Şimdi Ara

yerel diskleri birleştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim yerel disk C doldu taştı D' ninde yarısı dolu ben bu iki diski birleştirmek istiyorum bunun için herhangi bir program var mı ?

• işletim sistemin ne win7 ise yönetimsel araçlardan gir depolamayı seç altta hdd ve bölümleri ekrana gelcek ordan c üzerinde sağ tuş tıkla birimi geişlet diye bi secenek olması lazım ordan yapmaya çalışın...

Orijinalden alıntı: Saliiih

benim yerel disk C doldu taştı D' ninde yarısı dolu ben bu iki diski birleştirmek istiyorum bunun için herhangi bir program var mı ?

Windows disk yönetimi C yi genişletmeye izin vermez. İstediğin işlemi yapabilmen için 3. Parti bir yazılıma ihtiyacın var.
    Sana önerim: Acronis disk director
    Piyasadakiler arasında en iyisi diyebilirim.

Bilgilerinin bir kısmını kaybedebilirsin uyarıda bulunayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

benim yerel disk C doldu taştı D' ninde yarısı dolu ben bu iki diski birleştirmek istiyorum bunun için herhangi bir program var mı ?

Windows disk yönetimi C yi genişletmeye izin vermez. İstediğin işlemi yapabilmen için 3. Parti bir yazılıma ihtiyacın var.
    Sana önerim: Acronis disk director
    Piyasadakiler arasında en iyisi diyebilirim.

Bilgilerinin bir kısmını kaybedebilirsin uyarıda bulunayım.

Aynen katılıyorum bu işlemi yapmadan önce önemli verileri harici diske yada belleğe falan kopyalayabilirsen beklenmedik bir durumda verileri kaybetmemiş lursun
  • Ben sizin açtığınız konu gibi yerel diskleri birleştirmeye çalıştım 2 ay evvel,felaket kasıldı bilgisayar ve harddisk bozulma aşamasına geldi ve bozuldu ayrıca data kayıpları çok oldu,şimdi 2 terabaytlık taşınabilir disklerden aldım fazlalıkları ona atıyorum.Bence sizin imkanınız var ise böyle yapın yoksa eğer datalarınızı yedekleyip tekrardan format atıp tek sürücü yaratın

PSN:Darkhate90
  • tek sürücü yapmadığım için pişmanım zaten peki win7 format atarken disk bölümünde birimleri silip biçimlendirmeden tek birim oluştursam nasıl olur ?

tek sürücü yapmadığım için pişmanım zaten peki win7 format atarken disk bölümünde birimleri silip biçimlendirmeden tek birim oluştursam nasıl olur ?

Birimi sildikten sonra oluşacak birim Ham Birimdir. Biçimlendirmen şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman en iyisi formatlamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.