Arkadaşlar bu oyunda kimse cleric kasmazmı yaa! oyunda cleric bulcaz diye bi yerlerimizi yırtıyoruz oda sadece can vermeyi açmış bi çocuk can vermesi için nerdeyse yalvarıyorum tibette 29 - lvl cleric yokmu ya bi arkadaşım bile cleric değil bende cleric var ama aynı accountta girilmiyo arkadaşı sokamıyom deli olacam yav diğer çaramı geçsem diye düşünüyorum cleric 21 lvl sıkıldım clericsiz avrupa olmuyor pot yüzünden kimse varmı tibette zaten nette oynuyom internet gitmiş küfür edicem nerdeyse oyunda 30 dk zor kaldım kenarda sürem 2 saat yazıyo tekrar girmeye çalış şimdi bu lag yüzünden falan da işler iyice bitti tüm arkadaşlarım gınayda geçti bende geçmeyi düşünüyom çekilmez kardeşim bu oyun
sizde buraya açın kendinizi rahatlıyor insan
Konu açsan bir dert açmasan bi dert.Artık kimse saygı göstermiyo...
Arkadaşım var 64+ 2 Bufferim var Hem Wizard Hem cleric, b, tankım var. Bende Roguem. Mutluyum
ben mutlu değilim kimse yokmu 29 altı cleric yafs can versin yeter avrupanın amacı bu değilmi party ile kasmak ama clericsiz party olmuyor arkadaşlar birisi cleric olursa onu pt ye almak için neler yaparlar tahmin edemessiniz tibette varmı cleric