Şimdi Ara

YEŞİL SERMAYE NE DEMEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle çok sık duyar olduk son zamanlarda bu yeşil sermaye lafını. Örneğin, lüks bir arabanın içerisinde türbanlı bir bayan veya cübbeli/sakallı bir bay gören insanlar yeşil sermaye lafını yapıştırıyorlar.
    Peki nedir bu yeşil sermaye ?

• dincilerin paralarına yeşil sermaye diyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

Özellikle çok sık duyar olduk son zamanlarda bu yeşil sermaye lafını. Örneğin, lüks bir arabanın içerisinde türbanlı bir bayan veya cübbeli/sakallı bir bay gören insanlar yeşil sermaye lafını yapıştırıyorlar.
    Peki nedir bu yeşil sermaye ?

her lüks arabanın icindeki ''yesil sermaye'' sayesinde bu mal varlıgına ulastıgı söylenıyorsa.
    O insanların beyninden şüphe duymak lazım.
    Bende cok görüyorum örtülü bayanlar altında son model arabalarla
    Ama asla aklıma öyle bisey gelmiyor/gelmez de...

Kelime manası olarak Yeşil sermayeyi mi soruyorsunuz yoksa konunun derinliklerine gitmek icin mi sordunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

dincilerin paralarına yeşil sermaye diyolar

dinci parası > yesil sermayenin acilimi degil.
    bknz:fethullah gülen = yeşil sermaye
  • özellikle avrupadaki gurbetcilerimizden

duvarlarda bismillah yazan fabrikalari gezdirip yüksek helal kazanc diye kandırıp

paraları cukkalayanların genel adi
  • Yeşil sermaye demek bu konu yakında kapanır demek...
  • x parti başa gelirse kapan kapan kapan götür paraları demek

x parti başa gelirse derneklerine üye ol aydın takıl Atatürk maskesi arkasına saklan anca muhalefet et paraları götür demek

x parti başa gelirse milliyetçi takıl oohh paraları götür demek

x parti meclise girerse kardeşlerim çektiğin insanları kandır ooohh paraları haketmediğin halde cebe indir kandırdığın çocukları dağa gönder demek

x parti başa gelirse çıkarlarına göre davran paraları götür demek

kısacası ülken kaybetsin önemli değil ben paraları götürürüm demek

EN İYİ CEVABI YİNE BİR AMERİKALI VERİYOR

Siyasiler halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip insanlar topluluğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Ağustos 2008; 18:52:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

özellikle avrupadaki gurbetcilerimizden

duvarlarda bismillah yazan fabrikalari gezdirip yüksek helal kazanc diye kandırıp

avrupda turk kanallarini izliyorsun her reklamin sonunda HALAL yaziyor, Turkiyedeki reklamlarda oyle degil, oncu diye bir markanin reklami var sonunda cok garip bir muzik geliyor, sanki muezzinler soyluyormus gibi, Yesil sermaye dinci zenginlerin kurduklari fabrikalar ve organizasyonlar toplulugudur, turkiyede yesil sermaye her gecen gun zenginlesyor, yesil sermayeye destek olmak istemiyorsaniz basit birsekilde onlarin tesbitini yapabilirsiniz, alisveris merkezinin icine girin eger icki saitisi yoksa bilin ki orasi bir yesil sermayedir, Enistem sirf BIM ve PM den alisver yapmamak icin kuzenle beni 2km yurutmustu

• quote:

Orjinalden alıntı: anil92

quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

özellikle avrupadaki gurbetcilerimizden

avrupda turk kanallarini izliyorsun her reklamin sonunda HALAL yaziyor, Turkiyedeki reklamlarda oyle degil, oncu diye bir markanin reklami var sonunda cok garip bir muzik geliyor, sanki muezzinler soyluyormus gibi, Yesil sermaye dinci zenginlerin kurduklari fabrikalar ve organizasyonlar toplulugudur, turkiyede yesil sermaye her gecen gun zenginlesyor, yesil sermayeye destek olmak istemiyorsaniz basit birsekilde onlarin tesbitini yapabilirsiniz, alisveris merkezinin icine girin eger icki saitisi yoksa bilin ki orasi bir yesil sermayedir, Enistem sirf BIM ve PM den alisver yapmamak icin kuzenle beni 2km yurutmustu

Enişten parası terör örgütlerine giden markaları da almıyor heralde?

• Evet bende Göztepe'de otururken rastlamıştım böyle bi tipe...

Efendim İstasyon Caddesini bilenler bilir orda Sinema, Mc donalds felan var birde istasyon var tren istasyonu yolun bitimi Minibüs caddesine açılır ( Çemenzara ) , öteki kısmıda taa Bağdat Caddesine kadar gider. Neyse ben karşıdan karşıya geçiyorum altında VW Touraeg, türbanlı bir kadın. Neyse sürüyor arabayı ben bunun önüne denk geldim karşıya geçerken hafifde tırsıyorum lan bu durmaz die kadın sırıtıyomuş meğerse böle yavaşlamış ama sanki nasıl desem sen kimsin bakışı atıyodu, ama o anı görmeniz lazım tipi çok komikti gerine gerine sürüyor eşşek kadar arabayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Evet bende Göztepe'de otururken rastlamıştım böyle bi tipe...

Efendim İstasyon Caddesini bilenler bilir orda Sinema, Mc donalds felan var birde istasyon var tren istasyonu yolun bitimi Minibüs caddesine açılır ( Çemenzara ) , öteki kısmıda taa Bağdat Caddesine kadar gider. Neyse ben karşıdan karşıya geçiyorum altında VW Touraeg, türbanlı bir kadın. Neyse sürüyor arabayı ben bunun önüne denk geldim karşıya geçerken hafifde tırsıyorum lan bu durmaz die kadın sırıtıyomuş meğerse böle yavaşlamış ama sanki nasıl desem sen kimsin bakışı atıyodu, ama o anı görmeniz lazım tipi çok komikti gerine gerine sürüyor eşşek kadar arabayı.

Sonradan görme diyoruz onlara.

Para = Süper
    Kişilik ve kültür = Sıfır

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13
    Siyasiler halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip insanlar topluluğudur.

• 28 Şubat sürecinden sonra "islami" holdingleri tanımlamak için kullanılan terim.

Bu şirketlerin birçoğu 28 Şubat süresince büyük baskı gördüklerini ve bu yüzden ekonomik olarak zarar ettiklerini belirmişlerdir. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da sermayeyi yeşil veya kızıl gibi ayrımcılığa tabi tutmanın ekonomi için zararlı olduğunu belirtmiştir.

Kaynak :https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Yeşil_sermaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 3 Şubat 2018; 8:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.