Şimdi Ara

yerel dısk ( e ıle f ) yı sılme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle ınsallah konuyu dogru yere acmısımdır ve yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur arkadaslar benım problemım şu pc de 250 cb lık hard dıskım var bu hardıskı arsıv ıcın 4 e bolmustuk sımdı arsıvımı harıcı bır hardıske tasıdım bu 4 e bolummus olan bolumler ( c d e f ) bunlardan e ıle f yı sılmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ve ornek olarakda c ye 25 cb verıp gerı kalan 200 kusur cb da d ye vermek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ... lutfen yardım

• bilgisayarıma sağ tıkla yönet ordan disk yönetimini seç ordan silmek istediğin birimi seç ve sağ tıklayıp sil de (DİKKAT SİLDİĞİN BİRİM İÇİNDEKİ DATALARLA BİRLİKTE KOMPE SİLİNİR O O YÜZDEN ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKLİ=)
  • oyle sılebılıyorum da kardeş ornegın d nın degerını artıramıyom mısal e yı sılıyom degerı 80 cb sa hepsı gıdıyor onu yapamadım
  • windows 7 kullanıyorsan artırma var değeri eğer xp fln kullanıyorsan formatla çözebilirsin.
  • xp kullanıyorum format ta bolumler gelıyor oradan mı sılmem gerekıyor pekı
  • hımm senin içindeki d deki veriler önemli mi ona göre bişi söyleyeyim
  • Format gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadslar ıcındekı verılerı harıcıye aldım arsıv ıcın arkads 4 e bolmustu ( c d e f ) dıye bende sımdı tekrar (e ıle f )yı sılıp ( c d ) olarak kalmasını ıstıyorum sorun bu verılerı harıcıye aldım ıcerıklerı boş bıde c ye 25 cb verıp ger kalanıda d ye nasıl verıcem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.