YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (908. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 29.7.2025)
-
-
Aynen öyle madem donanım güncellemesi uzaktan yayınlayın windows gibi güncellesin dursun kendini. Çakmaklığıda yapamadılar zaten. Ağustos ayına servis randevusu oluşturdular ihl ye. Gittiğimde sorucam o gün bakıp 1-2 güne yapıyolarsa yapsınlar yoksa bırakmıcam aracı. 1 hafta 10 gün tutuyolar yoksa boş yere ellemeden. Randevu oluştururkende dedim. Gittiğimde de dicem zaten bugün bakılıp halledilecekse eğer diye. O yüzden sabaha oluşturduk randevuyu. Yani aracı ne zaman işleme alıcaksanız saat farketmeksizin çağırın o zaman getiricem dicem. Şahsen sıktı yani şu servis şeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sat kurtul. Diyeceğim ama satılmıyor 2 hafta oldu satmaya çalışıyorum para etmiyor :)
-
Tuncer abi iyi eğlenceler güle güle gidin gelin :)
-
arkdaşlar aracımı dün aldım gerçekten allah kimseyi alıştığınden geri bırakmasın, hyundai bayondan sonra bizim arac çok başka seviyede, ac şarj almama sıkıntısından servise götürmüştüm obc ünitesi arızalıymış değiştirdiler. Aklıma takıldı sizinde önerilerinizi alayım ac şarj 2 kere yaptım yasomi marka aşağıda görüntüleri olan cihazla acaba bu cihaz mı neden oldu ama daha önce bakmıştım yorumlarına sıkıntı olmadığını görümüştüm, şimdi acaba orjinal togg şarj cihazını mı alayım diye düşünmeye başladım acıkcası. Cihaz ile ilgili bilgisi tecrübesi olup yorum yapan olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceo000 -- 10 Temmuz 2025; 15:8:18 >
-
Ev şarj aletlerinin geneli gelen elektriği röle üzerinden araca aktarır , yani aracı bozacak bir gerilim bozukluğu oluşturmaz,sadece şebekedeki bozukluğu algılayabilecek donanım farklılıkları olabilir..
Bu cihazları Çin de üreten 1-2 firma var aslında tüm cihazlar aynı sayılır. Sadece basılan markalar farklı sorun araç obc kısmındaymış o da yenilenmiş bence kullanmaya devam edin tereddüt etmeyin. Mesela benim cihazın markasını Google’a yazınca hiç birşey çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winamp44 -- 10 Temmuz 2025; 12:11:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aracınızın versiyonu ve menzili nedir? Kaça satıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sattıktan sonra satmaya satarım ben. Şirket aktarımı gerçekleştirir ona göre harekette ederim hızlı satış anlamında. Ama satsam yerine ne alıcam. 4x4 ünü alırım belki😂😂 onda sorunları gidermişlerdir diye düşünüyorum 😂😂
İyi gezmeler iyi tatiller bakalım nasıl geçicek bu serüven
Rahmetli Kayahan geldi aklıma
"Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi"
-
obc sorunlu şarj aletinden bağımsız hangisini alsan muhtemelen yapacaktı topraklamayı 1 ohm ve altına indirt evde sonra ne takarsan tak obc değişirse sorun kalmaz atla deve değil 2 tane devre
-
Yapma dedim etme dedim harcarlar seni oralarda dedim dinletemedim
-
herkese çok teşekkür ederim yorumlar için gönül rahatlığı ile kullanayım o halde, zaten istanbul'da imaknım bulunmuyor, köy'e gittiğimde kullanıyordum, böyle devam ederiz.
-
Sadays abi Tuncer abideki incirleri sen yesen sende durmazdın :D
-
ohhho o zaman bu duramaz oralarda balkan turu filan kesmez parise barcelonaya kadar yolu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Temmuz 2025; 14:34:38 > -
🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4more için var mı düşünceleriniz fiyat falan anlamında
V2 uzun menzil 12.000 km de mart 2024 çıkışlı, 2 milyon istediğim fiyat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X