Günlerden 27 Şubat 2012. İstanbul Kartal 'daki iş mülakatına katılıp saat 8 sularında Lüleburgazdaki evime gitmek amacıyla yola çıkmıştım.Otoban yerine 10 km kadar daha kısa olan alt yoldan gitmeyi düşündüm.Selimpaşa çıkışından otobandan çıkıp çevreyoluna girdim.Çorluya kadar sorunsuz geldiğimi düşünüyordum ki Çorlu ağır bakım kavşağı adı verilen askeri bölge girişi olan ışıklardan geçtim.Arkamdan 2 kere flaş patladı.Fakat ben yeşilde geçmiştim.Hatta uzun süre o yeşil ışıkla bakıştıktan sonra bana tatlı tatlı göz kırpmış yanıp sönmüş ilgilsini bana belli etmişti.Bende bu işvesine dayanamayıp gaz pedalına dayanarak kendisine koşmuştum.
Eve biraz önce gelen zarfla işin bu kadar romantik olmadığını anladım.
23 yaşımda ilk trafik cezamı yemiş bulunmanın zevkiyle yazdım bunları oh mis.
Okuduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Ee yeşilde geçtin ne cezası ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Ee yeşilde geçtin ne cezası ?
kesişmeyi son bir kaç saniye heyecandan olsa gerek bitirmiştim.herhalde o ara yandı kırmızı
50 metre kala yanmış kırmızı
Allah korusun başlıkta gaza yerine ''KAZA'' yazmışsınız daha kötü bir şey sandım
Takmayın kafaya yaş genç büyüyünce ya da ödemeyi yapınca geçer
Geçmiş olsun. O yeşil yanıp sönme süresi yeteri kadar uzun, ilk gördüğünde gaz yerine frene bassaydın durabilirdin, tabi hız limitleri dahilinde konuşuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza_88
Bu dramın kahramanı benim.
Günlerden 27 Şubat 2012. İstanbul Kartal 'daki iş mülakatına katılıp saat 8 sularında Lüleburgazdaki evime gitmek amacıyla yola çıkmıştım.Otoban yerine 10 km kadar daha kısa olan alt yoldan gitmeyi düşündüm.Selimpaşa çıkışından otobandan çıkıp çevreyoluna girdim.Çorluya kadar sorunsuz geldiğimi düşünüyordum ki Çorlu ağır bakım kavşağı adı verilen askeri bölge girişi olan ışıklardan geçtim.Arkamdan 2 kere flaş patladı.Fakat ben yeşilde geçmiştim.Hatta uzun süre o yeşil ışıkla bakıştıktan sonra bana tatlı tatlı göz kırpmış yanıp sönmüş ilgilsini bana belli etmişti.Bende bu işvesine dayanamayıp gaz pedalına dayanarak kendisine koşmuştum.
Siz araç kullanırken size yeşil yansa bile ((süreyi gösteren trafik lambaları hariç)) gaza basmak yerine hafiften frene basmalısınız bu sürücü kurslarında her zaman bahsedilir..
HATTA SÜREYİ GÖSTEREN LAMBALARDA BİLE FRENE BASIN TRAFİK APTAL KAYNIYOR...
Yeşil yansa da 50 km üzeri hızla geçtiyseniz o yüzden çekmiştir fotoğrafınızı.
Hocam Kaz gibi sevimli bir hayvana niye bastınız anlamadım ben?
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Hocam Kaz gibi sevimli bir hayvana niye bastınız anlamadım ben?
Buna rep verecem ben ama tuş yok.Ana sayfa haberlerine rep verebiliyoruz buraya neden koymadılar? Sırası gelmişken söyleyim dedim
Bari işe girdinmi?
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
Bari işe girdinmi?
torpilimiz yine yetmedi :)
bkz: devlet memurluğu
yeşil ışık kırmızıya dönene kadar o ufacık zaman diliminde çoğu zaman gaza basıyorum, bir gün bana da bir ceza gelir
her heyecanın bedeli vardır genç
quote:
Orijinalden alıntı: ilyus
quote:
Orijinalden alıntı: hamza_88
Bu dramın kahramanı benim.
herşey güzel de kaza basmak ney *?
hemen açıklıyorum bir adet kaz buluyorsunuz bir adet de ayak sonra buldugunuz kazı ayagınızın altına alıp çiğnemeye başlıyorsunuz kaz a basmak tam olarak bundan ibaret
merhaba. merak ettim ceza tutarı ne kadar ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme