Şimdi Ara

YERLİ VE MİLLİ KRİPTO PARA (SKK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadoluda icat edilen ilk para sikke!
    Sikke, M.Ö. 7. yüzyılda Anadolu'da Lidyalılar tarafından icat edilmiştir. İlk versiyonları altın ve gümüş karışımından meydana gelen maddelerden yapılmıştır. Bu doğal madeni, ilk kez altın ve gümüşe ayırarak sikke bastıran ilk Lidya Kralı Kroisos (Krezüs)’tur.

    Digital varlık olarak sikke
    Biz Anodolu'da doğup büyüyen ve yaşayan büyük bir milletiz. Atalarımız ilk ticaretini altın ve gümüş sikkelerle yapmış, dolayısıyla sikke kelimesine aşina bir milletiz! Bundan dolayı bu digital varlığa sikke adını vermeyi uygun gördük.

    Sikke, 4. nesil bir para ve aynı zamanda ileride gerçek paraların yerine geçebilecek kadar güçlü bir kripto varlıktır. Sikke tokenları; sikke mühendislerinin geliştirdiği çok güçlü, esnek, hızlı ve güvenli RowBlockChain blok zincir teknolojimiz ile üretilen elektronik para token'larıdır. Tüm sikke tokenları birbirine SHA256 (Secure Hashing Algorithm 256) ile üretilmiş Hash'lerle bağlıdır. Bir sikke tokenının doğruluğunu bir önceki veya bir sonraki sikke tokenı tasdik eder.

    Sikke; Sikke Platforumunun resmi para birimidir. Platform üzerindeki tüm ödeme ve komisyon işlemleri SKK olarak yapılır.

    Sikke ve Bölünebilirlik
    Atalarımız sikkeleri ihtiyaçlarına göre çeşitli şekillerde bölerek kullanmışlardır. Eski zamanlarda sikkenin yüzde biri kuruş, kuruşun kırkta biri ise dirhem/para olarak adlandırılmıştır.

    Sikke tokenleri 6 ondalık basamağa sahiptir. Yani bir sikke 1.000.000'a bölünebilir.

    1 Sikke = 1.000 Kuruş = 1.000.000 Dirhem
    Sikke Hacmi ve SKK Fiyatı
    Toplam 100.000.000 adet sikke tokeni üretilecektir. Üretilen tokenler 5 yıllık bir periyotta kullanıma sunulacaktır. Sikke token ve işlemleri SHA256 kriptolama ve RowBlockChain zincir teknolojimiz ile birbiri ile ilişkilendirilmiştir. Bu yapı sayesinde çiftte ödeme önlenir ve ilişkili token doğrulaması sayesinde sahte veya yetkisiz işlemlere izin verilmez.

    Sikke tokenlarını 1 Haziran 2018 tarihi itibari ile yerli ve yabancı borsalarda işleme açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Borsa platformlarında arzımız 1 SKK = 1 TL olacaktır. Sikke için hedefimiz istikrarlı ve aşırı dalgalanmalardan etkilenmeyen, yatırımcısana orta ve uzun vadede sürekli kazandıran bir digital varlık oluşturmaktır

    KAYIThttps://goo.gl/Xrq1rw







  • 5 para etmez

    Milli paramızın değeri yokken kriptosu mu değerlenecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 19 Mayıs 2018; 16:52:57 >
  • ÇÖP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.