Şimdi Ara

Yersiz Yurtsuzum Napacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakarya yurdu 536. yedeğim ve orada kalacak kimsem yok. özel yurtlar ve cemaat desen aşırı tuzlu geldiler bana . peki ben napacağım yurt sırası gelene kadar . kara kara düşünüyorum şu an . şeytan dio yurt çıkana kadar gitme okula :@ bana bir akıl verin lütfen

• KYK misafirhanelerinde kalmayı düşünebilirsin. Günlük ücretini bilmiyorum maalesef. Misafirhanelerin koşulları pek iç açıcı olmasa da başını sokacak bir yer bulmuş olursun hiç değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

KYK misafirhanelerinde kalmayı düşünebilirsin. Günlük ücretini bilmiyorum maalesef. Misafirhanelerin koşulları pek iç açıcı olmasa da başını sokacak bir yer bulmuş olursun hiç değilse.

Misafirhaneler normal yurdun iki katına gidiyo yani günlük 6 lira yerine 12 oluyor.Bu arada git Cemaat yurlarına eğer durumun gerçekten kötüyse anlat kendini sana baya indirim yaparlar.Şuan özel yurtlarda bile indirim yapıyolar.Bizim bir arkadaş araya tanıdık filan sokmadan 120 ye cemaatta kalıyodu Üniversite öğrencisi.
  • Valla hoca sana en azından yedek bile olsa çıkmış yurt. Benim kyk yurdu başvuru sonucumda "uygun yurt yok" yazıyor kara kara düşünüyorum nerde kalacağımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

KYK misafirhanelerinde kalmayı düşünebilirsin. Günlük ücretini bilmiyorum maalesef. Misafirhanelerin koşulları pek iç açıcı olmasa da başını sokacak bir yer bulmuş olursun hiç değilse.

Misafirhaneler normal yurdun iki katına gidiyo yani günlük 6 lira yerine 12 oluyor.Bu arada git Cemaat yurlarına eğer durumun gerçekten kötüyse anlat kendini sana baya indirim yaparlar.Şuan özel yurtlarda bile indirim yapıyolar.Bizim bir arkadaş araya tanıdık filan sokmadan 120 ye cemaatta kalıyodu Üniversite öğrencisi.

O da o zaman ucuz değilmiş be. Belki yine de KYK'da asil listeye çıkana kadar idare edilebilir.

Evet, cemaat yurtları gerektiğinde ciddi indirimler yapar. Ne de olsa müşteri kaçırmak istemezler. :) Ancak cemaat yurtlarına girmeden önce iyi düşünmek gerek.

• konuştum 1 tane cemaat yurdu ile ilkten 4000 ile açtılar sonra neymiş sana iyilik yapalım bizim anafen öğrencilerine verdiğim fiyatı verelim 3250 mi ne dediler . dedim noluo oha bu ne böle . sonra evde kalabilirmisin felan dediler . ben bu fiyatı duyduktan sonra zaten yok kalmam dedim . sanırım evin fiyatları daha uygun oluyor . bu arada dediğiniz uygun ücretli cemaat nerde oluyor bumudur 4000 lira . bakalım dersane mat hocama mail attım onun tanıdıkları var bir yer ayarlayabilecekmi . yedek çıkan yurda gittim dedim misafir olarak nasıl kalabiliriz die . oda misafir die bişi yok yatak boş olursa sahibi gelene kdar kalırsın dedi . zaten yatak boşta olsa yedekleri almaya başlıcaklar ben nasıl kalcam illaki dolacak orası
  • KYK'da misafir olarak kalabilirsin arkadaşların da bahsettiği gibi.Geçen yıl günlük 6 liraydı fakat yemek fişinden mahrum oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurttakki güvenlikle konuştum misafir die bişey yok dedi . boş yatak olursa yedekleri çağıracağız dedi . acaba misafirler için ayrı bir yatak varmı . yurdu arayım ben bi en iyisi
  • Aynı durumdayım. Büyük ihtimal cemaat yurdunda kalcam. Misafirhaneler günlük 12 liraysa, gerçekten çok pahalı.
  • günlük 12 değil 6 lira olması gerekiyor. bakalım arayıp konuşcam hafta sonu telefona bakacak biri olurmuki
  • burda söylenilen herşeye kulak asmayın bol keseden sallıyor herkes
    arayın yurdunuzu adam gibi sorun misafirhanenin günlük ne kadar oldugunu
    yok 12 ymiş yok 20 ymiş boş işler bunlar
  • Hangi yurdu arıcaz ki? İsim falan vermemişler sitede.
  • yurt başvuru sonuç sayfasında yazmıomu yurdun adı. bu arada bi özel yurt ile anlaştım . tel ile 2750 yaptım sakaryaya gelin yüz yüze görüşelim dedi . 2500 yapmaya çalışacağım . 4 kişilik oda özel banyosu var 2 öğün yemek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

yurt başvuru sonuç sayfasında yazmıomu yurdun adı. bu arada bi özel yurt ile anlaştım . tel ile 2750 yaptım sakaryaya gelin yüz yüze görüşelim dedi . 2500 yapmaya çalışacağım . 4 kişilik oda özel banyosu var 2 öğün yemek ...

Hayır yurt başvuru sayfasında yazmıyor.

Yersiz Yurtsuzum   Napacağım ?

Bu şekilde çıkıyor. Bu arada 2750 iyimiş.

• quote:

yurt başvuru sonuç sayfasında yazmıomu yurdun adı. bu arada bi özel yurt ile anlaştım . tel ile 2750 yaptım sakaryaya gelin yüz yüze görüşelim dedi . 2500 yapmaya çalışacağım . 4 kişilik oda özel banyosu var 2 öğün yemek ...

Bu biraz ucuz olmuş bi bit yeniği çıkabilir.Gidince bak bi ortama cemaat mi değil mi araştır.Hem 4 kişilik, hem odada tuvalet banyo, üstüne 2 öğün yemek 280 lira.Garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choppe® -- 4 Eylül 2010; 18:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

quote:

Bu biraz ucuz olmuş bi bit yeniği çıkabilir.Gidince bak bi ortama cemaat mi değil mi araştır.Hem 4 kişilik, hem odada tuvalet banyo, üstüne 2 öğün yemek 280 lira.Garip.

280 değil, 230. Bu fiyata, bu imkanları sunan bi cemaat yurdu varsa, valla kalırım.
  • yok cemaat değil normalde 3.250 sölediler ama annem telefonla konuşmuş durumumuz pek iyi değil . annem iyi pazarlıkçıdır. cemaat yurtları bile 3500-4000 lira . bi tanıdıkta bu yurtta kalıomuş temiz diyordu . bakalım gidip görüşcez 19 eylülde
  • odada özel banyo yokmuş yanlış bilgilendirme olmasın ben başka yurtla karıştırmışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

Genel KYK yurtları arasında yedek listedesin, bir yere yerleşmedin. Asil çıkacağın zaman bir yurda yerleşmiş olacaksın. Şu an şehirdeki uygun bir KYK yurdunun misafirhanesinde kalabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.