Şimdi Ara

YERLEŞTİRME/EK YERLEŞTİRME PUANI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum ve bu sene 2 yıllık grafik tasarıma gitmek istiyorum. Taban puanı 250 ve YGS-5 ile alan bir üniversiteyi hedefime koydum ama benim kafamın karıştığı bir şey var; benim YGS-5 puanım 270, okul puanımla 310 olmuş ama bir de ek puanlı yerleştirme diye bir bölüm var orda sadece YGS-1 ve YGS-6 puan türlerine ek bir puan daha koymuş (OBP'nin de üstüne) bu ne demek oluyor? Ben hangi puanla giriyorum, ham mı, yerleştirme mi, ek yerleştirme mi?

Görsel:

YERLEŞTİRME/EK YERLEŞTİRME PUANI?

Düzenleme:

2 senelik üniversiteler başarı sırasına bakıyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doymamış Yağ Asidi -- 14 Temmuz 2013; 1:25:25 >

• Lütfen yardım
  • hangi bölümden mezun olduğuna bağlı ek yerleştirme puanının geçerliliği.örnek verirsem ben bilişim tekno. mezunuyum.eğer tercihte bilgisayar öğretmenliği işletme bilgi yönetimi vs yazarsam ek yerleştirme puanıma bakar ama ygs6 dan bankacılık yazsam ek yerleştirme puanıma değil yerleştirme puanıma bakar.klavuzda hangi bölümden mezunsan ona göre hangi bölümlerde ek puan gelir sana yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender406

hangi bölümden mezun olduğuna bağlı ek yerleştirme puanının geçerliliği.örnek verirsem ben bilişim tekno. mezunuyum.eğer tercihte bilgisayar öğretmenliği işletme bilgi yönetimi vs yazarsam ek yerleştirme puanıma bakar ama ygs6 dan bankacılık yazsam ek yerleştirme puanıma değil yerleştirme puanıma bakar.klavuzda hangi bölümden mezunsan ona göre hangi bölümlerde ek puan gelir sana yazar.

Yani ham puana bakmıyorlar bu kesin değil mi?
  • yok bakmıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender406 -- 14 Temmuz 2013; 1:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender406

yok bakmıyolar

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki 2 yıllık ünilerde başarı sırasına bakıyorlar mı?
  • benim bildiğim bakılmıyor.ilk önce o bölümü lisede okuyanlara daha sonra boş kalırsa tercih edenler arasındaki puana bakılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.