Şimdi Ara

yerli malı aldesa sıralı sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
16.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öncelikle ben kullanıcıyım bunu unutmayın.Buradan deneyimlerimle öneride bulunuyorum size ve aynı problemi olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Çünkü bundan çekmiş biri olarak sizleri anlayabiliyorum.
    Bakın yukarıda çok açık şekilde takip etmenizi önerdiğim yöntem ve benim izlediğim yolu yazdım.Bunları dikkatlice tekrar okuyun.Sizde kendi muhasebenizi yapın yada bu çıkarttığınız durumları ustanızla konuşun.
    quote:

    Orjinalden alıntı: KOCATEPEBAYRAM

    SERDALYA KARDEŞ. ATEŞLEMEDEN OLDUĞUNA EMİNMİSİN? BEN LPG TAKTIRMADAN ÖNCE AKÜYÜ YENİLEDİM ALDIĞIM KİŞİ DEMİŞTİ BANA ARAÇ LPGLİ İSE YÜKSEĞİNİ TAKALIM DİYE OZAMANLAR LPG YOKTU TAKTIRMADIM BUNDANDA OLA BİLİRMİ? AMA EN KISA ZAMANDA BOBİNİ DEĞİŞTİRECEM TEŞEKKÜRLER. SENİN SORUN KALMADI DEĞİLMİ KALKIŞLAR ÖZELLİKLE. BEN BIKTIM VALLA SÖKTÜRMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM HELE ŞEHİR İÇİNDE ACAMİ GİBİ OLDUM YEKŞİNE YEKİNE VEYA GAZ YEMEZ FALANDA FALAN....





  • 11.54 de landi renzo kullanın diyorsun
    11.59 da aşağıdaki linkte var mı renzocu diyosun.Ben sana ne diyeyim
    http://forum.donanimhaber.com/m_14135585/tm.htm
    quote:

    Orjinalden alıntı: aymatov

    arkadaşlar yerli malı yurdun malı ama görüyorsunuz arızalar birtürlü dinmiyor al taktır landi renzo kullan ökür boyu italyan malı

  • eğer değindiğim seçenekleri tükettiyseniz bence bobin.(buji ve kabloları-ayar da işe yaramadıysa-nextman ile telefonda konuştuk hatırlatmıştı manifolt emiş(regülatöre bağlanan)yerinin doğru olması).Bulursanız bobininizi ölçtürün.
    quote:

    Orjinalden alıntı: KOCATEPEBAYRAM

    SERDALYA KARDEŞ. ATEŞLEMEDEN OLDUĞUNA EMİNMİSİN? BEN LPG TAKTIRMADAN ÖNCE AKÜYÜ YENİLEDİM ALDIĞIM KİŞİ DEMİŞTİ BANA ARAÇ LPGLİ İSE YÜKSEĞİNİ TAKALIM DİYE OZAMANLAR LPG YOKTU TAKTIRMADIM BUNDANDA OLA BİLİRMİ? AMA EN KISA ZAMANDA BOBİNİ DEĞİŞTİRECEM TEŞEKKÜRLER. SENİN SORUN KALMADI DEĞİLMİ KALKIŞLAR ÖZELLİKLE. BEN BIKTIM VALLA SÖKTÜRMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM HELE ŞEHİR İÇİNDE ACAMİ GİBİ OLDUM YEKŞİNE YEKİNE VEYA GAZ YEMEZ FALANDA FALAN....

  • Sayın Arkadaşlar benim de sorunum çözüldü. Aracım1.2 16v albea
    Sorun
    1-rolantide gaza yüklenince geç tepkime verme
    2- 1. veya 2. viteste giderken ani gaz vermelerde yıgılma silkeleme
    Çözüm
    ilk olarak ateşleme bobinini baktırayım (serdaryal arkadasımın önerisi)ucuz bişeyse degiştireyim dedim. sordum 400ytl dediler vazgeçtim. Gaz kelebegini bir sprey ile temizlettim. Sanki bir parça düzeldi. Daha sonra BRC (izmir autogas)serviste aracın üzerine takılan enjektörlerin büyük oldugunu araca gereginden fazla gaz verdigini tesbit ettiler. Turuncu Enjektörler sokulup daha düşük kapasiteli Mavi enjektörlerle degiştirildi. Yeni enjektörlere gore birde program atıldı. Maşallah şimdi süper oldu .Arabamı daha çok sevmeye başladım.
  • Serdaryal arkadaşım ateşleme bobinini değiştirdiğinde yakıt tüketimide fark oldu mu?
  • selam levent
    Valla değiştiğini ya da çok değiştiğini söylemem güç.Ancak daha önce 7,7-7,8 litre gibiydi.Şimdi 7,4-7,5 lt. gibi.Yeni değiştirdim havalar ısındı falan.Aslında daha öncede 7,4 ü birçok kez gördüğümü hatırlıyorum.Bu yüzden değişti diyemem.Bu değerler benzin tüketimi dikkate alınmadan yapıldı.Son ölçümüm 380km yol sonrası her zaman aldığım yerden ve aynı pompadan 28,3 lt.buna göre 100km de 7.45 lt tüketim.
  • bu arada lastiklerim hala vakumlu kış lastiği.
  • Teşekkürler serdaryal aracın neydi bu arada?
  • Arkdaşlar yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ben de yeni taktırdım araç VW Golf 1.6 100BG araç Rolantide gaz yemiyor, tekleyerek gidiyor ama gaza geçince araç mükemmel oluyor, tık demiyor sizce sorun nedir?

    Gaz takmadan önce yoktu bu olay.

    Benzinde de teklese sorun gazla ilgili olabilir çünkü benzinde de çalışsa ilk önce GAZ ECUSUNDAN geçiyor veriler...
  • SLM SERDARYAL KARDEŞ BOBİN VE BUJİLERE BAKTIRDIM HERHANGİ Bİ SORUN GÖZÜKMEDİ ENJEKTÖRLERİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VEYA DELİKLERİNDE Bİ DEĞİŞİKLİĞE GİDECEZ USTANIN BANA SÖYLEDİĞİ TABİ BU TAKTIRDIĞIM USTA DEĞİL HERKEZİ DENİYORUM BİRDE BUNU DENİCEM nextman KARDEŞİN DEDİĞİ GİBİ BELKİ DELİKLERDENDE ENJEKTÖRLERDENDE OLABİLİR BENİM ARAÇTA 1.5 FAZLAMI GELİYORKİ GAZ ANLAMADIM BÖYLE GİDERSE SÖKTÜRECEM 1200 YTL Yİ CAVUR ETTİK ZATİ.
  • nextman
    KARDEŞ DELİKLER BÜYÜK OLUNCA BAYILMA YAPIYORMU? AYNI SORUN BENDEDE VAR AMA BANA KÜÇÜK LABİLİR DEDİLER BÜYÜKLÜĞÜNDEN HİÇ BAHSETMEDİLER İNŞALLAH ÖYLEDİR BİRDE ONU DENEYEYİM TEŞEKKÜRLER
  • Ani gaz vermelerde öne dogru yıgılıyordu. Özellikle 2. vites te.
    Nerede bulunuyorsun bilmiyorum ama taktırdıgın servis dışın da çare ara. Degişik servislere danış bence . El elden üstündür. izmirdeysen power oto gaz da selim usta var aldesa ya bakarmı bilmiyorum. Gerçekten çok bilgili usta. istersen bir danış.

    iş 0232 462 20 02
    cep 0532 788 54 28
    kolay gelsin
  • ben denizlideyim burda bir yerde var aldesa sıralı sistem takan yer bunun da cd lazım oluyor diyer yerlere gittiğim zaman bana cd aldesa sıralı sistem program cd sini bulabilecek arkadaş varmı varsa ücreti neyse öderim teşekkürler.
  • ben bir hafta önce aldesa sıralı sistem taktırdım ama takılan ecu denilen parçada internet sitelerinde gözlemlediğim RSI+ amblemi bulunmamaktadır eski sistem falanmı taktılar acaba
  • Benim aracım 1.4 16V clio symbol'dü.Bende aldesa marka taktırmıştım ve sorunsuzca 1 yıl kullandım.Sonra aracı sattım zaten...

    Sorun bence markada değil takan kişinin marifetinde...

    Örneğin prins marka çok beğenilir ve kalitesinden bahsedilir.Ama giresunda prins denilince herkes yüzünü buruşturur.Çünkü ustası bu işi pek beceremez.

    Dediğim gibi ben aldesa marka taktırdım ve sorunsuzca 20-25 bin km yol yaptım...
  • o yazıya falan bakmadım bibakayım yarın. valla konuyu acalı 8-9 ay falan oldu daha hiç ilerleme yok nekadar baktırdıysam zati takan ve programı yapan tek yer var burada öbür tamircilerde program yok diye bakmıyolar falan falan ah bir bulsam şu sorunu araba kullanmak eziyet oldu walla benzinde süper 4.5. fiteste de süper ama birde ikide kalkarken hele acami gibi yekine yekine... kalkıyo.
  • BU KONUYU AÇTIĞIMDAN BU YANA HİÇ BİR DEĞİŞME YOK DAHADA HER GEÇEN GÜN DAHA KÖTÜYE GİDİYOR. LPG Yİ TAKTIRMADAN BUJİLEERİ YAĞINI SUYUNU V.S. HERŞEYİNİ TÜM BAKIMLARINI YAPTIRMIŞTIM BENZİNDE ÇOK SÜPER Bİ PROBLEM OLSA BENZİNDEDE YAPMASI GEREKMEZMİ SADECE GAZDA YAPIYOR BUNU BİRDE LPG TAKTIRMADAN ÖNCE AKÜYÜ DEĞİŞTİRMİŞTİM O ZAMAN AKÜCÜ SORMUŞTU LPG Lİ İSE YÜKSEK DEĞERDE AKÜ VERELİM BEN HAYIR ORJİNALİ OLSUN DEMİŞTİM ONDAN FARKEDERMİ YOKSA BUJİLERİ KABLOLARI TEKRAR DEĞİŞTİREYİMMİ Kİ??BIKTIM VALLA 1100YTL YE TAKTIRDIM SANIRIM PARAYI CAVUR ETTİK
  • Sayin arkadaslar,
    lpg kitinin montajindan sonraki arizalar montaj hatasindan da kaynaklanmaktadir yetkili ve uzman yerlerde montaj yaptirmanizi tavsiye ederim herkese tasarruflu sürüsle dileriz.

    Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0 256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com
  • sorunu bulduk sayılır enjektör delikleri büyükmüş başka markaların delikleri ile karşılaştırdık 1.5 lere 1.4 lerin enjektörlerinden takılırmış heral onları değiştireceğim, bilgisayarda otamatik yüklemede fazla gaz arızası veriyor orda emilatörmü neydi gazı veren bi alet varmış ondan sonuna kadar kesti gene aynı arızayı verdi gaz fazla diye bide enjeksiyon deliklerini değiştirip denicem olmassa emilatörde olabilirmiş arıza bakalı artık.
    sizce enjektör deliklerinin büyüklüğünden olabilirmi?
  • sorunu bulduk sayılır enjektör delikleri büyükmüş başka markaların delikleri ile karşılaştırdık 1.5 lere 1.4 lerin enjektörlerinden takılırmış heral onları değiştireceğim, bilgisayarda otamatik yüklemede fazla gaz arızası veriyor orda emilatörmü neydi gazı veren bi alet varmış ondan sonuna kadar kesti gene aynı arızayı verdi gaz fazla diye bide enjeksiyon deliklerini değiştirip denicem olmassa emilatörde olabilirmiş arıza bakalım artık. sizinki çözüldü değilmi sorun yakıtta değişme varmı delikler küçüldüğü için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.