Şimdi Ara

YER SOFRASIMI KURUYOSUNUZ YOKSA MASADAMI YEMEK YİYOSUNUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

YER SOFRASIMI KURUYOSUNUZ YOKSA MASADAMI YEMEK YİYOSUNUZ

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2018)
Giriş
  • Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün iyimi

Ben hep pc başında tepside yerim ama bu akşam anama diyimde yerde yiyeyim bakalım kadının tepkisi ne olacak
  • bacaklarım çok uzun kıramıyorum o yüzden yerde bağdaş kuramadığım için masada yiyorum.
  • Dephyr@ O zaman sadece o gördüğün yerden bahset arkadaşım..Doğudaki insanlar kaşık çatal bilmezler ne demek..! Ben doğunun 6-7 şehrine gittim epeyce de kaldım...Hiçbirinde böyle bir durum yok..Yorum yazarken genelleme yapmassan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 12 Ağustos 2008; 16:41:02 >
  • eğer üşenmezsem yerde ,üşenirsem massada yiyorum
    duruma göre değişiyor yani

Ama yerde yediğimde

Mutlaka bağdaş kurmak zorundayım,çünkü başka türlü rahat oturup yenmiyor(bağdaş kurup yayılarak yemem içinde sofrada az kişi olması gerekiyor)
  • Dephyr git bakayım batıya çanakkaleye trakya ya vs.Orada köylerde bak bakayım nasıl yiyorlar.Ondan sonra gel buraya yaz.İnsanların asabını bozma.Askerlik yapmış yaştasın ama askerlik pek yaramamış sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

onu bunu bırakında doğuda hem yerde kalabalık yiyorlar hemde çatal ve bıçaklar olmadan elle yiyorlar hemde sulu yemeklerle yemeği banıp avuç içine alıp yiyorlar doğudaki insanlar çatal bıçak nedir bilmezler

Yüzüne tükürmek istedim birden..

Sen annenin karnından sol elinde çatal sağ elinde bıçakla doğdun galiba?Hemde en batıda..HeyAllah'ım sana söyleyecek söz bulamıyorum.

tükürüğünü kendine sakla terbiyeni sakın ve oldukça cahil kalmışsınız ben halen o yöreyi savunup açıklamak istemiyorum türkiye gerçeğinden bahsediyorum batida tabiiki refah içinde yaşarken doğuda tabii ki sefalet içinde yaşadıklarını biliyormusunuz çocuklar Musluk, tuvalet hatta çatal-kaşıkla ilk defa okulda karşılaşan öğrenciler var ayıptır karalama yaptığınız ben doğuyu genellemek istemedim aksine yöreyi açıklamak istemiyorum tabii ki bazı yerler vardır istisnadır

• quote:

onu bunu bırakında doğuda hem yerde kalabalık yiyorlar hemde çatal ve bıçaklar olmadan elle yiyorlar hemde sulu yemeklerle yemeği banıp avuç içine alıp yiyorlar doğudaki insanlar çatal bıçak nedir bilmezler

bu kadar öküz bir yorum olamazdı. bravo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=219837

Pencereyi kapa ?
    uyarıların için hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Yüzüne tükürmek istedim birden..

Sen annenin karnından sol elinde çatal sağ elinde bıçakla doğdun galiba?Hemde en batıda..HeyAllah'ım sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=219838

Pencereyi kapa ?

şikayet edildin hayırlı olsun aklın başına gelir

• Pc başında neden yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Yerde yemekmi yenir,adamın beli iki büklüm oluyor eğilmekten,mide ayrı acıyor,ayakta yerim yerde yemem ben.Bide ortaya yemek getirirler aynı tencereden yerler,milletin ağzına giren çatal kaşık tekrar aynı tencereye girer daldırılır falan,garip geliyor bana.Şu devirde ne gerek varki?

alısık değilsin
  • Ayrımcılık oluyor. Yerde yiyen fakir cahil oluyor da masa da yiyen çok mu kültürlü oluyor. Bence masada yiyen kendini bi b*k sanıyor
  • Yerde yemeyi daha çok severim ancak, işten dönünce çok yorgun oluyorum. Masa daha cazip geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pencereyi kapa ?

Ne kadar üzüldüm bir bilsen..

"Doğudaki insanlar" gibi bi genelleme yapan, onları maymunmş gibi anlatan, hayatından askerlik dışında bulunduğu inden dışarı çıkmamış bir öküze ne olduğunu söylememek için uyarı almaktan mı kaçınacağım! Denyo.

http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=219839

Pencereyi kapa ?

sana da hayırlara vesile olsun umarım aklın başına gelir

• En son 6 yaşımda falandım yerde yemek yediğimde..

15 yıl falan olmuş..

Fakat geçenlerde hatunla konuşuyorduk, birgün nostalji yapalım, büyük tepsiden yemek yiyelim yerde falan diyorduk.. bakalım, yapıcaz birşeyler.. Foto koyarım buraya!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pencereyi kapa ?

Ne kadar üzüldüm bir bilsen..

"Doğudaki insanlar" gibi bi genelleme yapan, onları maymunmş gibi anlatan, hayatından askerlik dışında bulunduğu inden dışarı çıkmamış bir öküze ne olduğunu söylememek için uyarı almaktan mı kaçınacağım! Denyo.

sonuna kadar arkandayım dostum

• ben küçükken hatırlıyom hep yerde yerdik. şimdi bayaklarım uyuşuyor duramıyorum. abim de biraz uzun sofraya sığılmıyo zaten
  • eskiden yerde simdi Masada
  • yemeğin sonuna ekmek banması heleki yerde süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HewaL.s

sonuna kadar arkandayım dostum

Bende..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.