Şimdi Ara

Yeşilay Bir Nedenim Var Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeşilay bu sene geçen sene olduğu gibi çeşitli etkinliklerle yeni yaşını kutlarken yine geçen sene başlattıkları Bir Nedenim Var projesini sürdürüyor.

Nedir Bu Proje?

Yeşilay Bir Nedenim Var Projesi

Projenin temelde amacı teknoloji, madde, alkol ve tütün gibi bağımlılıkların önüne geçmek. Geçen sene bu proje kapsamında Yeşilay çeşitli etkinler düzenledi ve farkındalık oluşturdu. Türkiye genelinde proje kapsamında bisiklet turları düzenlendi. İstanbul Kadıköy’de kurulan etkinlik alanında ise gelen ziyaretçilere farklı etkinliklerle bağımlılık yapan maddeler hakkında bilgiler sunulmuştu.

Benim doğrudan katılma imkanımda oldu gerçekten farkındalık yaratacak bir etkinlikti. Aslında yıl içinde Yeşilay bu etkinlikleri tüm şehirlerde yapsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Çünkü insanlar bağımlılık yapan maddelerin zararlı olduğunu zaten biliyorlar ama bunu daha net göstermek için Bir Nedenim Var gibi projelerin tüm şehirlerimizde uygulanması şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulakver -- 18 Şubat 2019; 15:19:0 >

• ben geçen sene bisiklet turuna katılmıştım baya da kalabalık güzel bi etkinlik olmuştu. orda tanışıp görüştüğüm arkadaşlar var hala
  • babam sigara bağımlısıydı malesef akciğer yetmezliğinden kaybettik 3 sene önce ve kardeşlerimle çok zor zamanlar geçirdik. lütfen ama lütfen kimse kendine bu kötülüğü yapmasın.. bu yüzden her zaman desteklemekten onur duyacağım bir çalışma.
  • Kadikoyde epey buyuk bir Yesilay Dunyasi kuruluyor Besiktas vapur iskelesinin yanina. Bakalim nasil bir etkinlik olacak merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 Mart tarihleri arasında Kadıköy meydanda karikatür sergisi, çocuklara özel etkinlikler, cam atölyesi, sanal gerçeklik deneyimi ve ünlülerin katılacağı sahne söyleşileri olacakmış bildiğim kadarıyla...
  • Ben bu vakıfa gönüllü olmak istiyorum ama bir de üye olma seçeneği varmış. Üyelikle gönüllülük arasındaki fark nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.