oncelıkle ınsallah konuyu dogru yere acmısımdır ve yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur arkadaslar benım problemım şu pc de 250 cb lık hard dıskım var bu hardıskı arsıv ıcın 4 e bolmustuk sımdı arsıvımı harıcı bır hardıske tasıdım bu 4 e bolummus olan bolumler ( c d e f ) bunlardan e ıle f yı sılmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ve ornek olarakda c ye 25 cb verıp gerı kalan 200 kusur cb da d ye vermek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ... lutfen yardım
bilgisayarıma sağ tıkla yönet ordan disk yönetimini seç ordan silmek istediğin birimi seç ve sağ tıklayıp sil de (DİKKAT SİLDİĞİN BİRİM İÇİNDEKİ DATALARLA BİRLİKTE KOMPE SİLİNİR O O YÜZDEN ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKLİ=)
oyle sılebılıyorum da kardeş ornegın d nın degerını artıramıyom mısal e yı sılıyom degerı 80 cb sa hepsı gıdıyor onu yapamadım
windows 7 kullanıyorsan artırma var değeri eğer xp fln kullanıyorsan formatla çözebilirsin.
xp kullanıyorum format ta bolumler gelıyor oradan mı sılmem gerekıyor pekı
hımm senin içindeki d deki veriler önemli mi ona göre bişi söyleyeyim
arkadslar ıcındekı verılerı harıcıye aldım arsıv ıcın arkads 4 e bolmustu ( c d e f ) dıye bende sımdı tekrar (e ıle f )yı sılıp ( c d ) olarak kalmasını ıstıyorum sorun bu verılerı harıcıye aldım ıcerıklerı boş bıde c ye 25 cb verıp ger kalanıda d ye nasıl verıcem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme