Şimdi Ara

Yerli Malı Ayakkabılardan En Kaliteli Marka Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
65.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2022)
Giriş
  • İki çift spor ayakkabı almayı düşünüyorum ama kaç gündür dolaştığım ayakkabı mağazalarında ve internet'te baktığım modeller pek hoşuma gitmiyor. Etiketine baktığım 150-200 TL'lik ayakkabının ederi bana göre en fazla 90-100 TL. Nike, Reebok gibi kaliteli markalar ürünlerini zaten Çin'de üretiyor; kullandıkları malzeme, dikiş ve tasarım da çok iyi değil. Üstüne üstlük fiyatları da fazla. Hâl böyle olunca ben de yerli ayakkabı almayı düşündüm. Lescon ve Kinetix üzerinde duruyorum ama bu markaları daha önce kullanmadığım için ortopedilerinin Nike ve Reebok'a göre (Nike ve Reebok'tan başka marka ayakabı kullanmadım) nasıl olduğunu bilmiyorum.

Daha önce bu iki markayı kullanmış olanlara sormak isterim; Kinetix mi daha kaliteli yoksa Lescon mu? İkisi de değilse üçüncü bir yerli marka mı yoksa hiçbiri değil mi?

Ankete yalnızca bahsi geçen yerli ve yabancı markaları kullananlar oy verirse sevinirim.

============================================

Birkaç fotoğraf eklemek istiyorum:

Lescon:

Kinetix:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Haziran 2010; 9:49:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yerli Ayakkabı Markaları: En İyi Seçenekler

Türk ayakkabı endüstrisi, yüksek kaliteli ve dayanıklı yerli ayakkabı markalarıyla tanınır. İster günlük kullanım için rahat ayakkabılar, ister resmi etkinlikler için şık ayakkabılar arıyor olun, Türk üreticiler ihtiyaçlarınızı karşılayacak geniş bir seçenek yelpazesi sunar.

En iyi yerli ayakkabı markalarından bazıları şunlardır:

• Vakko: Lüks ve zarif ayakkabıları ile tanınan Vakko, özel günler için mükemmel bir seçimdir.
    • Hotiç: Türkiye'nin en eski ayakkabı markalarından biri olan Hotiç, rahat ve dayanıklı günlük ayakkabılar sunar.
    • Desa: Şık ve modaya uygun ayakkabı modelleriyle bilinen Desa, her tarza hitap eder.
    • Sarar: Kaliteli deri ayakkabılarıyla ünlü Sarar, hem erkekler hem de kadınlar için çeşitli seçenekler sunar.
    • İnci: Türkiye'nin önde gelen spor ayakkabı markalarından biri olan İnci, nefes alabilen ve destekleyici ayakkabılar üretir.

Bu markalar, yüksek kaliteli malzemeler kullanıyor ve uzun ömürlü ayakkabılar üretiyor. Türkiye'nin iklim koşullarına uygun olarak tasarlanan yerli ayakkabılar, hem rahatlık hem de şıklık sunar.

Türk malı ayakkabılar, yerel ekonomiyi desteklerken aynı zamanda uluslararası markalara kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif sunar. İster spor ayakkabı, ister resmi ayakkabı veya günlük kullanım için rahat bir çift ayakkabı arıyorsanız, yerli ayakkabı markalarını incelemenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Letoon almıştım baya kaliteliydi 1 sene kullandım.

Disc marka ayakkabılar var onlarda kaliteli.

Adidas'a nike'a yüzlerce lira verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 3 Haziran 2010; 9:22:56 >
  • Ben de ayakkabı almayı düşünüyorum, bu anketi açtığın için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Letoon almıştım baya kaliteliydi 1 sene kullandım.

Letoon galiba Lescon'un çakması. Disc'i de daha önce ne gördüm, ne duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Letoon almıştım baya kaliteliydi 1 sene kullandım.

Letoon galiba Lescon'un çakması. Disc'i de daha önce ne gördüm, ne duydum.

Hayır çakması değil

http://www.letoonsports.com/

• quote:

Hayır çakması değil

http://www.letoonsports.com/

Yalnız site, içerik; özellikle de fotoğraflar hiç profesyonel değil. Sanki merdiven altı imalat.
  • adidas al. evladiyelik.
    boşver yerli malını. düzgün yapsalar herkes kullanır.
    nike bmw ise adidas mercedestir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin-88

adidas al. evladiyelik.
    boşver yerli malını. düzgün yapsalar herkes kullanır.
    nike bmw ise adidas mercedestir.

Ben hiç evladiyelik Adidas görmedim. Bir kere Adidas almıştım, bir ay sonra patlamıştı ve yakın zamana kadar da birçok defa patlamış Adidas gördüm. Ayrıca Adidas da Çin'de üretim yapıyor, kullandıkları malzemeler deri değil plastik.
  • Merdiven altı imalatmış cidden. :D

Lescon al o zaman
  • Adidas tavsiye ederim ben sana, yerli malını alıp paranı çöpe atma
  • kinetix giymiştim bi aralar güzeldi. Lesconda giydim oda güzeldi. Giymeyi bildikten sonra tüm ayakkabılar kalitelidir.
  • benim bi super star var küçük gelmese hala giyecem  Yerli Malı Ayakkabılardan En Kaliteli Marka Hangisi? evladiyelik

şimdide bunun tamamen siyahı var yandaki şeritleri değişiyor  Yerli Malı Ayakkabılardan En Kaliteli Marka Hangisi?

• asıl yerli malı almazsan paranı çöpe atmış olursun ben kinetix kullanıyorum kalite yönünden adidasa çok yakın fiyat performansı ise adidas ve diğer pahalı markalardan çok çok iyi arkadaşlar.
  • arkadaş 1.5 yıldır lescon giyoyor

Olm ben 12.5 falandım heralde.
  • adidas bozdu artık. KEndı çalışanları bile adidas almıyor reebok veya nıke fln alıyorlar genelde
  • Adiclass

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.