Şimdi Ara

Yeşil Lazer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeşil lazer almak istiyorum orjinal bir yeşil lazer önerirmisiniz 100 tl bütçem var.Kibrit yaksıb balon patlatsın.Alttaki linktekini almayı düşünüyorum orjinalmi bu almalımıyım ?http://www.banggood.com/Burning-Laser-303-Green-Laser-PointerLight-Star-Cap-532nm-5mw-p-955849.html?utm_source=youtube&utm_medium=liangzhenhua&utm_campaign=bafiradam_laser&utm_content=liangzhenhua

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389A88529 -- 2 Mart 2017; 17:15:50 >

• En fazla 35 dolar bütçem var bana yızdız başlık dahil yeşil lazer önerirmisin ? Kaliteli olsun orjinal olsun kibrit yaksın ama en fazla 35 dolar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ful artı ful

Yeşil Lazer
  • Hocam Max bi ara çekilmişti lazer işinden satış yoktu hatta o zamanlar ben lazer arıyordum ödeme yapmaya çalıştım olmamıştı şu an açık mı sitesi piyasaya göre çok ucuz şu an...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazer konusunu iyi araştırın sanırım hevesiniz var. Çok yalan lazerler var mesela adam akıllı yakıcı lazer almak istiyorsan 150 200 TL ni gözden çıkarmalısın. Aynı lazer 30 liraya da satıyorlar ama onlar yakıcı değil ve ömrü hemencecik tükeniyor.

Bende 70 TL lık lazer var, tipi falan her şeyi aynı tek yakıcı değil. Onun haricinde gözün göremediği uzaklığa çok güçlü bir şekilde gidiyor ben çok etkilenmiştim. Satıyorum Bayadır istersen mesaj atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 3 Mart 2017; 17:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Ful artı ful

Yeşil Lazer

Şekilli şukullu lazer başlığını duvara yansıtıp eğlenirdik. 5 lira idi Eminönü'nde.

Kuşu sev çiçeği sev, kediyi öp.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeşil Lazer Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata yakıcı bulamazsın dostum
  • Bozulurdu sürekli gider tekrar alırdık. Her aldığımızda farklı başlıklar olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seanq

O fiyata yakıcı bulamazsın dostum

Hayır bulur. Aliexpress te yüzlerce 300mw lazerler var. Bilmeden yazmayınız

Aliexpress uygulamasını indir yada webden gir Green laser diye arat orda bulursun

Ayrıca orjinal olup olmadığı birşey değiştirmez. Bu sabit kasa okup farklı marka üretimidir. Hepsi aynıdır bana kalırsa banggood yada aliden al gelmezse zaten para iade, alıcaksanda kafası 2 li olmayandan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 4 Mart 2017; 9:19:49 >
  • http://lazerer.com/lzcs-classic-532nm-30mw-focusable-green-laser-pointer

Bu lazeri almaya karar verdim.30 mw sonuçta kibrit yakabiliyor olması gerek.Yıldız başlık olsaydı daha iyi olurdu ama olmadı.Bunu kullanırken gözlük kullanmam şartmı ?

• Hocam bununla kağıt kibrit vs yakılabilir mi ? Bir aralar bende araştırıyordum fakat fiyatlar çok pahalı olunca soğudum.

• Bende fazla bilgiye sahip değilim ama yakabiliyor 30 mw diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.