Şimdi Ara

Yerel Ağdaki Diğer Bilgisayarın hızını sınırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. uydunet kullanıyorum,aynı modem 4 bilgisayar internete giriyor çogu zaman.

1-benim masaüstü bilgisayar
    2-üst kattaki komşu ağ kablosu ile
    3-benim laptop wireless ile
    4-yan apartmandaki arkadasımın laptopu wireless ile

şimdi bazen internetten maç izleyeceğim zaman diğer bilgisayarlar da açık oluyor dolasıyla kasıyor bağlantı. benim masaüstü ve benim laptop dışındaki bilgisayarların internet hızını sınırlamamın bir yolu var mı modemden yada başka bir programdan?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcetin_

merhaba arkadaslar. uydunet kullanıyorum,aynı modem 4 bilgisayar internete giriyor çogu zaman.

şimdi bazen internetten maç izleyeceğim zaman diğer bilgisayarlar da açık oluyor dolasıyla kasıyor bağlantı. benim masaüstü ve benim laptop dışındaki bilgisayarların internet hızını sınırlamamın bir yolu var mı modemden yada başka bir programdan?

slm.
    modeminde qos desteği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: burakcetin_

merhaba arkadaslar. uydunet kullanıyorum,aynı modem 4 bilgisayar internete giriyor çogu zaman.

slm.
    modeminde qos desteği varmı?

a.selam.

şöyle birşeye denk geldim nedir ne işe yarar bilmiyorum bahsettiğin bu mu ?

http://imageshack.us/photo/my-images/804/adszms.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knuckle1907 -- 10 Aralık 2011; 3:00:46 >

• slm. destek var. ayarlarla ilgili forumda arama yap. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

slm. destek var. ayarlarla ilgili forumda arama yap. kolay gelsin.

arama yaptım fakat kullandıgım modeme dair birşey bulamadım.

motorola markalı modem kullanıyorum.
  • qos ayarlaması hep aynı mantık standar tp link routerlere da bakabilirsin istersende sen bilgisayarına kuracağın bir program ile bu işi yapabilirsin ama 24 saat pc açık olması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: msty19

qos ayarlaması hep aynı mantık standar tp link routerlere da bakabilirsin istersende sen bilgisayarına kuracağın bir program ile bu işi yapabilirsin ama 24 saat pc açık olması gerekli

hangi program mesela dostum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bandwidth manager olarak bir sürü seçenek karşına çıkacaktır. istersende antamedia, kerio, pfsense, mikrotik os ile bu tür işlemler yapabilirsin
  • quote:

bandwidth manager olarak bir sürü seçenek karşına çıkacaktır. istersende antamedia, kerio, pfsense, mikrotik os ile bu tür işlemler yapabilirsin

yazdıgın tüm programları denedim ama bir sonuç elde edemedim. çoğu da trial zaten :/

yok mu basit şekilde çalışan bi program :(
  • Olayin etik tarafi?

Siz mac izlerken diger kullanicilarin baglantisinin kasmasi ?
  • hepsini tek tek nedeninkullandım çokiyi de çalışıyor kullanımları hakkındada çokdetaylı bilgiler kullanım klavuzlarında mevcut ürünlerin
  • quote:

hepsini tek tek nedeninkullandım çokiyi de çalışıyor kullanımları hakkındada çokdetaylı bilgiler kullanım klavuzlarında mevcut ürünlerin

şimdi şöle bişey var ben kendi laptopumda denedim yani modemın baglı oldugu masaüstü pc den değil.

acaba ondan mı sonuç alamadım? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.