Şimdi Ara

Yerli ağır taarruz helikopteri ATAK 2 hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha iyisini yaptıkları için bunu beğenmeyenler, sizin helikopterinizi görmek isterim, tabii kumandası ve 4K kamerası olmayacak :)

  • Çocuksuz ailelerin şükretme sebebisin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ak parti hasta etti sizi :D
    Son cümlede güzel açıklamışsın her durumu :)

  • neresi yerli?motoru ,kanatları yerli üretim mi?yoksa sadece dışarıdan gelen parçaları mı birleştirebiliyoruz da bu şekilde lanse ediliyor?bi de yerli tank vardı hala ortada yok..geçen haber vardı yine milli ucağımız göklerde 2023 de diye..bir haber daha vardı gercekten atmakta sınır olmadıgından olsa gerek elektrikli roket göklerde denıyordu..yav böyle teknoloji dünya da yok bizde var..ama ortada gercek hiçbirşey yok kaldı ki animasyon gösteriliyor o animasyonda yutube dan araklama..türkiye gerçekten cumhuriyet tarihinde bu kadar borca batmamıştı..sonumuz hayrolsun..

  • Bu haberleri seçim zamanı sık görmüyorsun sadece takip etmiyorsun. Savunma sanayi alanın da Twitter da başarılı isimler var, güzel web siteleri ve forumlar. Firmaların kendi web siteleri vs var. Onları takip edersen şimdi duyduğunda seçim moduna kendini sokmamış olursun. Bura da yeni duyduğun bir çok savunma projesini ve haberini benim gibi meraklıları 1 ay öncesinden okuyor ve öğreniyor..

    Biz Atak 2 nin varlığından 2017 yılından beri haberdarız..

    İyi forumlar.. Yerli ağır taarruz helikopteri ATAK 2 hakkında her şey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 20 Mart 2019; 14:23:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • kadalt kullanıcısına yanıt
    Bu x partinin değil, Türkiye'nin helikopteri. Hatırlatayım dedim. Parti yarın yok olsa da Türk helikopteri olarak kalacak bu araç.

  • Seçim zamanı haberleri görmen normal çünkü savunma sanayisi hakkında bir ilgin ve alakan yok. Biz Atak 2 nin varlığından 2017 yılından beri haberdarız. Yeni bir proje değil. (: Yerli ağır taarruz helikopteri ATAK 2 hakkında her şey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanımhaber, her seçim öncesi aynısın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sounderland

    Seçim zamanı haberleri görmen normal çünkü savunma sanayisi hakkında bir ilgin ve alakan yok. Biz Atak 2 nin varlığından 2017 yılından beri haberdarız. Yeni bir proje değil. (:
    Sen okuduğunu anlamamış olabilirsin, ben niye bu haberler yapılıyor demiyorum.Arda arda seçim zamanında eski veya yeni haberlerin spamlanmasından bahsediyorum.Ve söylediğim şey de de haklıyım ortada bir samimiyet kesinlikle yok hepimiz ne döndüğünü biliyoruz.He ben dürüstüm ama siz değilsiniz.

    Git geçen senenin seçim zamanına bak donanımhaberin aynı durum sözkonusu.Zorlamayın bence.




  • Ben donanımhaber den bahsetmiyorum.. 2017 yılından beri haberdar olduğumuz Atak 2 nin sanki daha dün açıklanmış gibi yorum yapılmasını eleştiriyorum.. Beni bağlamaz donanımhaber'in ne yapıp ettiği. Anlatmak istediğim bu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada neresi yerli neresi yerli diye salak salak yorumlar yapan heriflerin kendileri ne mühendistir, ne üretime yönelik mühendislik yapmıştır. Her boku da ne çok bilen bir millet olduk be. Cehaletin verdiği bu yüksek özgüven heryerde salaklaşmamıza yol açıyor.
    Yerli üretim demek Türkiye'de üretilen demektir. F-16 da yerli üretimdir.
    Milli üretim demek, tüm satış haklarıyla dizaynıyla herşeyiyle sizin olan üretimdir.
    ATAK yerli üretimdir. Motoru yabancıdır, genel iskelet yapısı yabancıdır. Atış kontrol sistemleri, elektronikleri yazılımlerı millidir.

    Neredeyse hiçbir ülke %100 milli askeri ürün üretmeye kalkışmaz. Efektif olmaz, ucuz olmaz, hesapsız olur. Böyle bir askeri silah sisteminin %100 milli olması için hem yerli hem de yabancı belirli sayıda sipariş hazır olması lazımdır yahut belirli oranda zarar göze alınır stratejik olarak.

    Azıcık bilin de konuşun be, biraz acaba ne yazıyorum ben diye düşünün cahil kefaller.





  • donanımhaber değil akdonanım
    burası dh forum yemez kimse
  • sounderland S kullanıcısına yanıt
    Atak 2 nin 2017 de planlanan haliyle alakası kalmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'de atak faz 2 versiyonu çıkacak, eski faz 1 versiyonları da faz 2'ye yükseltilecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.