Şimdi Ara

Yerel Seçimler -2014- ANA KONU (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (9 Mobil) - 2 Masaüstü9 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
6
Favori
88.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonkurt

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Yav delirecem bu oyların bazıları neden hala okullarda tutuluyor kafayı sıyırcam harbiden. Gerçi yskda tutulan oyları bile çalar bunlar hiç güvenim yok.

Çankayada 3 sandık gölbaşında 11 sandık, keçi örende 2 sandık, Kızılcahamam 1 sandık, sincan 1 sandık, yenimahallede 5 sandık açılmamış gözüküyor.
    http://secim.sondakika.com/2014/yenimahalle/

Benim de anlamadığım o 2 gün oldu niye hala okulda tutuluyor bu oylar bu kadar kritik durumda.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmky

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Var evet iki kaynaktan belge var montaj olduğuna dair.

Kapı gibi rapor varmış, sanki boy boy yayınlandı.

Örgüt gülen cemaatinin üst düzeyi. Örgüt zaten vardı 30 yıldır hatta 40 yıldır mevcut. Tepe yönetici pensilvanya gerisini diz kafana göre.

Başlayacak yargılamalar merak etme sen. Titreyecek yer gök..(fuattan)
    O zaman gülebilecek misin bakalım.

Bunlar hikayeden ibaret. 24 çuval delile dokunmayıp yakalama emri veren savcılar mı yapacak bunu? Hepsi bir oyundu.

Oylardaki kaybı ben ona bağladım okursan anlarsın aradan seçmeye alışmışsınız lafları.

Buradan tut işte tam sana uygun şeyler.

Ben böyle yamuk-yumuk cevaplara hiç gelemem. Varsa rapor, koyarsın. Yoksa yok dersin, efendi efendi olan raporlara bahane bulursun. Tercüman olmak isterdim ama rapor çarşaf çarşaf, şimdi çevirecek vaktim cidden yok. Lakin bir miktar ücret mukabilinde çevirtebilirsin. Tabi o cesaret varsa.

http://www.demokrasidenetcileri.org/17-aralik-ses-kaydi-analiz-raporu/

http://www.demokrasidenetcileri.org/wp-content/uploads/2014/03/27-03-2014AFS-Audio-Voice-Analysis-report-Democracy-Auditors-Ins.pdf

http://www.audioforensicservices.com/

Gülen cemaatinin üst düzeyiymiş, 30 yıldır varmış, bilmem neymiş. Varsa yargılarsın, madem herkesi tespit ettin. :) Hala "konuştuk, kırmızı bülten falan her şeyi yapacak ABD, sorun yok" diye demeç veriliyor ve ABD Dışişleri'nden yalanlanıyor bu sözler. Vah ki ne vah... Bir Allah'ın kulu yok ortada. Kim getirdi onları madem örgütmüş dediğimde de gık diyemiyorsun, tahminlerim beni hiç yanıltmıyor. :) Örgüt devletin her yerine sızmış, AKP'nin haberi yokmuş. Çocuklar güler demiş miydim? Demiştim.

Diğer yazdıklarımı da aynen tekrarlıyorum. Mesajın tamamını buraya tekrar koymuşum varsay. Neyin neye yettiğini daha net görmüş oluyoruz sessizliğe büründüğünüz sürece.

Yamuk yumuk cevap verme o zaman kendin.

http://m.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/27/ses-kaydi-degistirilmis-veya-montajlanmis

Al bi belgede benden.

Merak etme benim ingilizcem yeter buna sen kendin tutabilirsin birini, inanmazsın yinede ne farkeder.

Yargılanacak dedi daha dün bekle ve gör.

Eğer bir şey çıkmazsa ben de karşısında yer alırım.

Oyumu en çok bunları temizlemesi ümdiyle verdim.

Ortada yoklar zaten kaçmış bir kaçı haklısın

Sende kaç durma buralarda mazallah..

bu bahsedilen firma ogün açıklama yapmıştı, biz rapor falan vermedik sahtecilik yapıyorlar diye. bunun üzerine haber7.com derhan sahte rapordaki kartviziti kaldırdı. o açıklama falan ben kontrol ettim facebook hesaplarından hakkatende açıklama yapmışlardı.

şimdi fazla araştıramadım aşağıdaki linkle idare edin. okuyun bakalım firma ne demiş. dediğim gibi ben kontrol etmiştim gerçekten öyle açıklama yaptılar. şu anda facebook sayfasının linkini bulamadım.

http://haber.rotahaber.com/o-sirketin-ceosundan-bomba-aciklama-bu-acik-sahtecilik-kendinizden-utanin_440758.html

Oradaki raporda mı sahte?

Yalanlayanların uydurma haber yapmadığına mı inanılım?

Bunlar her koldan bastırıyorlar ben artık herşeye yalan gözüyle bakıyorum doğruysa çıkar ortaya zaten.

al kardeşim rapor verdikleri dediği firmanın açıklaması. resmi facebook hesabıdır. bak bakalım o raporu biz vermedik, o antet kağıdı da bize ait değil demişler mi dememişler mi. hala iktidar yalakası sabahın asparagas haberine inanıyorsan diyecek birşeyim yok.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152027434283995&id=119599791446041&stream_ref=10

Firma farklı bakarsan görürsün.

buda mı yalan ya?

[sizer]Yerel Seçimler -2014- ANA KONU

buda firma açıklama yaptıktan sonra haber7'nin kartviziti ters çevirdiği resim

• quote:

quote:

quote:

Yav delirecem bu oyların bazıları neden hala okullarda tutuluyor kafayı sıyırcam harbiden. Gerçi yskda tutulan oyları bile çalar bunlar hiç güvenim yok.

Çankayada 3 sandık gölbaşında 11 sandık, keçi örende 2 sandık, Kızılcahamam 1 sandık, sincan 1 sandık, yenimahallede 5 sandık açılmamış gözüküyor.
    http://secim.sondakika.com/2014/yenimahalle/

Benim de anlamadığım o 2 gün oldu niye hala okulda tutuluyor bu oylar bu kadar kritik durumda.

İtiraz vardır, yeniden sayım istenmiştir. prosedür tamamlanıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bu kuruluşları ve raporları bulup gösterirsen bu olay bitmiş demektir

ama haber 7 de çıkanlardan bahsediyorsan maalesef hiçbir değeri yok ve o kuruluşlar bildiğim kadarıyla yalanladı :)

bakın yapmayın etmeyin ,bu dönemde ses kayıtları montaj mı gerçek mi bunu çözebilecek özellikle abd. hükümetine bağlı profesyonel kuruluşlar var ve tayyib bey isteseydi bunlar çoktan gönderilip milletin gözüne sokulurdu , ki inşallah montajdır ,yoksa gerçekten vahim bir durum

ve bu durumdan en çok zarar gören yine tayyib bey ve akp. ,onun için en kısa sürede açıklığa kavuşturması her kesin yararına

ha diyorsan ki bunlar için bazı kişiler mahkemeye verilip yargılanacak ,işte o zaman daha vahim olur ,çünkü herkes savcı ve hakimlerin gerekli yerlere yerleştirildiğini biliyor ,yani bir işe yaramaz ve inanan yine inanmaya devam eder ,inanmayan yine inanmaz

bu işin çözümünü yukarıda anlattım ,bunun dışında bir işe yaramaz

birde dinleme olayına niye bu kadar takıyorsunuz anlamadım ,zaten abd. dinliyor ,peki onlara niye kızılmıyor :)

abd dünyayı dinliyor. :D Dünya düzenini sağlayanlar şuanda yahudiler bunu bilmeyen yok. Adamlar istedikleri ülkede istedikleri gibi at koşturuyorlar. Kimse türkiye abd vs diğer ülkeler bağımsız zannetmesin. Onlar istedikleri kadar bağımsız bu ülkeler. Bugünlerde Türkiye artık ayakları üzerinde durmaya çalışıyor. Yerli uçak, tank vs gibi milli savunma araçları bugüne kadar üretilemedi hep engellendi önüne bir engel konuldu. Türkiye bugün bu engelleri aşıyor. Muhalefet sürekli laf cambazlığı yapmaya çalışıyor. Chpnin vaadleri bile yıkım üzerine kurulu; yok köprüleri yıkacam, yok havalimanını iptal edecem vs. gibi saçma sapan vaadler sunuyor. Kanal istanbul; yakında montrö anlaşması bitecek paralı geçiş dönemi başlayacak, yeni yapılacak havalimanı dünyanın merkezi haline gelecek gibi vs projeler var... Türkiye artık en'lere oynayan ülke konumuna geldi ama birileri bundan rahatsızlık duyuyor. C,hp bunların en büyük maşası. Sürekli birşeyler hakkında iddialar ortaya atılıyor. Türkiye sizlerin üzerinden sömürülüyor farkında değilsiniz....
    Biraz akıl edin.

peki yahudiler bu teknolojiyi nereden alıyor dersin :)

yahudiler abd. nin öz evladıdır ve her türlü yardımı yapan zaten abd. dir ,yumurta mı tavuk dan ,tavuk mu yumurtadan sözü gibi oldu ama gerçekler böyle

birde daha önce ki mesajlarımı okudun ise bu işi en iyi bilenlerden sayıldığımı görebilirdiniz

bu konular muhalefeti falan aşan milli konular ve siyasilerin söylemleriyle heba edilemez

ama ne yazık ki bu teknolojilere henüz çok uzağız

kendin üretmedikçe (tamamını) her zaman tehlike vardır ve Türkler buna ingiltere - arjantin savaşı sonrası uyandı ama elden fazla bir şey gelmiyor

ayrıca yıllardır (özellikle abd. ile) askeri malzeme alımında bir türlü anlaşamıyoruz ,bunun nedeni dijital kodlar bizde olsun istiyoruz ama onlar razı olmuyorlar ,ki niye olsunlar ,muhtaç olan biziz ve bu nedenle özellikle uçak/helikopter alımı bir türlü yapılamıyor

biz Türkler gönlümzüde olanı aksettiriyoruz ama birde gerçekler var ve biz daha otomobil bile üretemiyoruz

birde muhalif yazan herkesi chp. li yada cemaat zannetmek son günlerin modası oldu :)

ben yapı olarak haksız gördüğüm kişiyi kötü eleştiririm ve bundan en fazla chp. payını almıştır ,tabi sonrasında mhp. ,zaten biz de bu partilere kızdığımız için akp. ye oy vermiştik ama biraz eleştirince oyunu da al git denildi :)

ama inanın Türkiye hiçbir ülkenin çok ciddiye aldığı bir ülke değil ,tamam bir dönemler biraz sıçrama yapmıştık ama şimdilerde güvenilmez ülkeler arasında olduğumuzdan eminim (abd. ye ırak savaşı zamanında üstleri açacağız deyip tezkerenin geçmemesi,hatta abd. savaşa hazırlanırken akp. hükümeti saddam ile anlaşmalar imzalıyordu ,kaddafi kardeşim denildikten sonra bombalamak için f16 göndermek gibi ,esad kardeşim dedikten kısa bir süre sonra zalim deyip savaşın eşiğine gelmek gibi ,adb. yi atıp tutup arada icazet almak gibi ,ab. ye gireceğiz diye bir yandan taklalar atarken diğer taraftan ab. de kim oluyormuş demek gibi vs.vs.)

biz olana oldu diyoruz ,olmayana olmadı diyoruz ,bu kötü bir şey ise artık bilemem :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

quote:

quote:

quote:

hepsini geçtim de bana niye eksi oy veriyorsun

bende şaka yaptım ,biz demokrasiden yanayız beğenmeyen istediği oyu verir ve cevabı da verir :)

başbakan gibi "bir başbakanı kimse dinleyemez" deyip kendisi tüm vatandaşları fişleme işi gibi yapmayız :)

Yok oy filan vermiyorum ben sana ki oyla ne değişcek yani..

Başbakan kriptolu telefondan dinlenemez.

Diğer telefonlara karışmam ama kriptolu telefon zaten dinlenmesin diye var. Bunu eğer dinleyebiliyorsan bir yasadışı olay söz konusudur.

Bunun aksini iddaa edemezsin.

Ayrıca başbakan hakkında soruşturma bile yok o nedenle yine dinleyemezsin çünkü yasa dışıdır.

dinlenemez değil ama normal şartlarda dinlemek suçtur

ama bir yöneticiye kriptolu cihaz verdin diye çok ciddi bulgular varken dinleme kararı verilebilir

kriptolu telefon değil de kriptolu telsiz pkk. da 90 lı yıllarda bile vardı (yanılmıyorsam motorola marka) ve TSK bu telsizleri dinliyordu :)

kriptolu diye kimse çözemez demek değildir ve çok gizli konular hiçbir cihazla yapılmaz (çok mecbur kalmadıkça)

Hayır işte o öyle değil.

Kriptolu telefonda açık port bırakmışlar dinlemek için.

Bunun kapalı olması gerek normal şartlarda ve bu nedenle dinlenmesi imkansız.

Adam bunu daha ortada hiç olay yokken açık olarak vermiş başbakana düşünebiliyor musun?

Onların teknolojisini bilmiyorum ama bu telefonlarda kodu çözmeyi başarsan bile o portlar olamadan boğuk ses alıyorsun ve hiç bir şey anlaşılmıyor.

O nedenle bunlar planlı operasyonlar basit düşünmemek gerek.

3. Sorusum.

O halde bilal ile olan kanusmalari kabul ediyor musunuz?
    Şu para 0lama konusmalari hani?

Cevap verdim ya kardeşim ikide bir ne soruyosun..

Montaj olduğunu düşünüyorum diyorum kaç kez yazmam gerekecek?

Alintilamayip ya da etiketlemeyip yazdiginiz icin arada kaynamistir.
    Anladim.
    Dinlemeler gercek ama kayitlar montaj diyorsunuz.
    Hmm.
    Ben yeterli cevabi aldim iyi geceler iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 1 Nisan 2014; 4:13:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://sts.chp.org.tr/SonucDetay.aspx?sid=205637

Burada ki yanlışlık hala düzeltilmemiş. Bu sandıklarda kimin durduğu belli arayıp nasıl ulaşamazlar ?

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Örgüt gülen cemaatinin üst düzeyi. Örgüt zaten vardı 30 yıldır hatta 40 yıldır mevcut. Tepe yönetici pensilvanya gerisini diz kafana göre.

Bunlar hikayeden ibaret. 24 çuval delile dokunmayıp yakalama emri veren savcılar mı yapacak bunu? Hepsi bir oyundu.

Oylardaki kaybı ben ona bağladım okursan anlarsın aradan seçmeye alışmışsınız lafları.

Ben böyle yamuk-yumuk cevaplara hiç gelemem. Varsa rapor, koyarsın. Yoksa yok dersin, efendi efendi olan raporlara bahane bulursun. Tercüman olmak isterdim ama rapor çarşaf çarşaf, şimdi çevirecek vaktim cidden yok. Lakin bir miktar ücret mukabilinde çevirtebilirsin. Tabi o cesaret varsa.

http://www.demokrasidenetcileri.org/wp-content/uploads/2014/03/27-03-2014AFS-Audio-Voice-Analysis-report-Democracy-Auditors-Ins.pdf

Gülen cemaatinin üst düzeyiymiş, 30 yıldır varmış, bilmem neymiş. Varsa yargılarsın, madem herkesi tespit ettin. :) Hala "konuştuk, kırmızı bülten falan her şeyi yapacak ABD, sorun yok" diye demeç veriliyor ve ABD Dışişleri'nden yalanlanıyor bu sözler. Vah ki ne vah... Bir Allah'ın kulu yok ortada. Kim getirdi onları madem örgütmüş dediğimde de gık diyemiyorsun, tahminlerim beni hiç yanıltmıyor. :) Örgüt devletin her yerine sızmış, AKP'nin haberi yokmuş. Çocuklar güler demiş miydim? Demiştim.

Diğer yazdıklarımı da aynen tekrarlıyorum. Mesajın tamamını buraya tekrar koymuşum varsay. Neyin neye yettiğini daha net görmüş oluyoruz sessizliğe büründüğünüz sürece.

http://m.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/27/ses-kaydi-degistirilmis-veya-montajlanmis

Al bi belgede benden.

Merak etme benim ingilizcem yeter buna sen kendin tutabilirsin birini, inanmazsın yinede ne farkeder.

bu bahsedilen firma ogün açıklama yapmıştı, biz rapor falan vermedik sahtecilik yapıyorlar diye. bunun üzerine haber7.com derhan sahte rapordaki kartviziti kaldırdı. o açıklama falan ben kontrol ettim facebook hesaplarından hakkatende açıklama yapmışlardı.

şimdi fazla araştıramadım aşağıdaki linkle idare edin. okuyun bakalım firma ne demiş. dediğim gibi ben kontrol etmiştim gerçekten öyle açıklama yaptılar. şu anda facebook sayfasının linkini bulamadım.

http://haber.rotahaber.com/o-sirketin-ceosundan-bomba-aciklama-bu-acik-sahtecilik-kendinizden-utanin_440758.html

Bunlar her koldan bastırıyorlar ben artık herşeye yalan gözüyle bakıyorum doğruysa çıkar ortaya zaten.

al kardeşim rapor verdikleri dediği firmanın açıklaması. resmi facebook hesabıdır. bak bakalım o raporu biz vermedik, o antet kağıdı da bize ait değil demişler mi dememişler mi. hala iktidar yalakası sabahın asparagas haberine inanıyorsan diyecek birşeyim yok.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152027434283995&id=119599791446041&stream_ref=10

buda mı yalan ya?

Ben onu kanıt diye gösterdim mi?

Göstermediğime göre bunun sahte olduğunu bana kanıtlasan ne kanıtlamasan ne?

kanıt diye gösterdiğin sabah haberindeki ikinci belgenin bu gösterdiğim belge olduğunu farketmedin galiba.

• quote:

Direnankara hesabını kontrol ettim doğru.

yani iyice işin cılkını çıkartmışlar :)

Ezbere konuşma.

Ben ikinciyi koymadım bile oraya.

Sallaya sallaya alışkanlık olmuş.

Kepazelik senin yaptığın.

Ve o facebook sayfasında ne yazdığını anladın mı ki ahkam kesiyorsun?

İngilizce'yi ilkokulda öğrenmeye başladım. Çok iyi anlıyorum, gurur duymak gibi olmasın. İki firmanın da hiçbir şekilde bu olayla ilgili olmadıkları, bir tanesinin, konuşmaların (meşhur 5 konuşma ) birbirlerine eklendikleri dışında bir bilgi verilmediğini, bu bilgiyi talep eden kişinin de, "oynanmış mı, oynanmamış mı" dedirtmek için verdiği 50 doları geri alabileceğini, bir şey ifade etmediğini belirtmişler. İki firma da hiçbir şeyin resmî olarak onayını, teyidini vermediklerini, olaylarla ilişkilendirilemeyeceklerini ısrarla belirtmişler. Bu da birilerini defalarca olduğu gibi, yine yalancı konumuna düşürmüş oldu.

Yalanları ifşa ettikçe neden sinirleniyorsun? Niye vaktimi çalıyorsun? Yakışıyor mu? Ben sana kapı gibi, hususi bu olay için talep edilmiş raporu koydum. Üstelik yukarıda senin gibilerin yalanlarını ortaya çıkaran demeçlerden birinde, açıkça bu tip hususların forensik (adlî) bilimlerde ihtisas yapmış kişiler ve kuruluşlarca incelenmesi gerektiği not düşülmüş. Ben sana kapı gibi Audio Forensic Services'in raporunu verdim. Gık diyebildin mi? Diyemedin.

Şu ana kadar sorduğum en az 10 (on) sorunun tekine dahi cevap veremedin, üzerine yalan söyledin, hepten kötü oldu. Olan benim vaktime oldu. Başkalarıyla uğraş, benden sana ekmek çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 1 Nisan 2014; 4:26:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

quote:

quote:

quote:

hepsini geçtim de bana niye eksi oy veriyorsun

bende şaka yaptım ,biz demokrasiden yanayız beğenmeyen istediği oyu verir ve cevabı da verir :)

başbakan gibi "bir başbakanı kimse dinleyemez" deyip kendisi tüm vatandaşları fişleme işi gibi yapmayız :)

Yok oy filan vermiyorum ben sana ki oyla ne değişcek yani..

Başbakan kriptolu telefondan dinlenemez.

Diğer telefonlara karışmam ama kriptolu telefon zaten dinlenmesin diye var. Bunu eğer dinleyebiliyorsan bir yasadışı olay söz konusudur.

Bunun aksini iddaa edemezsin.

Ayrıca başbakan hakkında soruşturma bile yok o nedenle yine dinleyemezsin çünkü yasa dışıdır.

dinlenemez değil ama normal şartlarda dinlemek suçtur

ama bir yöneticiye kriptolu cihaz verdin diye çok ciddi bulgular varken dinleme kararı verilebilir

kriptolu telefon değil de kriptolu telsiz pkk. da 90 lı yıllarda bile vardı (yanılmıyorsam motorola marka) ve TSK bu telsizleri dinliyordu :)

kriptolu diye kimse çözemez demek değildir ve çok gizli konular hiçbir cihazla yapılmaz (çok mecbur kalmadıkça)

Hayır işte o öyle değil.

Kriptolu telefonda açık port bırakmışlar dinlemek için.

Bunun kapalı olması gerek normal şartlarda ve bu nedenle dinlenmesi imkansız.

Adam bunu daha ortada hiç olay yokken açık olarak vermiş başbakana düşünebiliyor musun?

Onların teknolojisini bilmiyorum ama bu telefonlarda kodu çözmeyi başarsan bile o portlar olamadan boğuk ses alıyorsun ve hiç bir şey anlaşılmıyor.

O nedenle bunlar planlı operasyonlar basit düşünmemek gerek.

3. Sorusum.

O halde bilal ile olan kanusmalari kabul ediyor musunuz?
    Şu para 0lama konusmalari hani?

Cevap verdim ya kardeşim ikide bir ne soruyosun..

Montaj olduğunu düşünüyorum diyorum kaç kez yazmam gerekecek?

yani benim yaşlı birisi olduğuma inanmıyorsun ama montaj olduğunu bir bakışta anlıyorsun , ilginç doğrusu :)

ben şimdiye kadar bu kayıtlar gerçektir (orijinal) demedim ,değildir de demedim ,çünkü ispatlanmadı

ve ispatlanmasına izin verilmiyor ,bu nedenle insanlar orijinal olduğuna daha çok inanıyor

ha buna rağmen niye oy veriyorlar dersen işte bizde onu çözmeye çalışıyoruz :)

belki inanmayacaksınız ama burada tanıdığımız ve akp. ye oy veren bazı tanıdıklara sorduğumuzda ,tamam yiyorlar ama çalışıyorlar da ,zaten yemeyen var mı ki gibi garip cevaplar duyduk :)

yani artık hırsızlık bile kanıksanmış ve bu nedenle diğer mesajımda "yalan-dolana dahi ses çıkartılmıyorsa vah bu ülkeye" dedim

akıl alacak gibi değil ama insanlar böyle söyleyerek oy verdi (bir bölümü)

ha birde tayyib ne diyorsa doğrudur deyip hiç araştırma bile yapma gereği duymayanlar çoğunlukta (yani telepati ile montajı anlayanlar)

• quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşma.

İngilizce'yi ilkokulda öğrenmeye başladım. Çok iyi anlıyorum, gurur duymak gibi olmasın. İki firmanın da hiçbir şekilde bu olayla ilgili olmadıkları, bir tanesinin, konuşmaların (meşhur 5 konuşma ) birbirlerine eklendikleri dışında bir bilgi verilmediğini, bu bilgiyi talep eden kişinin de, "oynanmış mı, oynanmamış mı" dedirtmek için verdiği 50 doları geri alabileceğini, bir şey ifade etmediğini belirtmişler. İki firma da hiçbir şeyin resmî olarak onayını, teyidini vermediklerini, olaylarla ilişkilendirilemeyeceklerini ısrarla belirtmişler. Bu da birilerini defalarca olduğu gibi, yine yalancı konumuna düşürmüş oldu.

Yalanları ifşa ettikçe neden sinirleniyorsun? Niye vaktimi çalıyorsun? Yakışıyor mu? Ben sana kapı gibi, hususi bu olay için talep edilmiş raporu koydum. Üstelik yukarıda senin gibilerin yalanlarını ortaya çıkaran demeçlerden birinde, açıkça bu tip hususların forensik (adlî) bilimlerde ihtisas yapmış kişiler ve kuruluşlarca incelenmesi gerektiği not düşülmüş. Ben sana kapı gibi Audio Forensic Services'in raporunu verdim. Gık diyebildin mi? Diyemedin.

Şu ana kadar sorduğum en az 10 (on) sorunun tekine dahi cevap veremedin, üzerine yalan söyledin, hepten kötü oldu. Olan benim vaktime oldu. Başkalarıyla uğraş, benden sana ekmek çıkmaz.

Oynandığını kabul etmişler mi?

Etmişler.

Gerisi benim için teferruat.

Çünkü olaydan haberleri yokken oynandığını kabul edip, iş ciddiye binince ya bi yanlışlık olmuş demek çok da mantıklı gelmedi bana.

Sana geldiyse senin tercihin.

Tüm bunlara rağmen ben yinede %100 montajdır demiyorum.

Hata payı bırakıyorum yinede.

Ama olay anlarında başbakanın görüşme yapmadığı net belli olan belgelerde var. Onları da bulabilirsem gösteririm.

Zaten oradaki sıfırla sözü benim kafama takımıştır.

Kim parayı sıfırla der ya? Ben hayatımda böyle cümle kurmadım.

Parayı yok et dersin, taşı, topla, kaybet.. Hepsi tamamda sıfırla nedir?

Edit: ifşa ettiğin şey senin en baştan yorum yazarken bile üstün olduğunu kabul ettirme çabandır

Yoksa bişey ifşa ettiğin yok. 2 link kopyalamayla olmuyor o

bak alınma ama genç olduğundan bazı durumları tam kavrayamıyorsun :)

şimdi montaj denilince 2 tür olduğunu anlayacaksın

1-sesleri arkaya arkaya monte etmek vardır (cd. ye tek tek şarkı yazmak gibi)

2-aynı şahsa ait sesleri başka başka yerlerden alıp birbirine ekleyerek başka anlamlar çıkartacak şekle sokmak

işte o raporda bahsedilen montaj olayı 1 nci maddede olan durumdan bahsediyor ,yani sesler de problem yok ama değişik zamanlarda yapılan görüşmeler (şarkılarda olduğu gibi) aynı kaset/video/cd. gibi yerlere art arda eklenmiş ,yani oynama yok

ama orada seslerde oynama var ,değişik görüşmeler kesilip sonra birleştirilip bir ses kaydı oluşturulmuş denilse ,tamam o zaman hiç tartışmasız sahte olurdu

aslında bu şekilde ses kayıtlarının gönderilip inceletilmesi de hiç uygun olmayacağını gönderenler benden daha iyi biliyor olmalılar

bu olayın resmiyet kazanabilmesi için resmi yazı ile ve yetkili birimler tarafından gönderilmesi gerekir ,birde gönderilen yerler galiba film stüdyoları

film stüdyosuna gayri resmi ses kaydı gönderip inceletilmesinin hiçbir hukuki geçerliliği olmaz

• Hırsızlara pirim vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşma.

Oynandığını kabul etmişler mi?

Etmişler.

Gerisi benim için teferruat.

Çünkü olaydan haberleri yokken oynandığını kabul edip, iş ciddiye binince ya bi yanlışlık olmuş demek çok da mantıklı gelmedi bana.

Sana geldiyse senin tercihin.

Tüm bunlara rağmen ben yinede %100 montajdır demiyorum.

Hata payı bırakıyorum yinede.

Ama olay anlarında başbakanın görüşme yapmadığı net belli olan belgelerde var. Onları da bulabilirsem gösteririm.

Zaten oradaki sıfırla sözü benim kafama takımıştır.

Kim parayı sıfırla der ya? Ben hayatımda böyle cümle kurmadım.

Parayı yok et dersin, taşı, topla, kaybet.. Hepsi tamamda sıfırla nedir?

Edit: ifşa ettiğin şey senin en baştan yorum yazarken bile üstün olduğunu kabul ettirme çabandır

Yoksa bişey ifşa ettiğin yok. 2 link kopyalamayla olmuyor o

bak alınma ama genç olduğundan bazı durumları tam kavrayamıyorsun :)

şimdi montaj denilince 2 tür olduğunu anlayacaksın

1-sesleri arkaya arkaya monte etmek vardır (cd. ye tek tek şarkı yazmak gibi)

2-aynı şahsa ait sesleri başka başka yerlerden alıp birbirine ekleyerek başka anlamlar çıkartacak şekle sokmak

işte o raporda bahsedilen montaj olayı 1 nci maddede olan durumdan bahsediyor ,yani sesler de problem yok ama değişik zamanlarda yapılan görüşmeler (şarkılarda olduğu gibi) aynı kaset/video/cd. gibi yerlere art arda eklenmiş ,yani oynama yok

ama orada seslerde oynama var ,değişik görüşmeler kesilip sonra birleştirilip bir ses kaydı oluşturulmuş denilse ,tamam o zaman hiç tartışmasız sahte olurdu

aslında bu şekilde ses kayıtlarının gönderilip inceletilmesi de hiç uygun olmayacağını gönderenler benden daha iyi biliyor olmalılar

bu olayın resmiyet kazanabilmesi için resmi yazı ile ve yetkili birimler tarafından gönderilmesi gerekir ,birde gönderilen yerler galiba film stüdyoları

film stüdyosuna gayri resmi ses kaydı gönderip inceletilmesinin hiçbir hukuki geçerliliği olmaz

Alıntıları Göster
    bu başbakan değilmi bahçelinin konuşmalarını kesip ekleyip başka söz söyleten ve canlı yayında bakın dudaklarına kadar aynı şekilde yapılabiliyor diyen?

karşısındaki gazeteci bozuntuları da, efendim zaten bunları kendisi söylemiş, sadece ekleme kesilme yapılmış, zaten dudaklarının da kelimelerle uyumlu olması gerekmiyor mu diyemedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Al bi belgede benden.

buda mı yalan ya?

kanıt diye gösterdiğin sabah haberindeki ikinci belgenin bu gösterdiğim belge olduğunu farketmedin galiba.

bu olay tıpkı tayyibin canlı yayında "obama ile görüştüm, fethullah gülen'i türkiye'ye iade edecekler" demesi ve ertesi gün de beyaz saray'ın yalanlaması gii bir şey.

https://www.facebook.com/john.cheary/posts/10152027431618995
    https://www.facebook.com/pages/John-Marshall-Media/119599791446041

hadi firmanın yalanlamasını geçtim, adamı kandırmışlar bir de utanmadan -ki yapmadıkları şey de değil aslında da elin amerikalısını da kandırmışlar-

http://vivahiba.com/article/show/ses-kaydi-rezaletinde-son-perde-abdli-ses-teknisye/

-orjinal metni de var-

14 yıldır müzikle ve ses kayıt teknolojileri ile uğraşan biriyim, hatta bir dönem ses mühendisliği yüksek lisansı için hazırlanmıştım -itü miam-, ses fiziği ile az çok haşır neişirim.

özetle anlatmak gerekirse bir insanın sesini baştan yaratmak gibi bir şey henüz daha ses teknolojisinde mümkün değil. mankenlerin seslerinin düzeltildiği sanılan autotune programıyla bile çok kötü sesli birine iyi şarkı söylettiremezsiniz. çünkü dozajını arttırdığınız anda daft punk vari robotik sesler çıkmaya başlar.

diyelim ki kesip biçtiler ordan alıp buraya koyup montajladılar..

bir insana bilgisayar ortamında istediğiniz diyaloğu konuşturtmak için elinizde geniş bir ses/kelime bankasının olması lazım. velev ki tayyip erdoğan'ın bütün telefon konuşmalarını dinlesinler ve 10 bin kelimelik bir kelime bankaları olsun.

unuttuğunuz nokta, her telefon konuşmasında farklı bir çevre sesi vardır. evin farklı odalarında kaydettiğiniz telefon görüşmelerinde bile arka plan sesleri epey bir farkeder. ki buna bir sürü çevre eklersen, iki farklı telefon görüşmesinden kesip yapıştırdığın bir diyalog kabak gibi kendisini belli eder.

öte yandan, bir kelime bankası oluştursalar bile, günlük konuşma yazı dili gibi değildir. vurgular, tonlamalar, yüksek-alçak sesle bir kelimeyi neredeyse bine yakın farklı varyasyonlarda söyleyebilirsiniz. her konuşmanın kendi içerisinde bir melodisi, ritmi vardır. kesip biçip koyduğunuz montaj öyle teste filan gerek kalmadan normal kulakla bile çok rahat anlaşılır.

bence burdaki esas sorun, kayıdın orjinal olup olmaması değil. başbakanımız montaj diyor ve oy verenleri hiç merak edip açıp bakmıyorlar bile.

başbakan'dan bakan çocuklarına, reza zerrab'dan efkan ala'ya, bürokratlara, muammelr gülere, yurtdışı görüşmeleri, imralı kayıtları..

biz çoğu zaman siyasi partileri futbol takımlarıyla karıştırıyoruz. futbol takımı tutar gibi siyasi parti destekliyoruz.

ahlaklı bir vatandaşın onurlu bir hayat sürebilmesi için devleti, yönetimi sürekli denetlemesi gerekir. oy verip vermemesi önemli değil, ortada bir yönetim var. 4 yaşındaki çocuğun bakkaldan aldığı sakızdan bile bu adamlara para gidiyor. ne olup ne bitiyor sorgulamak gerekiyor ama biz kolaycılığa kaçıyoruz. kara kutu -televizyon- ve yandaş medya/basın ne derse ona inanıyoruz.

şimdiki plan da amerika goygoyuyla suriye'ye savaş açıp, bu ülkenin çocuklarını orada harcamak. bakalım bu oyuna da gelecek miyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: cileviathan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Al bi belgede benden.

buda mı yalan ya?

bu olay tıpkı tayyibin canlı yayında "obama ile görüştüm, fethullah gülen'i türkiye'ye iade edecekler" demesi ve ertesi gün de beyaz saray'ın yalanlaması gii bir şey.

https://www.facebook.com/john.cheary/posts/10152027431618995
    https://www.facebook.com/pages/John-Marshall-Media/119599791446041

hadi firmanın yalanlamasını geçtim, adamı kandırmışlar bir de utanmadan -ki yapmadıkları şey de değil aslında da elin amerikalısını da kandırmışlar-

http://vivahiba.com/article/show/ses-kaydi-rezaletinde-son-perde-abdli-ses-teknisye/

-orjinal metni de var-

14 yıldır müzikle ve ses kayıt teknolojileri ile uğraşan biriyim, hatta bir dönem ses mühendisliği yüksek lisansı için hazırlanmıştım -itü miam-, ses fiziği ile az çok haşır neişirim.

özetle anlatmak gerekirse bir insanın sesini baştan yaratmak gibi bir şey henüz daha ses teknolojisinde mümkün değil. mankenlerin seslerinin düzeltildiği sanılan autotune programıyla bile çok kötü sesli birine iyi şarkı söylettiremezsiniz. çünkü dozajını arttırdığınız anda daft punk vari robotik sesler çıkmaya başlar.

diyelim ki kesip biçtiler ordan alıp buraya koyup montajladılar..

bir insana bilgisayar ortamında istediğiniz diyaloğu konuşturtmak için elinizde geniş bir ses/kelime bankasının olması lazım. velev ki tayyip erdoğan'ın bütün telefon konuşmalarını dinlesinler ve 10 bin kelimelik bir kelime bankaları olsun.

unuttuğunuz nokta, her telefon konuşmasında farklı bir çevre sesi vardır. evin farklı odalarında kaydettiğiniz telefon görüşmelerinde bile arka plan sesleri epey bir farkeder. ki buna bir sürü çevre eklersen, iki farklı telefon görüşmesinden kesip yapıştırdığın bir diyalog kabak gibi kendisini belli eder.

öte yandan, bir kelime bankası oluştursalar bile, günlük konuşma yazı dili gibi değildir. vurgular, tonlamalar, yüksek-alçak sesle bir kelimeyi neredeyse bine yakın farklı varyasyonlarda söyleyebilirsiniz. her konuşmanın kendi içerisinde bir melodisi, ritmi vardır. kesip biçip koyduğunuz montaj öyle teste filan gerek kalmadan normal kulakla bile çok rahat anlaşılır.

bence burdaki esas sorun, kayıdın orjinal olup olmaması değil. başbakanımız montaj diyor ve oy verenleri hiç merak edip açıp bakmıyorlar bile.

başbakan'dan bakan çocuklarına, reza zerrab'dan efkan ala'ya, bürokratlara, muammelr gülere, yurtdışı görüşmeleri, imralı kayıtları..

biz çoğu zaman siyasi partileri futbol takımlarıyla karıştırıyoruz. futbol takımı tutar gibi siyasi parti destekliyoruz.

ahlaklı bir vatandaşın onurlu bir hayat sürebilmesi için devleti, yönetimi sürekli denetlemesi gerekir. oy verip vermemesi önemli değil, ortada bir yönetim var. 4 yaşındaki çocuğun bakkaldan aldığı sakızdan bile bu adamlara para gidiyor. ne olup ne bitiyor sorgulamak gerekiyor ama biz kolaycılığa kaçıyoruz. kara kutu -televizyon- ve yandaş medya/basın ne derse ona inanıyoruz.

şimdiki plan da amerika goygoyuyla suriye'ye savaş açıp, bu ülkenin çocuklarını orada harcamak. bakalım bu oyuna da gelecek miyiz..

benim komşumun akp dış borcumuzu bitirdi(cari açıktan haberi yok) diye akp'ye oy verdiğini gördükten sonra diyecek birşeyim kalmadı.

tek haber alma kaynağının televizyon olduğu insanlar var. ben 3 yıldır ana haber bültenini izlemeyi bıraktım, 1.5 yıldır da gazete okumayı bıraktım. bana göre doğru haber birtek internette var.

insanlar televizyon ne derse doğru kabul ediyor, akıl mantık süzgecinden geçirip doğru mu acaba demiyor. gerçi süzgeçten geçirmek için farklı olayları araştırıp görüp, farklı senaryolar üretebilmek lazım.

bugün ben sokağa çıksam, bu ses kayıtları, marshall firmasıın yalanmalasını, adalet bakanın o hakim alevi sözünü duydunuz mu biliyor musunuz desem, eminin 100 kişiden 5 kişi anca duydum der.

kimseyi aşağılamak gibi bir amacım yok ama takım tutar gibi parti tutmayı bırakın artık, sizi yönetenleri denetleyin.

• haklısın boşuna uğraşıyoruz

görüntüsü olsa da inanmazsınız ,hatta kendisi ;

evet tamamı doğru dese de inanmazsınız

ve böylece insanların neden akp.ye hala oy verdiklerini de canlı olarak görmüş olduk :)

yaşamak ve duymak aynı olsaydı tecrübe diye bir kavram olmazdı

neyse zaten konuyu daha fazla meşgul etmeyeyim

ama inan olsun bir gün bu dediklerimi çok iyi anlayacaksın ama bu güne faydası yok :)

quote:

haklısın boşuna uğraşıyoruz

ve böylece insanların neden akp.ye hala oy verdiklerini de canlı olarak görmüş olduk :)

ama inan olsun bir gün bu dediklerimi çok iyi anlayacaksın ama bu güne faydası yok :)

Abartmayalım

Görüntüsü olsa zaten beklerler mi hiç?

Hemen sürerler piyasaya.

Bazı bilirkişi bozuntularıda ya bu çok zor bir şey böyel montaj yapılması imkansız gibi laflar söylüyorlar, komik yani ne diyim.

Kendini haklı çıkarmak için her şeyi küçük gösterebilir bunlar.

Sen bunları söylediğine pişman olmada beni boşver

ben zaten pişmanım :)

bu akp.yi 2002 yılından beri desteklediğim için

bir insanın 50 tane yalanını yakalamışsam benim için bitmiştir

ha şimdi de siyasette yalan söylemeyen mi var denilecek ,neyse uzatmayayım artık :)

iyi geceler

• quote:

quote:

Abartmayalım

Hemen sürerler piyasaya.

Bazı bilirkişi bozuntularıda ya bu çok zor bir şey böyel montaj yapılması imkansız gibi laflar söylüyorlar, komik yani ne diyim.

belli bir mantık çerçevesi içinde iyi bildiğim bir konuyu anlatmaya çalıştım. eğer varsa kaynakların senin paylaşacağın şeyleri de okurum.

keşke bu kayıtların doğru olmaması için sebeplerimiz olsa.

keşke, tayyip erdoğan bu milletin evlatlarını amerika'ya peşkeş çekmek için tbmm'ye tezkere vermemiş olsaydı diyebilseydik mesela; http://tr.wikipedia.org/wiki/1_Mart_tezkeresi

ya da keşke mavi marmara'nın vurulacağını bildiği halde insanları ölüme yollamasaydı ve aynı gece bir katakulli ile mavi marmara gemisinin bandırasını komor'a almasaydı diyebilseydik;https://www.google.com.tr/#q=mavi+marmara+band%C4%B1ras%C4%B1

ya da keşke bu adam nefes alıp verir gibi yalan söylemeseydi diyebilseydik;

http://www.youtube.com/watch?v=H07y6R9rC2c
    http://www.youtube.com/watch?v=RJ55nMQbGHg
    http://www.youtube.com/watch?v=qHnl3Gihe7Y

yahu allah aşkına artık biriniz şunlara cevap verin ya? akp'ye oy vermiş biriniz lafı gevelemeden şunlara cevap versin.

camide içilen biranın görüntüsünü biz de seyredelim. kabataşta üzerine işenen bacımızın videosunu izleyelim -usta seyretmiş ya!- polisimizi şehid ettiler dedi utanmadan, sıkılmadan.. polisin yakınları olayı anlattı da mevzu açıklığa kavuştu..

gezi olaylarının tırmanmasının birinci sorumlusudur tayyip. bir başbakanın birinci görevi nedir? ülkedeki insanların birarada yaşayabilmesini sağlayabilmek. bu adam nabıyor? milleti birbirine düşman etti.

öcalan'dan daha tehlikelidir türkiye için. bir 10 sene daha koltukta kalırsa zaten türkiye bir şey de kalmayacak, orası da ayrı mesele..

• quote:

quote:

Abartmayalım

Hemen sürerler piyasaya.

Mekan dip gurultuleri ve dB seviyeleri eslesiyor.

Mekan dip gurultusunu kopyalayamazsin. Hic bir Dynamic Processor boyle bir teknoloji icermiyor. Bir teknigi de yok.

Kelime bankasi yapinca dip gurultu seviyelerinin surekli olarak degismesi lazim. Her ayri ayri verilen kayit sona erene kadar mekan dip gurultusu degismiyor. Yani ayni ortamda ayni kisiler tarafindan kurulmus cumleler.

Seslerin taklit edilmesi de imkansiz.
    Hic bir insanin sesini klonlayamazsin.
    Herkesin ses teli burun bogaz girtlak dis vs. sesi etkileyen anatomik yapisi farkli.

O yuzden montaj olan tek sey var o da bir kayit biterken digerinin baslamasi. Ayni albumler gibi. Bir sarki biterken digeri basliyor.

Ses muhendisligi egitimi olan diger sahislara da sorabilirsin. Londra'da lisansimi tamamliyorum bu yil.

Iskembe-i Kubra'dan sallamamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Tipik ortadogu ve 3.dunya ulkesi oldugumuzun kaniti bu ..bu yapilan yolsuzluklar avrupada olsa yapanlar siyaseti birak ulkede sokaga cikamaz egitim ve vatanseverlik eksikligi cok belli oluyor Turkiyede
    New york belediyesinide alıcaz inş
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.