Şimdi Ara

Yerli uçan arabanın prototipi yayınlandı: Önümüzdeki ay uçacak (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
1
Favori
72.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh



    Aradaki kultur farki iste. Birisi kitap satarken birisi koyun gibi bagiriyor. Herkes ne oldugunu ne guzel belli ediyor boyle

    Alıntıları Göster
    NE FARKI VAR NE FARKI VAR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    Valla sen olmayan aklinla ve olmayan zekanla Stephan Hawking'le bile kendince dalga gectigini sanirsin da insanlar sana kiciyla gulerler, senin palyacoluguna gulerler sadece.

    Alıntıları Göster
    hawking ile kim dalga geçiyor ben tavukcu muarrem ile dalga geçiyorum
    deh

    Yerli uçan arabanın prototipi yayınlandı: Önümüzdeki ay uçacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

    Yok ama böyle bir başlık açılıyorsa ciddidir ki benim sorularım ciddi. Adamın Türk olduğunu kanıtlayacak hiçbir belge yok sadece o dönem Selçuklular yönetimindeki topraklarda yaşıyor olması onu Türk yapmaz ama hadi "Türk bilim insanı" bir raddeye kadar tolere edilebilir. Mesela Bizans döneminde Ayasofya'yı tasarlayan İsodoros vardır bu kişi için Türkiye'nin en önemli tasarımcılarından İsodoros diye mi bahsedeceğiz?. Türkiye'nin denmesi bana aşırı saçma geldi. Merak ettiğim için sordum.

    Alıntıları Göster
    Hocam bunlarin yaptigini merak etmeyeceksin, mantik aramayacaksin cunku mantik yok bunlarda. Merak etmene hak veriyorum, gelismis ve gelismekte olan ulkelerde merak iyi birseydir ama biz gelismekte olan ulke degiliz artik, gerilemekte olan bir ulkeyiz. Merak edip sorarsan aktroller kufreder sana, hakaret eder bol bol.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.

    NE FARKI VAR NE FARKI VAR

    Alıntıları Göster
    Sana gore farki yok tabi, farki anlayacak zekaya sahip degilsin onun icin boyle devam, hadi bakalim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    Hocam bunlarin yaptigini merak etmeyeceksin, mantik aramayacaksin cunku mantik yok bunlarda. Merak etmene hak veriyorum, gelismis ve gelismekte olan ulkelerde merak iyi birseydir ama biz gelismekte olan ulke degiliz artik, gerilemekte olan bir ulkeyiz. Merak edip sorarsan aktroller kufreder sana, hakaret eder bol bol.

    Alıntıları Göster
    kazkafalı saman beyinli heykel yaparakmı gelişeceksin ? cahil herif bak bakalım neler yapılıyor bu ülkede bir ülke teknoloji ile gelişir boş beyinli herif
    al münasip bir yerine sok
    Akıncı iha da kullanılacak İki tip Turboprop motoru test aşamasında, test edilen Turboprop motorlardan biri 500 hp gücünde diğeri 900 hp gücünde...Böylece Akıncı 1800 hp güçündeki motorlar ile mütiş bir vuruş güçüne ulaşak MK84 ve bir çok ağır bombardıman da kullalnılan bombları cruse füzelerini kullanabilecek

    TEİ tarafından geliştirilen TS-1400 Motorumuzun yeni ateşleme görüntüsü Turbojet, Turboşaft, Turboprop çekirdeğini oluşturacak TFX savaş uçağı, ATAK-2, T625 HELİ ve AKINCI iha'da kullanılacak


    Kale KTJ 3200 Turbojet Motoru ateşlemesi atmaca, som, som-j füzelerimize güç verecek ve şu anda kullanılan yabancı motorlardan çok daha güçlü..



    Delta V şirketinin yaptığı füze motoru testi delta V uydu fırlatma sisteminde roketsan'ı geçecek


    TEİ Tarafından geliştirilen PD-220 motoru tamalandı ve iki adet baykar'a teslim edildi


    TEİ PD-170 MOTORU Anka-S de kullanılacak kendi klasmanında dünyanın en iyisi bu motor ile anka ayni anda silah ve gelişmiş radarlarını taşıyabilecek ve alaman-avusturya yapımı motor ile çıkabildiği irtifanın iki katına ulaşabilecek


    BMC'nin ürettiği 600HP motor. Bu motor zırlı araçlarımızda kullanılacak BMC altay tankı için motor geliştiriyor


    TÜMOSAN | 155-1000BG Yeni Nesil Dizel Motor testi







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.




    Alıntıları Göster
    Ayrica bu adam serefiyle, namusuyla, hakkiyla para kazaniyor, senin gibi aktrolluk yaparak birilerine yaranmaya calisarak para kazanmiyor. Ataturk kitaplari satmasinin nesi batti sana??




  • adam hala jurrasic döneminde yaşıyor tam dinazor birde gelişmekden bahsediyor ya tam komedi
  • Phoebe. P kullanıcısına yanıt
    Aynen, boyle devam beyinsiz aktrol. Insanlarin beynini s*ke s*ke yandas firmalarin ve hukumetin reklamini yap burada. Yatacak yerin yok comar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    Ayrica bu adam serefiyle, namusuyla, hakkiyla para kazaniyor, senin gibi aktrolluk yaparak birilerine yaranmaya calisarak para kazanmiyor. Ataturk kitaplari satmasinin nesi batti sana??

    Alıntıları Göster
    Pek öyle görünmüyor herif yolunu bulmuş
    Yerli uçan arabanın prototipi yayınlandı: Önümüzdeki ay uçacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.

    adam hala jurrasic döneminde yaşıyor tam dinazor birde gelişmekden bahsediyor ya tam komedi
    Once dilbilgisi kurallarini ogren, iki kelimeyi bir araya getirmesini ogren, sonra baskalarini asagilamaya calis. Comarliktan bir turlu kurtulamadin yalakalik yapa yapa.




  • Kardeşim siz sülük gibi bu ülkenin başına gelen her güzel şeyde niye dal yaprak gibi kuduruyorsunuz bi söylesenize bana! Nasıl bir kroniklik ve çürümüşlük içindesiniz nolur biriniz açıklasın. Bir tarafınız ülkesine husumetli bütün güzel şeylerde yırtık dondan fırlayan mahsuller. Diğer tarafınız bütün kitlesel ve simgesel planlarda sahibinin köpekliğini yapan kazlar. Sizin gibiler gece gündüz avrupa özentisi yani batıperest takılır ama refaha gelince neden iyi niyet namına tek adım atmaz. Ezberletilmiş kelimeler ve söz öbekleriyle ahkam kesmeye çalışır. Biraz kaz dağlarından bahsedelim dünyadaki neredeyse bütün çevreci görünümlü vakıfların sahibi genellikle soros destekli kitlesel ve psikolojik harp tabanlı ve bu yolda dünya görüşü zayıf ve dış politikadan bi haber kazları simgesel metotlarla zehirleme üzerine kuruludur. Bu tür simgesel eylemler kullanılması çok kolay olan çevre bahsi üzerine programlanır. Romanya devasa rezervlerini çıkartmak istediğinde simgesel harple perişan ettiler. Hep aynı senaryo mesele altın olunca yer yerinden oynuyor. Artık partisel mevzularından arınık dış politika yorumlamak çok büyük önem arz etmekte ha o çürümüş zihninle kalkıp bana dersen ki akepe bende ozaman 2001 yılında cehepe maden arama iznini neden verdi derim. Bilinçsizliğinde boğulursun. Parti tutmuyorum ama bu tür çürümüş heykelperestliği refah zanneden andavallara gereken cevabı vermekten imtina etmem. Muasır medeniyetler seviyesine fikirle projeyle gelinir boş lakırdıyla kurucumuzu her saniye istismar edip etinden sütünden faydalanarak değil...






  • Yerli uçan arabanın prototipi yayınlandı: Önümüzdeki ay uçacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayıpG

    Kardeşim siz sülük gibi bu ülkenin başına gelen her güzel şeyde niye dal yaprak gibi kuduruyorsunuz bi söylesenize bana! Nasıl bir kroniklik ve çürümüşlük içindesiniz nolur biriniz açıklasın. Bir tarafınız ülkesine husumetli bütün güzel şeylerde yırtık dondan fırlayan mahsuller. Diğer tarafınız bütün kitlesel ve simgesel planlarda sahibinin köpekliğini yapan kazlar. Sizin gibiler gece gündüz avrupa özentisi yani batıperest takılır ama refaha gelince neden iyi niyet namına tek adım atmaz. Ezberletilmiş kelimeler ve söz öbekleriyle ahkam kesmeye çalışır. Biraz kaz dağlarından bahsedelim dünyadaki neredeyse bütün çevreci görünümlü vakıfların sahibi genellikle soros destekli kitlesel ve psikolojik harp tabanlı ve bu yolda dünya görüşü zayıf ve dış politikadan bi haber kazları simgesel metotlarla zehirleme üzerine kuruludur. Bu tür simgesel eylemler kullanılması çok kolay olan çevre bahsi üzerine programlanır. Romanya devasa rezervlerini çıkartmak istediğinde simgesel harple perişan ettiler. Hep aynı senaryo mesele altın olunca yer yerinden oynuyor. Artık partisel mevzularından arınık dış politika yorumlamak çok büyük önem arz etmekte ha o çürümüş zihninle kalkıp bana dersen ki akepe bende ozaman 2001 yılında cehepe maden arama iznini neden verdi derim. Bilinçsizliğinde boğulursun. Parti tutmuyorum ama bu tür çürümüş heykelperestliği refah zanneden andavallara gereken cevabı vermekten imtina etmem. Muasır medeniyetler seviyesine fikirle projeyle gelinir boş lakırdıyla kurucumuzu her saniye istismar edip etinden sütünden faydalanarak değil...
    Ulkenin gelisiminin onunde tek engel biziz, bizler de yurtdisina gitsek yada hapse atilsak artik onunuz acilacak, kim tutar sizi o zaman, degil mi?

    Akil var mantik var ama sizde o akil ve mantik yok, ona kiziyoruz bizler. Bir yorum yaziyoruz sadece fikrimizi belirten her yerde aktroller firliyor yirtik dondan firlar gibi, biz bikmadik mi bu aktrollerden?? Nerde bir AKP'li varsa sacma sapan seyler konusuyor, mantigin m'si yok.

    Servis soforu AKP yandasi, dakikada bir diyordu "Avrupa bizi kiskaniyor" diye. Buna denilecek bir lafimiz da olmasin mi? Ulan Avrupa senin neyini kiskansin, aksama kadar AKP yalakaligi yapan ve direksiyon sallayip milletin agiz kokusunu ceken bir soforsun sadece, senin neyini kiskansin Avrupa. Soforu kucumsedigim sanilmasin, herkes ulkemizde az ucret alip insanlarin agiz kokusunu cekiyor aksama kadar, empati diye birsey de yok. Baska bir AKP trolu comar servis soforu sabah sabah aciyor radyoda Erkan Tan. Ben mecbur muyum Erkan Tan dinlemeye zurnalar esliginde?? Yorumlari da cok itici Erkan Tan'in, sacma sapan konusuyor surekli. Sabah sabah 31 olsa cekilmez yaw. Bi yeter ama ya yeter, biz de insaniz ama!!!

    Ulkenin yararina dediginiz seyler resmen halkin aklina gulmek. Bir yerli ve milli elektrikli traktor deniliyor, muhendisler degil ortaokul ogrencileri bi hesap yapsa kiciyla guler. 7TL'lik sarjla 8 saat tarla surulecekmis. Duy da inanma!!! 20 yil sonra bile boyle birsey mumkun degil. Ortaokul cocuklari kiciyla guler bunlara.

    NE OLUR YA BIRAZ MANTIK BIRAZ ZEKA, ZEKA YOKSA BILE BIRAZ ICGUDULERINIZI KULLANIN YA!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    Ulkenin gelisiminin onunde tek engel biziz, bizler de yurtdisina gitsek yada hapse atilsak artik onunuz acilacak, kim tutar sizi o zaman, degil mi?

    Akil var mantik var ama sizde o akil ve mantik yok, ona kiziyoruz bizler. Bir yorum yaziyoruz sadece fikrimizi belirten her yerde aktroller firliyor yirtik dondan firlar gibi, biz bikmadik mi bu aktrollerden?? Nerde bir AKP'li varsa sacma sapan seyler konusuyor, mantigin m'si yok.

    Servis soforu AKP yandasi, dakikada bir diyordu "Avrupa bizi kiskaniyor" diye. Buna denilecek bir lafimiz da olmasin mi? Ulan Avrupa senin neyini kiskansin, aksama kadar AKP yalakaligi yapan ve direksiyon sallayip milletin agiz kokusunu ceken bir soforsun sadece, senin neyini kiskansin Avrupa. Soforu kucumsedigim sanilmasin, herkes ulkemizde az ucret alip insanlarin agiz kokusunu cekiyor aksama kadar, empati diye birsey de yok. Baska bir AKP trolu comar servis soforu sabah sabah aciyor radyoda Erkan Tan. Ben mecbur muyum Erkan Tan dinlemeye zurnalar esliginde?? Yorumlari da cok itici Erkan Tan'in, sacma sapan konusuyor surekli. Sabah sabah 31 olsa cekilmez yaw. Bi yeter ama ya yeter, biz de insaniz ama!!!

    Ulkenin yararina dediginiz seyler resmen halkin aklina gulmek. Bir yerli ve milli elektrikli traktor deniliyor, muhendisler degil ortaokul ogrencileri bi hesap yapsa kiciyla guler. 7TL'lik sarjla 8 saat tarla surulecekmis. Duy da inanma!!! 20 yil sonra bile boyle birsey mumkun degil. Ortaokul cocuklari kiciyla guler bunlara.

    NE OLUR YA BIRAZ MANTIK BIRAZ ZEKA, ZEKA YOKSA BILE BIRAZ ICGUDULERINIZI KULLANIN YA!!!

    Alıntıları Göster
    Ulan kaz kafalı saman beyinli . demogoji yapma arkadaşa cevap ver inek herif sığır cahil kokuşmuş mal beyini çürümüş dana sana şöförümü sordu adam 2013 de faiz %4'e düşünce sizi sığır sürüsü gibi sokağa dökmedilermi dana ? pkk'nı yaktığı ormanlara niye birşey demiyorsunuz yalovada kesilen 200 yıllık çınarlara niye bir şey demiyorsunuz çomar sürüsü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe. -- 8 Ağustos 2019; 23:19:15 >




  • Hem sosyalistim diyor hemde finans kapitalizmin gönülü tetikciliğini fahişeliğini yapıyor s....min sosyalisti stalin bunların ne mal olduğunu 1951 kominist parti kongresinde söylüyor sosyalist kılığına girmiş avrupa burjuvasinin fahişleri sizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayıpG

    Kardeşim siz sülük gibi bu ülkenin başına gelen her güzel şeyde niye dal yaprak gibi kuduruyorsunuz bi söylesenize bana! Nasıl bir kroniklik ve çürümüşlük içindesiniz nolur biriniz açıklasın. Bir tarafınız ülkesine husumetli bütün güzel şeylerde yırtık dondan fırlayan mahsuller. Diğer tarafınız bütün kitlesel ve simgesel planlarda sahibinin köpekliğini yapan kazlar. Sizin gibiler gece gündüz avrupa özentisi yani batıperest takılır ama refaha gelince neden iyi niyet namına tek adım atmaz. Ezberletilmiş kelimeler ve söz öbekleriyle ahkam kesmeye çalışır. Biraz kaz dağlarından bahsedelim dünyadaki neredeyse bütün çevreci görünümlü vakıfların sahibi genellikle soros destekli kitlesel ve psikolojik harp tabanlı ve bu yolda dünya görüşü zayıf ve dış politikadan bi haber kazları simgesel metotlarla zehirleme üzerine kuruludur. Bu tür simgesel eylemler kullanılması çok kolay olan çevre bahsi üzerine programlanır. Romanya devasa rezervlerini çıkartmak istediğinde simgesel harple perişan ettiler. Hep aynı senaryo mesele altın olunca yer yerinden oynuyor. Artık partisel mevzularından arınık dış politika yorumlamak çok büyük önem arz etmekte ha o çürümüş zihninle kalkıp bana dersen ki akepe bende ozaman 2001 yılında cehepe maden arama iznini neden verdi derim. Bilinçsizliğinde boğulursun. Parti tutmuyorum ama bu tür çürümüş heykelperestliği refah zanneden andavallara gereken cevabı vermekten imtina etmem. Muasır medeniyetler seviyesine fikirle projeyle gelinir boş lakırdıyla kurucumuzu her saniye istismar edip etinden sütünden faydalanarak değil...
    Bu arada ben Ataturk'un neyinden yararlanayim?? Ekrem Imamoglu'na 120TL bagis yaptim sadece, hakki yenildigi icin, yani ustune para verdim yeter ki ulke bir yerlere gelsin diye. Bak sen de sacmaliyorsun surekli. Ben Ataturk'u overek bir yerlere nemalanmaya calissam niye CHP'nin ve Ekrem Imamoglu'nun kotu yanlarini da yazayim?? Buradaki aktroller gibi comarlik yapardim oyle olsam.

    Ya biraz ne olur aklinizi kullanin ya, hep sacmalamayin bu kadar da, hep comarlik hep yalakalik da tiksindiriyor artik insani. Hayir aklinizi kullanamiyorsaniz bari biraz icgudulerinizi kullanin, onu da mi yapamiyorsunuz ya!!!

    Ha bu arada, evet Ataturk'ten cok yararlandim, gercekten, cok buyuk seyler kazandim, onu inkar edemem. Ataturk'un kurdugu orgun ogretim sisteminde okuyup Bilgisayar Muhendisi oldum. Cok degerli ogretmenlerim oldu okullarda, sosyal devlet imkanlarindan faydalanip devlet okullarinda okudum hep. Bircok sey ogrendim. Yani muasir medeniyetler seviyesine evet Ataturk'un yaptiklarini izleyerek geliriz ama herkesi kendiniz gibi sanmayin, biz Ataturk'u overken kiymet ve deger bildigimiz icin overiz, birilerinden nemalanmak icin degil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.

    Hem sosyalistim diyor hemde finans kapitalizmin gönülü tetikciliğini fahişeliğini yapıyor s....min sosyalisti stalin bunların ne mal olduğunu 1951 kominist parti kongresinde söylüyor sosyalist kılığına girmiş avrupa burjuvasinin fahişleri sizi
    Diye cumleleri sicmaya basladi gene iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ak comar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.

    Pek öyle görünmüyor herif yolunu bulmuş


    Alıntıları Göster
    Buyuk olasilikla Photoshop'tur ama diyelim gercek, BANA NE SOYLER MISIN BANA NE??? BEN BU ADAMA SIZIN REYISINIZE TAPTIGINIZ GIBI TAPIYOR MUYUM AKIL YOKSUNU AK COMAR???




  • quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    Bu arada ben Ataturk'un neyinden yararlanayim?? Ekrem Imamoglu'na 120TL bagis yaptim sadece, hakki yenildigi icin, yani ustune para verdim yeter ki ulke bir yerlere gelsin diye. Bak sen de sacmaliyorsun surekli. Ben Ataturk'u overek bir yerlere nemalanmaya calissam niye CHP'nin ve Ekrem Imamoglu'nun kotu yanlarini da yazayim?? Buradaki aktroller gibi comarlik yapardim oyle olsam.

    Ya biraz ne olur aklinizi kullanin ya, hep sacmalamayin bu kadar da, hep comarlik hep yalakalik da tiksindiriyor artik insani. Hayir aklinizi kullanamiyorsaniz bari biraz icgudulerinizi kullanin, onu da mi yapamiyorsunuz ya!!!

    Ha bu arada, evet Ataturk'ten cok yararlandim, gercekten, cok buyuk seyler kazandim, onu inkar edemem. Ataturk'un kurdugu orgun ogretim sisteminde okuyup Bilgisayar Muhendisi oldum. Cok degerli ogretmenlerim oldu okullarda, sosyal devlet imkanlarindan faydalanip devlet okullarinda okudum hep. Bircok sey ogrendim. Yani muasir medeniyetler seviyesine evet Ataturk'un yaptiklarini izleyerek geliriz ama herkesi kendiniz gibi sanmayin, biz Ataturk'u overken kiymet ve deger bildigimiz icin overiz, birilerinden nemalanmak icin degil.

    Alıntıları Göster
    ulan sen bilgisayar mühendisi olsan ne olacak japonyadaki eğitim sistemini de atatürkmü kurduda mitsubişhi firmasındaki çalşanlar mühendis oldu dana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoebe.

    ulan sen bilgisayar mühendisi olsan ne olacak japonyadaki eğitim sistemini de atatürkmü kurduda mitsubişhi firmasındaki çalşanlar mühendis oldu dana

    Alıntıları Göster
    Beyin yerine omurilikte bulunan otonom sinirler olunca boyle oluyor iste, kafa boyle calismaya basliyor. Sen de haklisin ne yapalim, Allah da sana reyisin icin trolluk yapasin diye beyin yerine boyle noron baglantilari vermis, her canlinin da bir gorevi var sonucta.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.