Şimdi Ara

YERALTI MEKANLARA NASIL GIRILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADASLAR BU YER ALTI MEKANLARINA GIDIORUM FAKAT KAPISINDA BI GATAKEEPER VAR ICERİ ISINLANAMIORUM BIR ITEMMI LASIM ACABA LASIMSA NEDIR VE NERDEN BULURNUR BU LİFE STONE DUSURMEK ICIN BAZI HAYVANLAR ORDA GALIBA MEKANLARA NASIL GİRERİM HELP ME :D
    HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM SİMDİDEN DEGERLİ ÖNERİLERİNİZ İÇİN

• mevcut merkezlerdeki priest of down veya dusk'tan sevensigns'a üye olman gerekli cata'lara ve necropolislere girmen için. 1 hafta kayıt 1 hafta bekleme süresi olarak geçmekte. bu hafta kayıt olamiyorsan pazartesi günü tekrar denersin ve girmeye başlarsın ;)
  • HMM OK KARDES SAOL
  • orda kazandigin ancient adena icin taslar topluosun ya dusk weya dawn a werdigin zman eger kazanrsa senin katıldıgın sen kayit oldugun ozelligi kullanabilirsin tabiki haftasonu yine bu haftasonunda werdigin taslari ancient adena olarak alabilir we bunu merchant of mammondan kullanabilrsn weya blacksmith of mammondan islerini halledebilrsn
  • merchant mamnon blacksmith mamnon bu adamlar ne işe yarar baba hep hızlı serverlarda ugrastım pek bılmıom bu npc ler ne yapar ne yararı vardır nasıl kullanılır nedır bunların sırrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

merchant mamnon blacksmith mamnon bu adamlar ne işe yarar baba hep hızlı serverlarda ugrastım pek bılmıom bu npc ler ne yapar ne yararı vardır nasıl kullanılır nedır bunların sırrı

Bunlar oyunun kalbi bunlari bilmiyosan daha yolun basindasindemek.

Mamaon kayit olursun ve 1 haftya sonra cikar cikarda ne ise yarar?

1)a-b-c-d grade enchat weapon veya armor albilrsin
    2)Dye alabilrsin +4-4 bunlari sadece mamaondan albilrsin.
    3)Bİr bos kestin atioyurm Drac armnor dsutu bu sheled olarak duser bunu kirdirman lazim ozellikvermesi icin bunda sadce mamaondan yapbilrsin
    4)Dc gloves dsurdun bi sekilde bunmu robe veya lifh yapmak icin gene mamaona gidiceksin.
    5)BEnde yeni orendim weapon change diye bi olay var ayni girade sliahlari takas edebilosun maondan.
    6)AA ile bi cok satin alabilrsin mesala potlar var magic haste grater heal fln bunlarişda albilrsin.
    7)En onemli ise silahlara sa sadce burdan yapabilrsin. Mesela Am acu asmak DB focus baskmak.
    VE aklima gelmeyen bi kac sey...

• eywallah kardesim aslında uzun zamandır oynuyorum ama eglence için fazla tefarata girmedim pek ama yıne de cok saol oldukca aydınlatıcıycı yazın potlardan bahsettin pekı bu mamnon efendıde CP pot oluyomu yoksa illaki noblese mı olcez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otellerde Nasıl İş Bulunur?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.