Şimdi Ara

yerleşemeyenler toplanın???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek tercih için ücret ne zaman yatırılıcak ve ek tercihler ne zaman başlayacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Daha belli değil. Ben de ek tercih yapacağım. Umarım bir yere yerleşirim çünkü bir sene daha beni delirtir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücret 15 tl bilmeyenler için :D galiba tercihler başlayınca yatırıyorsun aynı başvuru yapar gibi, parayı yatırınca onaylanıyor , ayın 7 si ile 17 si arası diye duydum,durum böyle oluncada üniversiteye geç başlayacağız.

ayrıca bende bir sene daha kalmak istemiyorum salak gibi tek tercih yaptım, 34 k dan mezun olcam nalet olmasın, yazıcam gelen yerleri gideceğim, inşallah güzel bir yer olur , artık şöyle düşünüyorum allah bir kapıyı kapatır birini açar inş öyle olur.
  • Para yatırma baslayınca bilgilendirelim arkadaslar birbirimizi

• Up

• 7 eylül'de kayıtlar bitiyor. 7 eylül'den sonra başlar diye tahmin ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP SEÇECEK GENÇLER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık kontenjanlar belli oldu mu arkadaslar ve taban puanlar?

• ysb223 kullanıcısına yanıt
    kardeşim devlet üni lerde yer kalacağın pek sanmıyorum ama tam burslu bölümlerde yada 75-50 burslularda kalabilir oralara gidebilirsin
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Belli oldu mu hocam ek tercih zamanı?

• Taban puanının altında olduğumuz bir üniversiteyi tercih edemiyoruz değil mi? Bilgilendirir misiniz?
  • dornishman D kullanıcısına yanıt
    Edemiosn reis

• dornishman D kullanıcısına yanıt
    Taban puanlarına nerden bakabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysb223

ücret 15 tl bilmeyenler için :D galiba tercihler başlayınca yatırıyorsun aynı başvuru yapar gibi, parayı yatırınca onaylanıyor , ayın 7 si ile 17 si arası diye duydum,durum böyle oluncada üniversiteye geç başlayacağız.

ayrıca bende bir sene daha kalmak istemiyorum salak gibi tek tercih yaptım, 34 k dan mezun olcam nalet olmasın, yazıcam gelen yerleri gideceğim, inşallah güzel bir yer olur , artık şöyle düşünüyorum allah bir kapıyı kapatır birini açar inş öyle olur.
    Siz geç başlayacaksınız ya hocam. KYK Burs başvurusunun başlaması için sizlerin de yerleşmesi gerekiyor değil mi?
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    kyk bursu falan zaten ekimde başlıyor ozaman bizde yerleşmiş(?) oluruz.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    yani geçen sene ve 2016 ya baktım kalıyor ama çok şans gerekiyor bence , bu sene olsun diye dua ediyorum bilemiyorum. kısmet her şey açıkçası. tam burslu bölümlere bakacağım bende, yani farketmiyor yeterki puanı çok düşük olmasın.
  • Up up up

• Up

• Kayıtlar bittikten sonra kalan boş kontenjanlar üniversiteler tarafından ösymye bidirilir ondan sonra ek tercihler açılır 7 eylülde kayıtların bittiğini varsayarsak 9-10 eylül gibi başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.