Şimdi Ara

Yerli Yedekler Ayaklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadroya giremeyen yabancı futbolculara tam prim verilmesine rağmen, kadroya giremeyen yerli futbolculara %25 prim verilmesi oyuncuların huzurunu kaçırdı.


    NTVSpor Radyo



  • Bir konu açtın bari içini doldursaydın.

    CİM-BOM'DA +18 KAVGASI
    Sarı-kırmızılı takımdaki Türk oyuncular prim sistemindeki yerli-yabancı ayrımına tepki göstererek, konuyu Sportif Koordinatör Bülent Tulun’a iletti. Tulun’un, “Ligde yabancı sınırlaması var. Onlar performansları yüzünden değil, kontenjan nedeniyle oynayamıyorlar” diyerek uygulamayı savunduğu öğrenildi

    Galatasaray’da şimdi de prim krizi patlak verdi. Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer eden, Bruma gibi 18 yaşındaki bir yeteneğe yaklaşık 20 milyon euroluk yatırım yapan, yine dünyanın saygı duyduğu Roberto Mancini’yi astronomik rakamlarla takımın başına getiren Cim-Bom’da prim konusundaki yerli-yabancı ayrımı nedeniyle ciddi bir rahatsızlığın yaşandığı ortaya çıktı.
    Milli takımlara gitmeyen yerli futbolcuların duydukları rahatsızlığı geçtiğimiz hafta kendileriyle Florya’da bir toplantı yapan Sportif Koordinatör Bülent Tulun’a aktardıkları kaydedildi.
    Kadroya giremeyen yerli futbolcuların galibiyet halinde takıma verilen primlerin yüzde 25’ini alırken, yabancıların ise 18 kişilik maç kadrosunda yer almasalar dahi primin tamamını ceplerine koymaları toplantıda masaya yatırıldı. Bu durumun yerliler arasında büyük tepkiye yol açtığı kaydedildi.

    Mancini de rahatsız
    Türk futbolcuların, Bülent Tulun’la toplantı yapmalarına karşın tatmin edici bir yanıt alamadıkları ve söz konusu görüşmeden haberdar olan yabancılar ile yerliler arasında soğuk rüzgarlar estiği belirtildi.
    Tulun’un toplantıda, “Bu durumun sebebi ligdeki yabancı sınırlaması. Performansları nedeniyle değil, yabancı kontenjanı yüzünden oynayamıyorlar” sözleriyle uygulamayı savunduğu vurgulandı.
    Galatasaray’da çıkan bu prim tartışmasından Teknik Direktör Roberto Mancini’nin bir hayli rahatsız olduğu ifade edildi. Florya’daki tablonun kritik maçlar öncesinde yönetimi de endişelendirdiği belirtildi.

    19 Kasım 2013 | 02:30
    ÖZEL HABER - NEVZAT DİNDAR
    http://skorer.milliyet.com.tr/cim-bom-da-18-kavgasi/galatasaray/detay/1794282/default.htm




  • Amanın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak milliyet beyler ciddiye almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru değildir umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ben de ayaklanirdim. Ya hep ya hic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tulun un olduğu yerde herşey olur.lütfi olmamışmıydı sportif zımbırtı .halamı görevde tulun.

    adam otobüsün ön koltuğunu özlüyordur hala

    kaldiki herşeye yalan diyorsunuz.milliyet yazdı fotomaç yazdı vs .çoğuda doğru haberlerin fuzuli abartı var sadece.

    yabancı sınırı var diye oynayamıyorlarmış.6 kişiden biri olsunlar alsınlar onlarda .neden tam veriliyor bende olsam bende tepki gösteririm.

    mancininin çok işi var çok .birde bu işlere karışmam diyor .futbolcunun her sorunuyla ilgileneceksin yoksa işin zor mancini .
  • Tribünde oturana tam prim kadrodaki adama % 25 öyle mi? Bana Bülent Tulun demeyin. Yeni bir ban yemek istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun yabancı sınırlaması.. bırakıcaksın serbest..kim hakle diyosa alsın formayı,kim hak ediyorsa alsın primi,parayı..ama tüpçü işleri berbat etti.. ya bu şekilde yabancıda küsüyor ,türkte..valalhi ligin kalitesi düşüyor,dünyada eşi benzeri yok..milyon euro ver..4 tane yabancı tirbüne çıkar..sonra 5 para etmez sabri gibi,bizde selçuk şahin gibi adamların derdini çek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.