Şimdi Ara

Yerel Ağ Bağlantısı Simgesi Kayboldu ve Net Yok!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası şu windows açılışında otomatik başlatılan msn vb. programları kapatmak için çalıştır/msconfig yaparak başlagıç bölümünden istemediklerimi direk kapattım.Ama ondan sonra pcye reset atınca bağlantılarına sağ tıkladığımızda karşımıza çıkan yerel ağ bağlantısı simgesi kayboldu ve internet ve diğer bilgisayarların klasörlerine bağlanamaz oldum.Geri yükleme noktasıda yok.Hayır bu işlemi yaptıktan sonra windows installer vb. hizmetler durduruldu iletisi aldım.Sanırım ağ ile ilgili bişeyi devre dışı bıraktım ve o yüzden gitti.Ama hizmetlerde hepsini aktif et dememe rağmen değişen bişey olmadı.O durdurulanları etkinleştirmem gerek ama hizmetler yazan yerdeki şeyleri çift yada sağ tık yapmama rağmen hiçbirşey olmuyor..Bunu nasıl halledebilirim..

• Merhaba,

Bilgisayarım sağ click -> Yönet -> Hizmet ve Uygulamalar -> Hizmetler -> Ağ Bağlantıları sağ click yap özelliklerine gir ve başlat komutunu tıkla bakalım.
  • Olmadı..Ben msconfig ten yanlışlıkla bişeyi oynadım.Ondan sonra ağ bağlantılarında yerel ağ bağlantısı gitti ve internet çalışmıyor.Yeni ağ kuruyorum ama yerel ağ bağlantısı simgesi gelmiyor ve net yine yok.Bunun başka bir ayarı var ama ne..Driverlada alakası yok.Çünkü o zaman net gitmezdi.Bu windows ayarlarından dolayı oldu ama acaba hangi ayarı istemeden değiştirdim.Geri yükleme noktasıda yok.Onada baktım..Sistemi geri yüklemede yapamıyorum..Şimdi şu 2 dakikalık şey için format atmak istemiyorum.Netten araştırdım ama böyle bir sorunla karşılaşan pek olmamış..
  • Hizmetler kısmında mı değişiklik yapmıştınız? Durdurulan hizmetleri yeniden çalıştırmayı deneyiniz.
  • Merhaba tekrar dan,

Temel olarak bu işlemler Hizmetler kısmından değiştirilir. Msconfig de olsa, temeli hizmetlere bağlıdır.

Bu yüzden, Hizmetler kısmına girip teker, teker özelliklere bakman gerekiyor. Zaten orada hizmetin hangi işe yaradığı belirtilmektedir. Teker, teker deneye deneye bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.