Bir kaç ay önce Kadıköy Selemiçeşmede 2. el Hi fi müzik sistemleri olan bir dükkana tesadüf eseri uğradım. ( BL müzik değil) Adını şu an tam hatırlamıyorum. Orada yerli yapım olduğu söylenen bir plakçalar dikkatimi çekti. Tamamen aleminyum tabaka üzerine oturtulmuş , transrotor un FAT BOB REFERENCE 80 TMD Modeline benziyordu. Fiyatının 2500 € söyledi. Yaklaşık olarak 20-25 kg vardı. Daha önce analog ssteme hiç ilgim yokken birkaç dinlemeden sonra şu an digitalden analog sisteme yatırım yapma ihtimalimde söz konusu oldu. Zaten üretici muadil ürünün 10-15000 € olduğunu söyledi. Sanırım markası da emphasis olduğunu söylediğini hatırlıyorum....
Cihaz hakkında bilgisi olan kullanan adyofillerimiz var mı acaba?
Saygılar
Selam, Gördüğünüz dükkan Cream Audio olmalı değil mı? Ürün de bu olmalı herhalde? Ben de bayıldım inanılmaz bir işçilik var üzerinde ...
Evet Cream Audio , cihaz o. Ustalar cihazı bir dinleseler de yorum alsak. Cihaza kabaca bakıldığında ciddi bir işciliği olduğu görülüyor.
Valla benim böyle şeylere cok meraaklı bir arkadasım var buna benzer bırsey ondada var çok sevıyor ama bı kaç sene olduğu için biraz dokuldu