yerel ağ bağlantısı sağ tuş özellikler bağlanırken kullan: VIA PCI 10/100mb fast ethernetbağdaştırıcı yapılandır gelişmiş bağlantı türü değer otomatik normalde YEREL AĞ BAĞLANTISI AĞ KABLOSU TAKILI DEĞİL 10 beseT tam çif yönlü yada diğerlerini yapınca sınırlı bağlantı veya bağlantı yok
yerel ağ bağlantısı sağ tuş özellikler internet iletişim kuralları(TCP/IP) özellikler aağıdaki ip adresini kullan ip adresi 192.168.6.1 alt ağ maskesi 255.255.255.0 bağlandı ama web sayfası gözükmüyor
bağlantı türü değer otomatik olursa YEREL AĞ BAĞLANTISI AĞ KABLOSU TAKILI DEĞİL diyor elle ip versen de değişmiyor.
Daha önce kablo takılımıydı.Haberim yokken çıkartıldı da gitti bağlantı tam emin değilim.ama kablosuz modem var.modem yukarıda ve yukarıdaki bilgisayarlar da internet var.
3 defa okudum ne demek istediğini anlayamadım.
internet vardı geldiğim de YEREL AĞ BAĞLANTISI AĞ KABLOSU TAKILI DEĞİL uyarısı aldım.internete bağlanamadım.
yerel ağ bağlantısı bağlantı türü değer otomatikti 10 beseT tam çif yönlü yada diğerlerini yapınca sınırlı bağlantı veya bağlantı yok dedi.
elle ip adresi verdim bağlandı ama yinede web sayfaları açılmıyor. sistem geri yükleme yaptım.olmadı nedeni ve ne yapmam gerektiğini arıyorum.
sistem: microsoft windows XP professional versiyon 2002 service pack 3