Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.237
Cevap
390
Favori
779.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2025)
Giriş
    Sanki sadece yedeklere değildi, tüm çıkanlaraydı ama okuduğum yeri denk getirip bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha araba yok ortada anladığım kadarıyla. Üretimin normal hale gelmesi de biraz zaman alacaksa (seçim sonrası ekonomi karışırsa) işler uzayabilir.

• Kullanacak kişi için yedek liste iyi görünüyor; - şu anki paraya göre 7000tl lik ücretsiz şarj ve aşağı yukarı 1 yıllık ek garanti süresi veriliyor. Ayrıca ilk kullanıcıların şikayetleri de giderilecek, araç daha sorunsuz olacaktır.

Fakat biz (yedek listedekiler) başvuru sırasında lansman özel paketini indirimli alma hakkımızı umuyorum kaybetmemişizdir. Yeni çıkacak versiyonlarda en azından opsiyon seçeneklerini yedek listedeki kişilere indirimli sunacağını umuyorum.

https://automobilemagazine.com.tr/togg-yedek-liste-de-belli-oldu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thee_Eng -- 1 Nisan 2023; 16:24:4 >
  • arkadaslar bir sorum olcak sımdı uzun menzıl yazılmıs bırı 18bınıncı sırada diyelim birde kısa menzil yazılmıs ama 2bininci sırada kime önce gelir bu araba sizce yorumu olan varmıdır bu duruma

• Arkadaşlar halı hazırda kaç bin araç hazır bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay önce 800 e satılan arabalar 1100 ü geçti. Acaba seçim sonrası olası ekonomik sıkıntılarıda hesaba katarsak eğer, şu anda 1200 civarı Togg un fiyatı 6 ay sonra ne kadar olur. Neticede arabanın %49 u dışarıdan doviz le geliyor. Bize yansıtırlarmı..

• GonulADAMI G kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar üretim ve teslimatlara göre aylık belirli oranlarda artabilir, artacaktır ve evet tüketiciye yansıtılır.

Ancak burada en büyük avantaj bu marka ve araç özelinde özel ötv vergi oranı ile desteklenmesi ki bu sınıfında içten yanmalı araçlara göre bile ciddi avantajlı fark kazandırıyor.

Ayrıca arada bayi vs olmadığı için rant sağlayan ara satıcılar yok. Herşey planlı programlı. Ne zaman teslim alınacak, ne zaman ödeme yapılacak vs… Bu da fiyat istikrarı sağlayacaktır.

Kısaca piyasa şartlarına göre en minimum seviyelerde fiyat artışları olacaktır.

• 2024 sonu. Togg temas noktasındaki görevli söyledi

• 9800. siradaki uzun menzilli araci hangi ay teslim aliriz tahmini olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiyok K kullanıcısına yanıt
    Ağustos

• hocam kısa menzil 2600 sıra ne zaman gelir sizce

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    Alirken hangi aydan sonra teslim edilecegi yaziyordu. Eger en bosu ise kasim ayindan sonra yaziyordu bas vuruda. Ikinci secenek te ağustos gibiydi diye hatirladim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün ankarada söğütözü deneyim merkezinde aracı inceledim.Uzun menzil full versiyon 4921. asil sıradayım.Aracı genel olarak çok beğendim fakat bazı gördüğüm eksileri yazmak istiyorum,ayrıca bu eksiklikleri oradaki görevlilerle konuştum herkes aynı eksiklikleri dile getirmiş.

1) Bagaj çok küçük.
    2) Koltuklarda ön arka hiçbirinde baldır desteği yok bu yüzden koltuklar rahatsız.
    3) Bu araca bu direksiyon çok basit olmuş.
    4)Panaromik cam tavan açılmıyor(görevli elektrikli araçlarda bunun güvenlik açısından olduğunu söyledi)
    5) Cam tavanın perdesi incecik tül gibi kalın değil.Yazın güneşte perdeyi çeksenizde araç güneşten kavrulur.

Asıl önemli olan aracın bataryasının ömrü 8 yıl dedi görevli.Ben de 8 yıl sonra batarya değiştiğinde bunun ücreti çok pahalı değilmi diye sordum.Evet haklısınız batarya ücreti aracın ücretinin üçte ikisi ama değişimde firma aracın üstündeki bataryasınıda bir miktar para karşılığında geri alacaktır diye ucu açık bir cevap verdi.Açıkcası bu kafamı çok kurcaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 2 Nisan 2023; 23:9:51 >

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Cam Tavan açılmamasi kötü olmuş
    Artı yönleri yokmu :)
    Teslimat ile ilgili bilgi alabildiniz mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Batarya ücreti şimdinin parası ile 700-800 bin tl mi oluyor ?

Şaka gibi öyle iş mi olur ya 8 sene sonra arabayı çöpe at yeni araba al daha mantıklı Cam tavan açılmaması da kötüymüş.

• suleyman727272 S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi görevli elektrikli araçlarda güvenlik açısından cam tavan açılır kapanır yapılmıyor dedi.Çok kötü olmuş bu durum bence.

Artı yönleri çok aracın.Mükemmel heybetli bir duruşu var.Önden arkadan yandan duruşu çok güzel.İçeride kullanılan malzeme kalitesi çok iyi.İçi çok ferah ve geniş.Ön kokpit uzay mekiği gibi.Araç baştan aşağı premium bir araç.Gerçekten özene bezene yapılmış bir araç.Bir çok teknolojiyi barındırıyor görevliler hepsini tek tek anlatıyorlar.Kısacası yukarıda yazdığım eksi yönlerine rağmen ben çok beğendim aracı.Tabi bunlar görsel güzellikler aracın fiziki dinamik artı eksilerini ancak ileride anlayabileceğiz.

Teslimatla ilgili çok detaylı bilgi vermiyorlar,sadece çekiliş sıra sayısı önemliymiş bana 4921 sıra teslim mayıs haziran gibi olabilir dedi.

Bu arada benim seçtiğim renk olan gemlik mavisi muhteşem bir renk gerçekten güzel bir seçim yapmışım tabi renkler zevkler tartışılmaz.Merkezde kırmızı ve kula rengi de var.Kırmızı araçta güzel.Kula rengini ben beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 3 Nisan 2023; 0:52:37 >

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuyu ben araştırdım buna benzer yorum yapanlar var internette.Gerçekten bu durum böyleyse durum facia.Bu araçtan vazgeçersem bu yüzden vazgeçeceğim çok kafamı karıştırıyor.Dediğim gibi görevli ucu açık cevap verdi.Bu arada şimdi aklıma geldi bir de şunu söyledi görevli.8 yıl sonra batarya tamamen değilmeş bir iki hücresi değişir belki o zaman daha düşük bir ücret olur dedi.Bu arada gerçekten aracın para eden kısmı bataryası ve çok kötü bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 3 Nisan 2023; 0:57:3 >
  • Batarya 800 bin olmasada pahalı arkadaşlar. Ama şuan ön görülen şey bu bataryalar bitene kadar batarya teknolojisinin değişme ihtimali. Yani şimdi 400 bin görünen batarya fiyatı değişen teknolojiyle daha da ucuzlayabilir veya ömrü çok daha uzatılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.