Bildirim
Yetenek Gerektiren Anime MMORPG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dragon nest.Non target olmasının yanında tamamen yetenek işi.Bak dragon nest pvp yaz görürsün -
Kesinlikle dragon nest. Free to play olmasının yanı sıra p2w değil ve pvpde çok vuran değil komboya takan kazanır. Evet belli başlı karakterlerin avantajlı skilleri mevcut ama tek bir skillin bile atılacağı belli bir zaman dilimi var. Eğer oyuncu karakterine hakim değilse delik deşik ederler, bunun da başında non-target skill seti sisteminin mevcut olması geliyor.
Bunun dışında pve sistemi de fena değil. Dungeonlar sıkıcı ama nestler bir o kadar bezdirici. Her bossu öldürmek için ayrı ayrı taktikler, mekanikler mevcut. Bir kişinin yapacağı en ufak hassas hata belki de raiddeki herkesin ölümüyle sonuçlanabilir(bkz DDN) Eğlenerek oynadığım bir oyun olmasının yanı sıra oyunda belli başlı şeyler hala bana eksik geliyor. Daha fazla nest, daha fazla dungeon alternatifi sunulsa ve tabi ki bu da oyun piyasasını yerle bir etmeden olursa tadından yenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 7 Ocak 2016; 12:06:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu başka bilen dragon best bata eski görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi
Yok mu başka bilen dragon best bata eski görünüyor.
bildiğim kadarı ile cok yeni bi anime oyun yok piyasada. Wildstar'a bakabilirsin, anime değil ama çizime yakın bi grafikleri var hoşuna gidebilir. Bedava ve oyun kolay değil yetenek işi. Hatta raidler o kadar zordu ki cogu oyuncu bıraktı bu yüzden. Belki orta seviyeye getirmişlerdir suan oynanabilirliği vardır. Bir göz at derim -
Dragomon Hunter çıkmıştı yakın tarihlerde yanlış hatırlamıyorsam. Oynamadığım için yetenek gerektirip gerektirmediğini bilmiyorum açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Fhaor
Dragon nest.Non target olmasının yanında tamamen yetenek işi.Bak dragon nest pvp yaz görürsün
Dragon Nest çok güzel görünüyor ancak oyun kapatılmış :S
Türkiye'den de yabancı serverlarda oynayamıyorsun.
6,6 GB tı, indirdim, Türkiye'de oynanamadığını indirdikten sonra öğrendim. Eğer oynamanın başka bir yolu varsa yazar mısın? -
quote:
quote:
Dragon nest.Non target olmasının yanında tamamen yetenek işi.Bak dragon nest pvp yaz görürsün
6,6 GB tı, indirdim, Türkiye'de oynanamadığını indirdikten sonra öğrendim. Eğer oynamanın başka bir yolu varsa yazar mısın?
Tabii ki var olmaz mı.Suan 250 kisilik turk guildinde avrupa sunucusunda oynuyorum günlük aktif sayısı 40-50 arası. Avrupa versiyonunu indir oyunun üyelik almak icinde buradan alacaksın. Forumda konusu var.Gel guilde basvur her türlü yardımcı oluruz. Guildin adı Anatolia
http://forum.donanimhaber.com/m_104292798/tm.htm
-
Aura kingdom'a da bakabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DRAGON NEST...
4 sene önce falan oynamıştım ne oyundu bee -
quote:
quote:
quote:
6,6 GB tı, indirdim, Türkiye'de oynanamadığını indirdikten sonra öğrendim. Eğer oynamanın başka bir yolu varsa yazar mısın?
Tabii ki var olmaz mı.Suan 250 kisilik turk guildinde avrupa sunucusunda oynuyorum günlük aktif sayısı 40-50 arası. Avrupa versiyonunu indir oyunun üyelik almak icinde buradan alacaksın. Forumda konusu var.Gel guilde basvur her türlü yardımcı oluruz. Guildin adı Anatolia
Oyuna başladım de çok beğendim. Ancak ben bu oyuna daha çok pvp için oynuyorum ama colloseum a girince sadece aktif 9 10 oda oluyor onlarda da herkes 80 level . Yani sorun oyuncu sayısının çok az olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 19 Ocak 2016; 10:04:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyuna başladım de çok beğendim. Ancak ben bu oyuna daha çok pvp için oynuyorum ama colloseum a girince sadece aktif 9 10 oda oluyor onlarda da herkes 80 level . Yani sorun oyuncu sayısının çok az olması.
Odalarda oynamicaksin ranked ladder var 1v1 2v2 3v3 orada oynicaksin.Oyuncu sayısı yeterli düzeyde
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Odalarda oynamicaksin ranked ladder var 1v1 2v2 3v3 orada oynicaksin.Oyuncu sayısı yeterli düzeyde
Ranked ladder oynamak için belirli bir level olmak mı gerekiyor?
Bir de deagon nest sea serveri Türkiyeden oynanıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oynanıyor mu bilmiyorum.Ranked icin 80 olmak gerekiyor.Bizim guilddeki arkadas 3 günde 80 yaptı hesabini guild exp bonusu bu bonus falan derken 3 günde 80 oldu cok kolay 80 olmak sari görevlerle ugrasma levelinin en kısa süren zindanını bulup orada kasacaksin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X