bende buna sinir olurum. bu yüzden ne bilmemne starları nede bunu izlemiyorum. kim 500milyar ister nerdeee bunlar nerde. passaparola nerde bunlar nerde.
  • @Dexser

Sen önce yazmayı öğren

Şu dandik yarışmayı inziliyonuz bide buraya konu açıyonuz ya türkiye yeteneksiz yada yarışmaya yeteneksizler katılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

Da Freaky Boyz'u seçmediler bidaha hayatta izlemem bu yarışmayı onlar gitsin bilali seçsinler aferin onlara.

+ 265821519831896576281931894768519234 süperlerdi bencede
  • evet ya o hokkabaz merdivenin içine girdi neden böyle basit bir numara seçti anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.