Şimdi Ara

Yesil Lazerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum Yeşil Lazerle ilgili.Arkadaşım bu işlerle uğraşıyor ve geçen günlerde bana bir tane getirdi.Lazerin üstünde güç olarak MAX OUTPUT POWER<500 mW yazıyor.Altında ise 532 nm.Burada lazer 500 mW gücünde diyor sanırım :D Ancak netten baktığımda 500 mW lik lazerle kibrit yakıyorlar o lazerler acayip güçlü.Benimkinde yazdığı kadarıyla onlarla aynı güçte olması gerekirken kibrit falan yakamıyor ve daha az ışık çıkartıyor.Bunu öğrendikten sonra içime bir kurt düştü acaba benim lazer sorunlumu diye.Sonra konuları inceledim ve bazı lazerler çin malı olup üstünde yazdığı gücün çok azını veriyormuş.Acaba bu işlerden anlayan biri bu lazerin çin malı vs. olup olmadığı söyleyebilir mi?Lazerin markası Panther 303 Lazerin ve gereçlerinin Resmi: Acaba bu marka ve lazer güvenilir ve iyi midir?
     Yesil Lazerler

Yesil Lazerler

Resimler fazla büyük ollmuş özür dilerim boyutu küçük bulabilirsem onunla değiştireceğim.
    Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
    İyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scisory -- 4 Haziran 2013; 23:30:11 >

• Uplatmak yasak sanırım özür dilerim ama her yerde araştırdım bir türlü cevap bulamadım.Hiç bu işlerden anlayan yok mu?Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
  • Kendisi sana gerekli bilgileri verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 7 Haziran 2013; 1:59:54 >
  • Arkadaş yardımcı olur herhalde
  • Ya bir arkadaş vardı galiba
  • MAX OUTPUT POWER<500 mW Bunun anlamı maksimum çıkış gücü küçüktür 500mW değil mi zaten? Ayrıca @GoldPunch
  • çay demlemek için lazer lazım el atsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @GoldPunch

Bekleniyorsun hocam
  • Adamın hası gelip sana bilgi verecek
  • Lazerli maganda bekleniyor
  • Lazerli magandanın halefi geidi kaçılın saolsun cok sey ogrendim kendisinden.

Elinizdeki lazer 500mw diil hocam, ucuz bir çin çakması. Eger gerçek 500mw olsaydı dediğiniz gibi kibritleri çok kolay bir sekilde yakardı, ve gerçek 500mw bir lazeri 300 dolardan aşağı alamazsınız. Elinizdeki lazer en fazla 50 veya 100mw gücündedir sanırım.
    Misal, gercek bir 500mw lazer: http://lazerer.com/green-laser-pointer-DPSS-high-power-532nm-500mw-lzcr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 7 Haziran 2013; 3:02:34 >

• Cevaplarınız için çok sağolun.:)
    neo2004 bende senin gibi düşünüyorum çünkü nette izlediğim 500 mW lik lazerlerden çok farklı bu onların çeyrek gücünde bile değil.Teşekkür ederim cevabın için.
    @GoldPunch lütfen konuya gel bu işlerin uzmanı sensin sanırım lütfen bir cevap yazda emin olalım :D
  • ADAMIN HASI KONUYA BEKLENIYOR

@GoldPunch
  • Ev arkadaşımda vardı bundan. 50 küsür liraya almıştı. Bayağı güçlü hocam kırmızı renkli oyuncak lazerler gibi değiş uzun süreli bakmak baş ağrıtıyor. eBayde bayağı ucuza satıyorlar. Sorunu okumadım freestyle yazdım bunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.