Şimdi Ara

Yerel Rehberler, Google Haritalar'a artık video da yükleyebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google Haritalar'da eğer "Yerel Rehber" olarak kayıtlıysanız ve haritaların gelişmesi için katkıda bulunuyorsanız size iyi bir haberimiz var. Yapılan açıklamaya göre bundan böyle, Yerel Rehber olan kullanıcılar diledikleri bölge veya mekâna ait video yükleyebilecekler.

     

    Ayrıca Bkz.Çift kameralı Samsung Galaxy J7 Plus'ın özellikleri ortaya çıktı
    Bu güncelleme ile birlikte Google Haritalar'ın daha verimli olacağını belirten yetkililer video ekleme olayına da sınır getirmiş durumdalar. Direkt cihazın kamerası ile görüntü çekmeye başlarsanız 10 saniye süreniz var. Üçüncü parti bir yazılım veya galeriden bir görüntü kullanmak isterseniz de bu süre 30 saniyeye kadar çıkabiliyor. Web arayüzünün henüz video yüklemelerini kabul etmediğini belirtelim.

     


    Video yükleyebilme özelliği şu an için belirli bölgeler ve kullanıcılar için aktifleştirilmiş durumda. Tüm kullanıcıların bu özelliğe erişebilmesi ise kısa bir süre sonra mümkün olacak. Özelliği hemen kullanmak isterseniz APK Mirror üzerinden Haritalar uygulamasının 9.60 numaralı sürümünü indirebilirsiniz.



  • Yerel rehber olarak bir süredir ziyaret ettiğim bir yerin videosunu cep telefonundan ekleyemiyorum. Sizde de böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.