Bildirim
Yerli Malı Coca Cola :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Türkiye'de fabrikası olduğu için normal bir durum hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çekmedim ama Danone meyveli yoğurtlardada yerli malı yazıyordu.Danonede İsrail Amerikan firması.Para Amerikaya İsrail'e akıyor sonuçta böyle etiket basmanın mantığı nedir garip.quote:
Orijinalden alıntı: kingofpotatoes
Türkiye'de fabrikası olduğu için normal bir durum hocam. -
Birilerini kandırıyorlar işte. Yerli üretim yazıyor farkındaysan. Türk malı yazmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: strong mind strong body
Çekmedim ama Danone meyveli yoğurtlardada yerli malı yazıyordu.Danonede İsrail Amerikan firması.Para Amerikaya İsrail'e akıyor sonuçta böyle etiket basmanın mantığı nedir garip.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede üretim yapan yabancı firmalar da kullanacak o logoyu. Çünkü ülkemizde üretiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk malı demeyip yerli dedikten sonra, koy gözüne gitsin... -
O etiketlerde yerli üretim yazıyor. Adamlar zaten açıklama yaptılar bu konuda. Türkiye içinde üretimi yapılan ürünlere bu etiket vurulacak rafa kondukları tarih son kullanma tarihi vs bulunacak etiketlerde diye. -
Aslında para onlara akmıyor. %80-90'lık bir bölümü Türkiye'de kalıyor. Geriye kalan para onlara gidiyor. -
-
Türk şirketlerinin yurt dışında üretilen ürünlerinde de yerli malı yazıyor.
Türkiye üretilenlere mi yazılıyor yoksa Türk şirketi ürünlerine mi yazılıyor. Onu bunu bilmem de etiketçiler bu işten çok karlı çıktı o kesin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olacak tabi, yerli çünkü. Ama milli değil. Siz yerli ile millinin farını bilmiyorsunuz sanırım. -
fabrikası burada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X